|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dostawa !!!!!!
Cześć niedawno natrafiłam na to forum !Mam dużo ciuszków w których nie chodze bo są na mnie za małe a szkoda mi ich wyżucać A więc natrafiłam na wasze forum i chce sie wymienić ciuszkami bo czmu nie mam nadzieje że komuś sie spodobają narazie tyko trzy ciuszki ale jeszcze dzisiaj dodam więcej
![]() 1 ciuszek to Sweter w paski bardzo ciepły rozmiar do mała M albo duża S Długość rękawa od pachy -53cm Długość całkowita 47cm 2 to koszula w kwiatki śliczna założona może 2 razy zdjęcie niezbyt wyraźne ale na meila moge przesłać lepsze fotki rozmiar z metki to M długość rękawa od pachy -60 cm długość całkowita-47 cm 3 to bezrękawnik miły w dotyku miałam go na sobie ze 3 razy Rozmiar to M Długość całkowita 49 cm zawsze udiele odpowiedzi na wasze pytania Bu$ka
Spacer przez ulice, aleje, place wiosenną nocą, która płacze chodź ze mną, razem przywitamy dzień nad wisłą jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=463545 - moja wymianka Edytowane przez zuzunia Czas edycji: 2006-02-04 o 13:03 Powód: Dostawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje ciuszki Część 1
podoba mi się nr 1
![]() |
#5 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
ok wiec jak cos pamietaj o mnie ![]() ![]() moze cos ci sie spodoba jak cos to napisz, zarezerwuja ci ![]() ps.daj znac jak dolozysz ciuszki pozdrawiam nowa wizazanke |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Napewno o Tobie nie zapomne dzisiaj obiecuję na 100% będą nowe ciuszki i odrazu mówie jakby doszło do tranzakcji będziecie mnie musiały kochane poinstruować co i jak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przepraszam dopiero spojrzałam na zdjęcie bezrękawnika źle zrobione zdjęcie przyśłe ci na maila albo sprubóje wstawić zdjęcie bez tych takich lini
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie sweterek nr 1
![]() moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90606 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Dobrze obejrze Twoje ciuszki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
UWAGA RĘKAWY NIE SĄ MIEŻONE OD PACHY LECZ OD RAMIENIA!
Dodaje oczywiście nowe ciuszki co obiecałam już wcześniej ![]() 1 Zielona bluzeczka z czarnymi rękawkami Rękawy 3/4 długość całkowita -48cm Rozmiar-M 2 Biała bluzeczka z falbankami rękawy 3/4 długość całkowita-46 cm rozmiar-M 3 Golf granatowy zdjęcie jest niewyraźne zaineresowanym wyśle duże i wyraźne zdjęcie na e-mail rozmiar S z metki rękawy-55cm długość razem z golfem -59cm 4 Granatowy sweter ze szlaczkiem rozmiar -M rękawy -56cm Długość całkowita-54cm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
I DALEJ:
5 Sweter w romby rozmiar-S długość rękawa-43cm długość całkowita-55cm 6 Sweterek ze szlaczkami na rękawach rozmiar z metki M długość rękawa-54cm długość całkowita-48cm 7 Koszula w kwiaty długość rękawów-44cm długość całkowita-48cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
8 KURTECZKA SKÓRKOPODOBNA MOŻNA JĄ NOSIĆ NA 2 SPODOBY SUPER
ROMIAR Z METKI TO L długość ręawa od zewnątrz nie od pachy -63 cm Długość całkowita-49cm 2 SPORTOWY TOREBKO-PLECACZEK MOŻNA GO NOSIĆ NA DWA SPOSOBY ALBO ZA GUMOWĄ RĄCZKĘ ALBO NA PLECACH 3 TOREBKA BARDZO FAJNA W FAJNYM STYLU KUPIONA W SKLEPIE POTOCZNE ZWNYM [/FONT]INDYJSKIM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Moje ciuszki Część 1
Narazie nic nie znalazlam za sweterek.
![]() |
#15 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Re: Moje ciuszki Część 1
jak wróce Zuzuniu to przejże twoje wątki. Alew Twoim innym wątku podoba mi się bluzeczka rózwa w paski
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.