![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ==> Dużo Ciuszków - ciągłe dokładki... DOKŁADKA!!! <==
nieaktualne
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bluzeczko sweterek mnie interesuje
![]() bardziej by mnie interesował zakiecik ale skoro mówisz że to nie 36 ,to bedzie za duży ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodnie należące do szerokich... z wymianki z wizażu,niestety dla mnie za duże... stan dobry, jedynie nogawki z tylu od chodzenia zniszczone,tzn zdarte... spodnie naprawde dlugie,wiec mozliwosc skrocenia wchodzi jak najbardziej w gre... dwie kieszonki z tylu, na jednej naszywka 4U, dwie kieszenie z przodu na wysokosci bioder, i dwie po bokach na dole nogawek... spodnie ponoc pochodzą z USA... zaraz podam dokladniejsze wymiarki
![]() długość zewn: 107cm długość wewn:75cm pas:39cm biodra:50cm szerokość nowagki u dolu:36cm szerokosc nogawki w udzie:31cm Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 21,11,2005 Bluza zapinana na zamek czerwona z zarozowionymi rekawkami, tez z wymiany z wizazu.Poprzedniej wlascicielce puscil przy pierwszym praniu kolor,ale rekawki wygladaja tak jakby mialy wlasnie byc ![]() ![]() Bluzeczka z motywem twarzy, ze sciagaczami po bokach, na przodzie malenka plamka,ale nie widoczna podczas chodzenia. Bluzeczka zalozona ok 10 razy ![]() Sweterek czarny z kapturem i kieszenia z przodu... przy kieszeni dziurka na szwie,do zszycia, brak czasu na zreperowanie... stan dobry, duzo chodzona,kolor taki jak na poczatku. Rozmiarowo duze S, no i M
![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam golf ale z tych dłuzszych za tyłek.Czarno czerwony
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Szary sweterek z kapturem... stan bardzo dobry... rozmiarowo okreslilabym na M, a nawet i L...
Dodatki na zime... czapka w paseczki, stan dobry... rękawiczki jasne, troche zmechacone,ale widac na zdjeciach, grube i naprawde cieple na zime... rozmiarowo okreslilabym je na L... granatowe rekawieczki z tych cienszych... i opaska na zime dwustronna: szara i czarna ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 21,11,2005
Pończoszki kupione dwa dnia wczorajszego, na opakowaniu rozmiar 3, jednak cos klamana ta numeracja. Rozmiar 2 wg mnie. Nie chodzone, jedna z ponczoch tylko przymierzona. Stan idealny. Bransoleta antyalergiczna zakupiona na allegro, raczej wieszka, zjezdza mi z reki. (rezerwacja)
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Fioletowa bluzeczka również z wymiany... z nietypowym dekoltem
![]() ![]() Czapeczka z Reportera kupiona pod koniec sierpnia, zalozona dwa razy, chyba to jednak nie moj styl... namowiona do zakupy przez bylego jakby nie bylo ![]() ![]() golfik... raczej z cieńszych... wg mnie rozmiar mniej więcej S/M... chodzony trochę, ok 10 razy... stan dobry ![]() WYMIARY: długość:51cm długość od pachy:35cm szerokość u dołu:48cm szerokość w piersiach:49cm długość rękawa:54cm długość rękawa od pachy:40cm Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-21 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja mam taki golfik angielski , ale muszę fotkę zrobić jak wygląda jego zakończenie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Sweterek o zestawieniu bordo i kawa z mlekiem...
![]() Długość 60cm Długość od pachy: 34cm Szerokość u dołu: 47cm Szerokość w piersiach: 44cm Długość rękawa: 65cm Długość rękawa od pachy: 43cm Szerokość rękawa u dołu: 12cm Podwijane rękawy na 6cm. Sweterek kupiony dwa lata temu, trochę chodzony. Schudlam i jest mi za duzy,wiec chcialam sie go pozbyc... stan dobry. (rezerwacja) Biały ładny sweterek na 5 guziczków. Rozmiarowo określiłabym na M i małe L. Kupiony na allegro, założony z 5 razy. Chyba jednak nie mój styl. Stan bardzo dobry. Na zdjęciach widać w sumie wszystko ![]() Granatowy golfik w paseczki, raczej z tych cienszych... rozmiarowo okreslilabym na S/M... 100% algodon... stan dobry ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-18 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Czarna bluzeczka z krótkim rękawkiem... przy dekolcie była gumeczka, ktora postrzelala... bluzka fajna na inne bluzeczki... czy to na szyje, czy na ramiączkach... ładnie opada na ramiona... stan bardzo dobry (za wyjątkiem tych gumeczek) rozmiarowo okreslilabym na M i L...
Czerwona spódniczka mini na gumeczce... rozmiar M... i tak w sumie bym okreslila, z malym rozcieciem na lewej nodze... ladnie dopasowujaca sie do figurki... zarowno moze byc biodrowka jak i troche wyzej na pas... 100% bawełny stan bardzo dobry ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-21 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza z torebek... mała czarna... zakupiona specjalnie na Studniówke, a więc użyta była dwa razy... na moją i mojego ukochanego... Stan idealny... jak dla mnie za mało pojemna... zdjecia załanczam,więc każdy wie na czym stoi... bez przegródek, kieszonek itd w środku... po prostu pusta... zapinana na zatrzask
Druga bordowa: Dostałam ją od brata i bratowej pod choinkę. Byłam w niej dwa razy. Stan idealny. Na zdjęciach w sumei wszystko widac, jesli jakies pytania, jesli ktos zainteresowany to prosze... Szare spodnie elegancie... raczej wysokie w pasie... rozmiar na metce 38, a dokladniejsze wymiary to: długość 110cm, długość od pasa: 81cm Pas 34 cm Biodra 46cm Szara spodniczka z kompletu co spodnie, tez rozmiar 38... a wymiary długość 44cm Pas 35cm Biodra 44cm Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2005-11-07 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dużych rozmiarów sztruksowa ciemnobrązowa kurteczka. Na metce pisze L/G. Co ja bym obstawiała duże L, a nawet XL. 100% cotton. Stan idealny. Ja w niej nie byłam ani razu, natomiast dostałam ją od bratowej, która miała ją założoną ze dwa razy.
Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-23 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
golfik raczej większy... obstawiałabym L czy XL... stan idealny, mało chodzony, dosłownie raz czy dwa zalozony pod cos... rekawy dosc dlugie...
WYMIARY: długość:62cm długość od pachy:40cm szerokość u dołu:34cm szerokość w piersiach:39cm długość rękawa:61cm długość rękawa od pachy:46cm Bluzeczko-sweterek,raczej cienszy... odcienie szarosci, z bialym paskiem posrodku... i na rękawkach... obstawialabym wieksze S, M... stan bardzo dobry... raczej luzniejsza, niz obcisla ![]() WYMIARY: długość:54cm długość od pachy:34cm szerokość u dołu:50cm szerokość w piersiach:51cm długość rękawa:61cm długość rękawa od pachy:49cm Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Buty na obcasie... o rozmiarze 39... wiecej informacji dla zainteresowanych
![]() Golfik granatowy, stan dobry, używany dość sporo, raczej z tych cieńszych... rozmiarowo M.... Dokładka 21,11,2005 Srebrny lancuszek, dostalam na 18-stke,ale nie moj styl. Lekko zaszedl,trzeba wyczyscic go pasta czy czyms do srebra. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bluzeczka jakby w kropeczki czy cos takiego, na zdjeciach widac... zamrówkowany ekran bym rzekła, gdy programu brakuje
![]() WYMIARY: długość:53cm długość od pachy:30cm szerokość u dołu:50cm szerokość w piersiach:48cm długość rękawa:50cm długość rękawa od pachy:35cm Rękawek na 3/4 ![]() Czarna spodniczka WYMIARY: długość:43cm szarokość u dołu:62cm szerokość u góry:33cm Nie sugerowac sie rozmiarem u gory,tzn wymiarami... ja teraz sie mierzylam... bo nosilam ta spodniczke, opuszczona na biodra,dosc nisko... a mam 90cm obwodu... wiec dopasowac mozna ja idealnie... ![]() Spodniczke bym okreslila na XS, S i M. Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2006-01-11 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesują mnie
sweterek z duzym kołnierzem bluzka bordowa i żakiet biały szukasz cos z kosmetyków bo mam też perfumki na wymanke ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
::::; Bluzeczko-sweterek biało czarny... zapinany na zameczek,z dwoma malenkimi kieszonkami... 92% cotton, 8% elastan... rozmiar uniwersalny,ale wg mnie odpowiedni na XS, S i M... ubrany trzy razy,dostalam go od bylych tesciow... niestety nie w moim stylu, i jakos zle sie w nim czulam... stan idealny Dekolt jak widac, na ramionach ORAZ spodnie z notki nr 9 i mini jeansowa z notki 21 ![]() zerknij do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=199700
znajdziesz cos u mnie za tę bluzeczke? pliss ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.