|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkowątek, szybka wymiana, kosmetyki, ubrania, filmy, itd.Zapraszam do nowego, szybkiego wątku ![]() Do końca tygodnia jestem w Polsce i mam sporo rzeczy na wymianę, zapraszam ![]() Nie przeszkadza mi wymiana kosmetyków na ubrania, czy odwrotnie. Osoby z mniejszą ilością przekupek niż 15 poproszę o wysyłkę, jako pierwsze. Na pytania "coś u mnie?" nie odpowiadam, bo nie mam czasu. Wish kosmetyczny : - MAC Pro Longwear Concealer (NC15, NW20) - Catrice Korektor w płynie Camouflage (010 i 020) - jasne pudry w kamieniu, sypkie (odcień nie najjaśniejszy, ale jasny), chętnie MAC, Bikor itp. - podkład Clarins Skin Illusion (103, 104, 108, 105) - Clarins Everlasting Foundation - Skin79 krem BB Super Plus Triple Functions BB Vital Cream Orange - Bikor Ziemia Egipska - Cellular Treatment Loose Powder La Prairie Translucent - Shiseido krem BB odcień Medium i Light - bronzer Bahama Mama, Too Faced (medium) - Inglot, HD Sculpting Powder - rozświetlacz theBalm Mary-Lou Manizer - Pupa Professionals BB Cream - Inglot konturówka do ust 74 - błyszczyk Collistar Supergloss (jakieś róże albo neutralne) - Lip by Kit (Koko K, Posie K, Candy K, Dolce K) - płynne pomadki w odcieniach brudnego różu, nude - szminki MAC (Faux, Something New, Mehr, Gulabi, Budding Love, Girl About Town, Silly) - Sephora Aksamitna pomadka nr 13 Marvelous Mauveé - dobra mascara pogrubiająco-wydłużająca (nowa) - Eyeko Black Magic Mascara - Eyeko eyelinery i inne mascary - bazy pod podkład i cienie (chętnie Too Faced, Smashbox, MAC...) - It`s Skin, Prestige Creme D`Escargot BB - BeneFit, Coralista - paleta do konturowania (Smashbox, Tarte, Too Faced, Urban Decay...) - pędzel kabuki - nowy lub testowany (Zoeva, Hakuro, MAC...) - pędzle do blendowania cieni z MAC - pędzel do korektora - płyn do mycia pędzli i gąbek - L'oreal Million Lashes - GOSH kredka do brwi kolor Greybrown - MAC chromagraphic pencil nc15/nw20: - mgiełkę z Inglota, MAC, NYX ...(setting spray) - Avon, Makeup Setting Spray - fixer KOBO - SVR Xerial 10 - płyn micelarny (Sensibio H2O,Tołpa, Mixa) - balsamy, peelingi i żele B&BW lub TBS, Organique - Oillan Balance, Hydro - aktywny krem do twarzy - Kiehl's Avocado krem pod oczy - krem Effaclar Duo + (na zapas) - żel do mycia twarzy Avene, Effaclar lub coś podobnego - Pharmaceris T, Puri - Sebopeel (Oczyszczający dermo - peeling do twarzy zwężający pory) - Korres peeling do twarzy - dobre kremy +40, dla mamy - balsam do ust Korres (nowy) - płyn do soczewek Renu (nowy) - serum na rozdwojone końcówki (Garnier, Avon, Pantene) - szampony do włosów apteczne, jestem na większość drogeryjnych uczulona - perfum kwiatowych, owocowych o delikatnych zapachach (m.in. Chloe, L`Eau, My Burberry, La Petite Robe Noir, Miss Dior, Daisy Sorbet, Lola Velvet); - odlewek (na fragrantice widać mniej więcej jakich) Niekosmetycznie : - książki Gra o Tron, interesuje mnie części 4 i 5, - 1 i 6 część Harry'ego Pottera (miękka okładka), - książki Niezgodna; - ubrań marek : Oasis, Warehouse, Closet , ASOS, Jarlo, Chi Chi w rozmiarze 12/38 (ewentualnie 10/36), kocham również Mango <3 - legginsy Adidas Originals (w jakieś ładne wzorki) rozm. 38 - espadryle skórzane z ZARY w gwiazdki (rozm 38) ![]() - powerbank - biżuteria MelanO (pierścionki rozm 13,14,15) i innych ![]() dokładka brak
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-09-26 o 12:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkowątek, szybka wymiana, kosmetyki, ubrania, filmy, itd.
KOSMETYKI
ZDJĘCIE 1 1. Emolium Emulsja od 1 roku życia nowa (11.2017) 2. Bielenda krem ochronny do twarzy, SPF 30 (06.2017) 3. Olejek do kąpieli - nowy 4. Olejek do masażu, Etam nowy 5. Veet krem do depilacji - nowy 6. Colgate - pasty dla dzieci (mam 3 szt) ZDJĘCIE 2 1. Head&Shoulders, odżywka nowa 2. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 3. Clarena, Body Cream Boracay, ok 20/30 m 4. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 5. Clarena BB, Alabaster, raz wypróbowany (04/2017) 10 ml 6. Evree, regenerujące serum do paznokci, nowe 7. L'Oreal Elseve, błyskawiczna terapia dla włosów zniszczonych 8. Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra, nowa 15 ml ZDJĘCIE 3 Tatuaże Lakiery Taylor Morgan, edycja limitowana z filmu Kopciuszek ZDJĘCIE 4 Lakiery (wszystko co widać na zdjęciu mam, jak nie ma w opisie to przez przypadek pominięty) ORLY mini granatowy raz użyty ORLY mini pomarańczowy raz użyty Nails inc, matte- lakier nadający matowość paznokciom, użyty raz 5. Collistar pomarańczowo-rózowy, Corallo Preziosa użyty kilka razy Lakier Orly, Fireball, raz wypróbowany, ubytek żaden Maybelline, Colorama 31 Peach Pie, nowy Rimmel Lycra różowy Catrice, lakier użyty 2- 3 razy Lambre Glamour, różowy nowy Revlon, lakier ciemnozielony, raz użyty Revlon, lakier pachnący, czerwony, nowy Essie, Mojito Madness użyty 2 razty Revlon, lakier pachnący, pomarańczowy, nowy Maybelline raz użyty Silcare, fioletowy nowy Essence różowy nowy Essence niebieski nowy ZDJĘCIE 5 1. Astor 4Ever Bronzer, wersja dla brunetek, zużycie tak do 40% 2. Rozświetlacz Sephora, ja użyłam raz, z wymiany 3. Lusterko z styl.pl 4. MaxFactor, szminka użyta kilka razy, 625 Magneta Divine 5. Bourjois, Rouge Edition 12 houres, nr 28, użyta raz (nie mój kolor) 6. Givenchy, szminka 205 Fuchsia Irresistible, z wymiany, ja użyłam raz - nie mój kolor 7. Lord&Berry, użyta raz nie temperowana 8. MAC In Anticipation, konturówka do ust, zużycie tak z 20-30 % 9. Lancome miniatura kredki do oczów, czarna starczy na długie i porządne testy 10. Clinique Superbalanced Makeup 05 vanilla, wersja 15 ml, ubytek jednego mini testu na policzku, otworzyłam z 4 miesiące temu
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
UBRANIA
Sukienki 1. i 2. Chi Chi London, nowa sukienka rozm 38 (ok M) http://www.asos.com/Chi-Chi-London/C...px?iid=4541651 3. i 4. sukienka John Zack rozm. 40 (angielska 12), nowa ma wycięte metki (taką kupiłam) wymiary : w pasie 31 cm w biuście 40 cm koronkowa góra jest rozciągliwa 5. i 6. ASOS niebieska sukienka rozm 12/40 (M), nowa z metką jedynie przymierzona (skład wiskoza 70%, nylon 25%, elastan 5%) -> zdjęcia na modelce 1 i 2 7. i 8. Awear sukienka w azteckie wzory M-ka, z metki 12/40 Z tyłu wycięcie na plecach 9. i 10. sukienka Glamorous rozm. 40 (nowa, przymierzona, bez metki) wymiary : w pasie 34 cm w biuście 43 cm dł. 92 cm
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Sukienki cd.
1. i 2. Glamorous, sukienka jest nowa bez metek (taką kupiłam, paska mogę ewentualnie poszukać) rozm 12/40 link 3. sukienka Guess Jeans rozm L (nowa bez metki) 4. Sukienka Starlet koronkowa, nowa z metkami rozm 14 Sukienka jest nowa, przymierzona kilka razy. Posiada wszystkie metki. Jest to rozmiar 14, ale według mnie bardziej 12, M. Na mnie jest opięta (moje wymiary 98-75-98) 5. Bianca Nygard koronkowa sukienka, rozm L-XL, nowa z metką 6. i 7. Sukienka New Look, rozm 12 (czyli ok. M), założona z 3-4 razy, stan bardzo dobry 8. i 9. sukienka jeansowa Oasis rozm 10/36 10. długi top O'neill rozm M, nowy z metkami
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Różne
1. bralet Gossard 80 B z metką 2. Gossard 75 C z metką 3. Calvin Klein, szorty do pływania, rozm XL nowe z metką 4.5. Mango torebka pikowana chanelka, w stanie bardzo dobrym, mam 2 małe przetracia widoczne na drugim zdjęciu 6.7. Mango torebka pikowana chanelka, w stanie bardzo dobrym, mam 2 małe przetracia widoczne na drugim zdjęciu 8. Spódnica Billabong rozm M - metka została oderwana pozostał po niej plastikowy pręcik, nowa nigdy nie noszona9.10. czarna spódnica z kieszonką Hanes, nowa bez metki rozm M (100% bawełna)
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:24 |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Bluzki
1. Atmosphere krótka bluzeczka w kropki, rozm 42 (może być jako oversize) nowa/metka 2. Atmosphere krótka bluzeczka w paski, rozm 42 (może być jako oversize) nowa/metka 3. Bluzka rozm M, nowa bez metki 4. top GAP rozm S (bez metki nigdy nie noszony) 5-7 Top Hollister rozm L, z metką 8. Bluzka Oasis rozm. M raz założona 9. Top z driurkami, nowy bez metki rozm M 10. jasny beżowy top koronka vogue rozm M, raz założony
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:27 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Różne
1. bransoletka Unisono 2. Naszyjnik z Camaieu 1 (ok. 100 cm) 3. Naszyjnik z Camaieu 2 (ok. 75 cm)4. naszyjnik z turkusowym sercem Unisono 5. naszyjnik z czarnych sześcianów Tatuum 6. naszyjnik z czarnym sercem' Unisono 7. i 8. zestaw dwóch porcelanowych filiżanek Tchibo (mam 3 takie zestawy) nowe w pudełku - 1 filiżanka i 1 spodek mają małą fabryczną skazę ok 0,5 cm, niezbyt rzucające się w oczy, pozostałych 5 kompletów jest ok 9. Sylikonowe foremki do pralinek, nowe 3 rodzaje
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 11:02 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Buty
1-3 Szpilki Venezia rozm 38, założone z 2-3 razy, dla mnie są za wysokie. Stan bardzo dobry, nie posiadają widocznych wad. 4-7 Szpilki Guess rozm 40 (ew. 41) (US 10) (Szpilki są nowe, nigdy nie noszone w kolorze jasnego beżu, nude. Posiadają kilka wad. Przetarcia na krawędziach, na wkładce w kilku miejscach wybrudzone są lekko klejem, i posiadają sporo małych wgnieceń. Defekty te jednak nie są jakoś bardzo rzucające się w oczy. Dla zainteresowanych wstawię zdjęcia. Wysokość szpilki : 10-11 cm. Brak pudełka.)
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 10:59 |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Książki, filmy i gry PC :
Dostępne tylko książki i filmy niżej wypisane, jak coś jest na zdjęciu a nie ma w opisie, tzn że już kiedyś wymienione Książki : Dubler - Andrew Ross (nowa) Miłość z jasnego nieba - Krystyna Mirek (nowa) W 80 dni dookoła świat - Michael Palin (nowa, ma delikatnie zagięty róg z tyłu) Krzyk - Jordi Sierra i Fabra (nowa) Ostatni Lot - Jere Longman (raz przeczytana, stan bdb) Świat według zołzy - Jordana Abraham (raz przejrzana, stan bdb) Pollyanna dorasta - Eleanor H. Porter (nowa) Czterech - Grzegorz Chlasta (nowa) Pocałunki z Barcelony - Elizabeth Adler (nowa) Lecę dalej - Marzena Filipczak (raz przeczytana, stan bdb) Kto zabił Kurta Cobaina - Ian Halperin (nowa) Książki wybrane Reader's Digest 1: -Trzy tygodnie w Paryżu B. Taylor Bradford - Milionerzy - Brad Meltzer - Na zakręcie - Nicholas Sparks - Cena Tajemnicy - Robert Goddard (całość raz przeczytana, stan db-) Książki wybrane Reader's Digest 2: - Mściciel - Frederick Forsyth - Wróbel nie spadnie - Linda Nichols - Ostatnia obietnica - Richard Paul Evans - Wypa zapomnienia - Dennis Lehane (całość w stanie bdb, chyba nie była czytana) Czy wiesz, co jesz? Poradnik konsumenta - Katarzyna Bosacka (raz przeczytana, stan bdb) Umysł, charakter, osobowość - Ellen G. Whkite (nowa) Życie po życiu - Raymond Mody (przecztana z 2 razy, stan db) Świat według Joan - Joan Collins (raz przeczytana, stan db) Miłość i inne używki - Jamie Reidy (raz przeczytana, stan bdb) Ene, due, śmierć - M.J. Arlidge (nowa) Spadkobiercy - Kaui Hart Hemmings (raz przeczytana, stan bdb) Obudzić szczęście - Susan Wiggs (raz przeczytana, bdb) Filmy (sporo w foli, jeśli nie to raz obejrzane - stan idealny) : 80 minut Niebo piekło ziemia Kobiecy metraż Largo Winch Istoty Schronienie Podejrzani zakochani Wyposażony (1 sezon) brak na zdjęciu : Zabić jak to łatwo powiedziećWe are your friends Straight Outta Compton Dobry człowiek w Afryce Wielkie Wesele Połów szczęścia w Jemenie Dziennik zakrapiany rumem Kochankowie z Księżyca Akt odwagi American Summer Odwróceni zakochani Strategia Mistrza We are your friends Demon Gry PC -> link do listy ![]() Call of Duty Modern Warfare 3 na PS3 (wersja promocyjna, nie do sprzedaży)
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-06-15 o 10:54 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam, opisy za chwilę będą uzupełnione
![]() Poza wątkiem mam sporo past Colgate (wszystkie nowe), płukanki do ust, próbki perfum, proszę pytać w razie zainteresowania
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 2. Gossard 75 C z metką
oraz kilka kosmetyków wpadlo mi oko
MOJA WYMIANKA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za wszystkie filiżanki?
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie kilka książek i płukanki do ust. Może coś znajdziesz?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za sukienkę jeansowa Oasis?
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Nawilżająca odżywka zwiększająca objętość włosów,Quilibra i lakiery?
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
1. Emolium Emulsja od 1 roku życia nowa (11.2017)
. Olejek do kąpieli - nowy 4. Olejek do masażu, Etam nowy 1. Head&Shoulders, odżywka nowa 2. Yasumi, maseczka do twarzy z kwasem hialuronowym, nowa 30 ml 3. Clarena, Body Cream Boracay, ok 20/30 m 4. Colway, serum do twarzy i ciała, nowe 5. Clarena BB, Alabaster, raz wypróbowany (04/2017) 10 ml 7. Lord&Berry, użyta raz nie temperowana 8. MAC In Anticipation, konturówka do ust, zużycie tak z 20-30 % 9. Lancome miniatura kredki do oczów, czarna starczy na długie i porządne testy 10. Clinique Superbalanced Makeup 05 vanilla, wersja 15 ml, ubytek jednego mini testu na policzku, otworzyłam z 4 miesiące temu cos u mnie?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos za filiżanki Tchibo i Lancome miniatura kredki do oczu?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy to Ty mi kiedys pisałąś, że masz do oddania studio fixa nc20 ? Czy mi sie pomieszało coś ![]() masz go jeszcze i widziałabys coś u mnie za niego ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.