|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Różne bluzeczki i kolczyki na wymianę
Mam do wymiany bluzeczki, dwie spódnice oraz trochę kolczyków.
1. Bluzka srebrzysta - elegancka z delikatnym wzorem srebrnym - roz. 38 2. Bluzka szaro-czarna - welurowa - roz. 38/40 3. bluzka w kolorze skóry naturalnej - hipisowska - mięciutka w dotyku- roz. 38/40 4. bluzka kolorowa różne odcienie brązu - hipisowska - roz. 38/40 5. spódnica długa niebieska plisowana - roz. 38/40 6. bluzka przezroczysta - filetowo-różowa - roz. 38 7. bluzka wiązana z tyłu - łączka - roz. 38 8. bluzka bordowa - roz. 38 9. spódnica welurowa granatowa z żółtymi kwiatami, gumka - roz. 38 10. kolczyki Poszukuję na wymianę czarnej torebki lub plecaczka, a także kosmetyczki, którą można po otworzeniu zawiesić w dowolnym miejscu, bo metalowy wieszaczek. Ew. kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różne bluzeczki i kolczyki na wymianę
3. bluzka w kolorze skóry naturalnej - hipisowska - mięciutka w dotyku- roz. 38/40
Hej! Mogę zarezerwować tą bluzkę? Jakie są jej wymiary?
Chwilowo nie ma mnie na Wizażu - problemy z siecią, jakby co proszę o kontakt mailem. Pozdrawiam ![]() DOKŁADKA ciuszków 10.02.2006: Ciuszki -->https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=87987 Kosmetyki --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1060912 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
3. bluzka w kolorze skóry naturalnej - hipisowska - mięciutka w dotyku- roz. 38/40
Mi też spodobała się ta bluzeczka ![]() mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93317Mi też spodobała się ta bluzeczka ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Bemolko - muszę zrobić jeszcze raz porządnie zdjęcia i wkleję. Postaram się jeszcze dzisiaj wieczorem.
Iwona2006 - wieczorem pomierzę i napiszę dokładne wymiary. Przejrzę co masz na wymianę. Septymka - Przejrzę co masz na wymianę i zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Przejrzałam Twoje propozycje Iwono2006, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam.
Septymko - ew. pasek wranglera, jeśli jeszcze nie jest zarezerwowany. Chciałam się upewnić co do koloru - czarny, i jaki rozmiar? Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Podaję wymiary bluzki - długość od ramienia - 66 cm. Dł. rękawa 68 cm, długość od pachy - 43 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Różne bluzeczki i kolczyki na wymianę - dokładki
Dodaję zdjęcia bizuterii.
1. Kolczyki trójkątne z kryształem górskim - srebrne. 2. Kolczyki w niebieskie kwiatuszki łączone na sztywcie. 3. Kolczyki kwiatki - z niebieskiem, brazowym i srebrzystym środkiem. 4. Zwieszka srebrna, kolczyki srebrne - półksiężyc oraz srebren motylki z różowymi skrzydłami. 5. torebka na pasku - czarna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
srebrne zawieszka i kolczyki z kryształem górskim
![]() z kosmetyków mam cienie avonu podwójne niebieskie, wiosenną paletkę Ruby Rose, perfumke MascaRade (mocny intensywny zapach, zostało 1/3 ze 100ml), perfumke z rozlewni 30 ml delikatniejsza wersja opium w slicznym flakoniku serduszku, mam pena do perfum na 8 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Wolałabym troszkę więcej za zawieszkę i kolczyki z kryształem górskim. Na przykład kosmetyki apteczne do cery naczynkowej i mieszanej. Cienie niestety nie, bo to nie moje kolory. Zapachy proponowane przez Ciebie również nie. Może masz jeszcze inne rzeczy do zaproponowania. Mogą być kosmetyki antycellulitowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94654 - kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Chętnie wymienię bizuterię na czarną mała torebkę lub plecaczek. Poszukuję też czarnego lub granatowego paska do spodni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.