![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWCOWY wątek od Xandrine_Marie
coś u mnie za maskę skin 79 i YR woda konwalia
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
12. Złoto (sprawdzone u jubilera) - nadające się raczej do sprzedaży (obecny kurs 77 zł za 1g) - waga łączna 6g (odejmuję pół gr) z powodu kamyczków w biżu, także wartość 423 zł\ - prowadzę sklepik z rzeczami tego typu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=872066 także jeśli coś by Ci się podobało daj znać, mam wiele więcej wzorów, a także na zamówienie malowane ręcznie Poza tym zainteresowana jestem: 2. Ziaja - tonik ogórkowy do cery normalnej, tłustej, mieszanej - zużycie do dolnej części napisu Ziaja na butelce, widoczne na zdjęciu, ważny do 03.2017 3. YR - Hydra Vegetal - tonik nawilżający, zostało tyle ile na fotce, ważny do 7/2017 4. Skin79 - Fresh Garden Mask - Glacial Water - koreańska maseczka w płachcie, nawilżająca z wodą z lodowca, niestety nie znam się na koreańskim rozszyfrowywaniu daty ważności, ale kupowałam ją w maju br w Douglasie 2. YR - tusz podkręcający rzęsy Volume Vertige - kolor czarny, nieużywany, ale bez folii, mokry, kod R416 1. L'Occitane - krem do rąk shea, waniliowy - została połowa z 30ml - kod 1021175, kupowany w 2016 r. 3. Tołpa - Botanic Amarantus - nawilżające mleczko-nektar 50 ml - nowe, ważne do 4.2017 4. Avon - Planet Spa - mus do ciała o zapachu czekolady - zostało tyle ile na fotce, mam z wymiany, Wizażanka zapewniała, że jest świeży, trochę zamazana data ważności i kod, więc nie za bardzo mogę odczytać :/ 5. Bania Agafii - gryczany srub do ciała - została według mnie połowa ze 100ml (te opakowania nigdy nie są wypełnione po brzegi), ważny do 2.2017 6. L'Occitane - krem do rąk shea, została połowa z 10ml, kod - 1010305 WŁOSY: 1. YR - szampon przeciwłupieżowy z wyciągiem ze skórki granatu - zużycie widoczne na zdjęciu, do dolnej części napisu Anti-Pelliculaire, kod G406 2. Garnier Ultra Doux - szampon odżywczy do włosów z olejkiem arganowym i kameliowym - zużycie widoczne na zdjęciu - do połowy napisu Doux, kod 26M308 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To raczej sezony, bo na każdej płycie jest kilka odcinków.
Ale niestety nic nie znalazłam. ![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
na razie nic nie widzę, ale zerknę jak dorzucisz zdjęcia, może wpadnie mi coś w oko
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
- BBlender micro mini - gąbeczka Beauty Blender malutka, zielona do korektora, trudno dostępnych miejsc, z oficjalnego sklepu BB, nowa
- Green Pharmacy - olejek kąpielowy - Sandałowiec, neroli, róża 250 ml - nowy, ważny do 5.2018 r -Tołpa - Botanic Amarantus - nawilżające mleczko-nektar 50 ml - nowe, ważne do 4.2017 Hej, Może coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
jedynie zegarek mógłby mi się przydać
![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ze względu na koszty przesyłki, nie za bardzo opłaca mi sie wymieniać na sam hydrolat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mam dwie nowe odżywki do włosów Garniera
![]() - olejek arganowy+kameliowy - włosy zniszczone i łamliwe -oliwa z oliwek - włosy suche i wrażliwe (mythic) Czy mini BB masz tylko 1 ? Nie ukrywam, że przyjmę każdą ilość ![]() Edytowane przez KZag Czas edycji: 2016-06-02 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za L'occitane krem do rak, tolpe amarantus, babuszke Agafie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko to, co w wątku
![]() a od Ciebie, to najbardziej przydałaby mi się .... herbatka malinowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Odżywki mają po 200 ml. To o mnie zainteresowało napisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
może olejek GP, ale to ciągle się nie opłaca wysyłac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mi się podoba u Ciebie wosk i herbaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Najbardziej złoto
![]() ![]() jeszcze ew 5. Czyściciel do włochów po kotach, etc. Fackelmann â nieużywany, ale trochę przeleżał w szafie ale musze zobaczyc jak to to wyglada ![]() 3. Tampony OB Super Plus (zielona wersja, 6 łezek) - data produkcji chyba 19.02.2015 o ile dobrze widzę, 11 sztuk z 16
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
się pochwaliłam, nie mam oleju
w zalaczniku "tyłek" żelu bbw
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hmm, chyba nic nie znajdę
![]() Aha, w wątku piszesz, że coś jest na fotce, ale nie widzę żadnych zdjęć. To jakiś błąd u mnie czy jeszcze ich nie dodałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie przesyłka, to napewno bym się wymieniła, bo co jak co, ale herbatkę napewno wypije
![]() Rachunek prosty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.