|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Extra ciuszki oryginalne!! Biżuteria, buciki i paski!
Witam! Mam do zaoferowania:
różową bluzeczkę z niebieskim napisem, rozmiar s, noszona zaledwie 2 razy. bordowe spodnie firmy house, noszone jeden sezon. Z tyłu wzdluz nogawki napis. bluzeczka rozmiar s, noszona kilkanascie razy. NAdruk z przodu, niebiesko , rozowa. apaszki, rozne kolory, niektore wogole nieuwzywane, inne chyba ze 2 razy.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Extra ciuszki oryginalne!! Biżuteria, buciki i paski!
niebieska cos jak by chinska bluzeczka, zapinana z boku. Super wyglada, jest obcisla, rozmiar s, noszona ze 3 razy. spodniczka w kwiatkuszki, z podszewka, noszona z 2 razy. dzinsy house, ciemne. Z przeszyciami wzdluz nogawki, noszone kilkanascie razy. Z paskiem.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
rózowa bluzeczka na ramiaczkach pod szyjke, firmy house, noszona kilkanascie razy. z przodu wzorki, z tylu maly wzorek. rozmiar s sweterek pomaranczowy firmy house. Obcisly, rozmiar s. lekko zmechacony na rekawkach. Noszona kilkanascie razy. kremowa sportowa koszulka firmy house. Z tylu napis house racing. Noszona kilkanascie razy.-Nieaktualne! Koszulka wysłana do RaBINKI biala bluzeczka na ramiaczkach z motylkami. Obcisla, noszona 1 raz. rozmiar s
Edytowane przez Brenda_19 Czas edycji: 2005-10-26 o 17:40 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
spodnie firmy hous biale, z roznymi przeszyciami, bez kieszeni z tyłu. Lekkie 2 plamki na przodzie z blotka, nie dopraly sie, mozna cos naszyc. albo sprobowac sprac, ja nie mialam siły:P Noszone kilkanascie razy. dzinsiki granatowe firmy ravel, na guziczki, kieszonki z tyłu, noszone jeden sezon.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
w ostatnich zdieciach
bluzeczka rozmiar s, imitacja dzinsu, z likry, obcisla, noszona kilka razy. bluzeczka firmy house, rozmiar s, z siateczkowatymi rekawkami 3/4, z motylkami, noszona kilka razy. niebieska bluzeczka z numerem 6. Numer z falbanki, rozmiar s , firmy frodo. Noszona kilkanascie razy. czarna bluzeczka, bez rekawkow, obcisła, formy frodo. Z kolnierzykiem imitujacym dzins. Rozmiar s. noszona kilka razy koszula sztruksowa kremowa. na guziczki, rozmiar s, jest ktorka do pasa. z kieszonkami. Noszona kilkanascie razy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
biała bluzeczka z napisem czerownym hoolywood. Rozmiar na metce to M, ale jest to raczej S. Noszona kilkanascie razy. biała koszula , zapinana tak, ze nie widac guziczkow. Rozmiar 36. Noszona kilkanascie razy. kowbojski kapelusik. Noszony ze 2 razy, czarn buty na kremowym obcasie, rozmiar 40. Noszone kilka razy. lekko zdarty obcasik.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
rozowe japonki rozmiar 40. Noszone w tym roku, niecale lato. dzinsowe klapki na koturnie, noszone kilka razy. Rozmiar 40. niebieska sukienka rozmiar s, noszona kilka razy z kapturem, sportowa.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
czerwone klipsy motylki, nowe kolczyki czarnobiale, noszone kilka razy na dyskoteke wiszace kolyczki, dosc dlugie koleczka z dzecikami, kupione w trollu. Noszone kilkanascie razy. niebieskie koraliki
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
bransoletka, nienoszona czarne korale, noszone 2 razy Czerwone korale, czerwone niczym wino :P nie noszone fioletowy pasek, nowy kolorowy pasek w paseczki. Noszony moze 3 razy. zel z brokatem do wlosow i ciala, z USA. Malo uzywany
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
sa wszystkie oczka, ale to nie jest prawdziwa cyrkonia
nie pisalam tak wogole. Sa to rozwe oczka, blyszczace. jak chcesz to zarezerwuje.Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
niebieskie koraliki kilka warstw, noszone z 2 razy. rozowa spinka do wlosow, mialam z 2 razy, ale scielam wloski:P
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
hmm w sumie ostatnio poszukuje kostiumu, tylko nie wiem czy go jeszcze masz, a po 2.. nie wiem jak to bedzie z gora, bo ja mam akurat... no :P czy on jest duzy? Gora?
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
ok, zarezerwuje, ale dokladne wymiary ravli podam jutro, bo dzis juz lece przepisywac wyklady
Buzka
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
jestem druga w kolejce do dżinsów Ravel i pierwsza do tego sweterka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=193561
proszę o wymiarki
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strój jest aktualny a góra jest dobra na każdy rozmiar ponieważ jest rozciągliwa , małe duże, średnie każde się zmieszczą hehe
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
hmm no to w sumie bylo by spoko
to ja jeszcze sie zastamowie przejrze dokladnie Twoje watki i jutro dam Ci znac Ale kolczyki rezerwuje TobieCytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okej mam jescze nowy wątek... ktory nie jest wstawiony ,zaraz podam adres,,, ale w sumie to nie bardzo mi się bedzie opłacało kolczyki ktore nie są srebrne za stroj....bede mogla jescze coś wybrac jesli juz bys sie zdecydowala? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
mój kolejny wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77219 |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
co bys chciala za bluzeczke z hausa ta z kolniezykiem kremowa?
Pod dolem jest moj watek i mam jeszcze pare ubran ktore moge przeslac na maila jak cos to rezerwuje |
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
hej! No obejrze watek i dam CI znac, ale ok, rezerwuje dla Ciebie. Buzka
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
kurcze, te pierwsze dzinsy sa fajne. Ale Ty tam masz ceny.. to wolno tu w koncu sprzedawac czy nie?? bo ja juz sie gubie:P
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
no racja.. nie sa srebrne, wiec nie sa to rownowartosciowe rzeczy. To cio bys jeszcze chciala? Pozdrawiam
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
ahas to spoko
No coz te spodenki sa fajne. Nie wiem jak to dokladnie zmierzyc.. no i nie wiem czy bys chciala tak:P pozdrawiamCytat:
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
tam sa wszystkie wymiarki wez sie pomiez i zobaczysz czy beda pasowac
Wiesz one sa nowe nie chodzone i mi leza w szafie.Trudno strace tylko miejsce w szafie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

różową bluzeczkę z niebieskim napisem, rozmiar s, noszona zaledwie 2 razy.

wszystkie oczka są?

Buzka