Trussardi Essenza del Tempo - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-05-05, 09:22   #1
Kola999
Przyczajenie

Trussardi Essenza del Tempo

Witam wszystkich
Parę lat temu natknąłem się na te perfumy w jednej z perfumerii. Do dzisiaj nie mogę zapomnieć o tym zapachu. To było to czego cały czas szukałem ale wtedy nie miałem kasy, bo były dosyć drogie w tej perfumerii.
W zeszłym roku ich szukałem i nie znalazłem i musiałem zadowolić się innymi. W tym roku też właśnie zacząłem szukać i nigdzie ich nie ma...

Mam dość szukania odpowiedniego zapachu, nie mam czasu na jeżdżenie po perfumeriach. Może ktoś wie gdzie można kupić ten zapach i czemu jest tak trudno dostępny? Może ktoś zna bardzo podobny zapach?

Dzięki
Kola999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 19:49   #2
misianka
kosmita jakiś normalnie

Dot.: Trussardi Essenza del Tempo

Cytat:
Napisane przez Kola999 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Parę lat temu natknąłem się na te perfumy w jednej z perfumerii. Do dzisiaj nie mogę zapomnieć o tym zapachu. To było to czego cały czas szukałem ale wtedy nie miałem kasy, bo były dosyć drogie w tej perfumerii.
W zeszłym roku ich szukałem i nie znalazłem i musiałem zadowolić się innymi. W tym roku też właśnie zacząłem szukać i nigdzie ich nie ma...

Mam dość szukania odpowiedniego zapachu, nie mam czasu na jeżdżenie po perfumeriach. Może ktoś wie gdzie można kupić ten zapach i czemu jest tak trudno dostępny? Może ktoś zna bardzo podobny zapach?

Dzięki
wuj Gugl rzecze (między innymi ) :
http://www.xperfume.pl/trussardi-ess...FQnMtAodm1EAZw

a perfumeria jest na liście polecanych:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690381

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.

Edytowane przez misianka
Czas edycji: 2015-05-05 o 19:51
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 20:01   #3
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
wuj Gugl rzecze (między innymi ) :
http://www.xperfume.pl/trussardi-ess...FQnMtAodm1EAZw

a perfumeria jest na liście polecanych:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=690381
Misianko, produkt jest niedostepny
sprawdzalam ok poludnia .... faktycznie problem jest z tym zapachem, a jakies pol roku temu byl niemal wszedzie

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 20:05   #4
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
Misianko, produkt jest niedostepny
sprawdzalam ok poludnia .... faktycznie problem jest z tym zapachem, a jakies pol roku temu byl niemal wszedzie

dziekuję Figarru, za poprawkę - wymądrzyłam się, a nie spojrzałam dobrze

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 20:11   #5
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość

dziekuję Figarru, za poprawkę - wymądrzyłam się, a nie spojrzałam dobrze

spoko, teraz nie mam weny, ale jutro jeszcze przeszukam kilka perfumerii, moze gdzies się ostały ostatnie sztuki

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 21:04   #6
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

popaczcie na all, toż to unikat, kto by pomyślał
dixi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-05, 21:14   #7
pozzzziomka
Zakorzenienie

Produktu nigdzie nie ma, jest na all w iscie unikatowych cenach, wiec raczej srednio sie oplaca, lepiej polowac (poczekac az sie pojawi w popularnych perfumeriach int)
Jest tu jako produkt na zamowienie w cenie 130 pare http://www.inperfumy.pl/produkt/trus...towa-edt-125ml
Ale szczerze mowiac nie wiem, czy inperfumy jest na liscie sprawdzonych perf, ja osobiscie tam jeszcze nie zamawialam, a ostatnio srednio jestem w temacie jesli chodzi o uzupelnianie listy wiarygodnych perfumerii internetowych

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-06, 07:37   #8
rudzia77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozzzziomka Pokaż wiadomość
Produktu nigdzie nie ma, jest na all w iscie unikatowych cenach, wiec raczej srednio sie oplaca, lepiej polowac (poczekac az sie pojawi w popularnych perfumeriach int)
Jest tu jako produkt na zamowienie w cenie 130 pare http://www.inperfumy.pl/produkt/trus...towa-edt-125ml
Ale szczerze mowiac nie wiem, czy inperfumy jest na liscie sprawdzonych perf, ja osobiscie tam jeszcze nie zamawialam, a ostatnio srednio jestem w temacie jesli chodzi o uzupelnianie listy wiarygodnych perfumerii internetowych
Nie polecam inperfum 24 kwietnia zamówiłam tam Midnight Poison Elixir , dostałam informację ,że moje zamówienie jest spakowane i czeka tylko na wysyłkę kurierem.A wczoraj dostałam maila ,że wody jednak nie mają Dobrze , że wzięłam pobranie .Bo jak teraz poczytałam co ludzie piszą na ich temat, to niektórzy zapłacili przelewem i teraz perfum i kasy ani widu ani słychu.
Stary 2015-05-06, 08:23   #9
Kola999
Przyczajenie

Dzięki za zainteresowanie.
No właśnie jeszcze w marcu były na kokai. Ale jeszcze wtedy nie potrzebowałem. Wczoraj wchodzę i już nie ma
Poczekam jeszcze ze 2 tygodnie, bo na tyle mi starczy obecnych perfum.
Teraz już wiem, że jak się pojawią to trzeba po prostu brać
Na razie po nutach najbardziej zbliżony i dostępny w Polsce znalazłem Declaration Cartier for men ale zapewne to nie to samo. Choć brzmi interesująco i jak do tego czasu nie pojawi się Trussardi to na razie mój numer 1.
Kola999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-07-22, 17:53   #10
201610111032
Konto usunięte

Ulubione perfumy mojego męża i żałuję, że nie zrobiłam większych zapasów Tak niespodziewanie zniknęły. Gdyby ktoś się kiedyś natknął na ten zapach dajcie znać.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości