|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marzec/ Reminiscence Musk szuka domu
wątek nieaktualny
Witam ![]() Jak w tytule wymienię Reminiscence Musk 50ml bez kilku psików testowych. Szukam w zamian słodkiego zapachu w stylu Lveb. Tylko we flakonach, odlewki mnie nie interesują. Edytowane przez mała82 Czas edycji: 2017-03-22 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Marzec/ Reminiscence Musk szuka domu
Hej, mam na wymianę niecałe 100ml Kenzo Intense (http://www.nezdeluxe.pl/2015/03/leau...femme.html?m=1). Jesli szukasz czegos w stylu Lveb to bardzo polecam, to prawie siostry bliźniaczki, kenzo ma w sobie więcej jabłek w karmelu. Super trwałosc i projekcja, nie wiem czemu ten zapach ma takie srednie oceny na fragrze, jest piękny. (moze jeszcze jest w superpharmie, sama sprawdz, to naprawde bombowy fruity- gourmand). Oprocz tego mam poza wątkiem Lveb edp resztkę flakonu 30ml - moglabym je oddac razem. Z zapachow w podobnym stylu jeszcze polecam Baucheron Elixir ode mnie z wątku. Najlepiej sama przejrzyj moj watek i daj znac czy cos znalazlas
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Z tego co wymienilas niespecjalnie moge coś znaleźć ale ja wcale nie stronię od slodyczy, wiec jesli masz jakies slodziaki na wymiane to chętnie przejrze. (Moze masz Black Sugar Aquoliny? Akurat szukam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.