|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
perfumy Diesel i Duff za coś przydatnego w sierpniu
NIEAKTUALNE
Mam na wymianę: - Perfumy Diesel Green Feminine, wyjściowo 75 ml - wymienię raczej tylko osobiście w Krakowie, ze względu na kształt flakonu nie mam pojęcia jak to zapakować, żeby się nie wypsikały (w walizce wylały mi się mimo zabezpieczenia folią, mogę wysłać jeśli ktoś wpadnie na lepszy pomysł opakowania) "Diesel Green Feminine marki Diesel to kwiatowo - drzewno - piżmowe perfumy dla kobiet. Diesel Green Feminine został wydany w 2004 roku. Nutami głowy są lima i imbir; nutami serca są goździk (roślina), irys, kwiat pomarańczy, cynamon, jaśmin, goździk (przyprawa) i róża; nutami bazy są ambra, drzewo sandałowe, piżmo, wanilia i cedr. " - Tester Hillary Duff With Love edp, wyjściowo 15 ml, bez korka. "With Love marki Hilary Duff to orientalno - przyprawowe perfumy dla kobiet. Nutami głowy są przyprawy i mango; nutami serca są drzewo cocobolo i kwiat mango; nutami bazy są ambra i piżmo." Najchętniej wymienię obie rzeczy na raz, w zamian szukam miniatur pielęgnacji albo kolorówki, ale jestem otwarta na inne propozycje ![]() ![]() Nie szukam odlewek, próbek w saszetkach i kosmetyków Avon/Oriflame itp. Zapisz
Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz
Edytowane przez Cato Czas edycji: 2016-09-14 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.