2016-02-19, 12:38
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Biustonosz semi-soft Alles ET CETERA PU 70J
Dzień dobry 
Wymienię biustonosz firmy Alles, model Et Cetera PU (półusztywniany, semi-soft) w rozmiarze 70J.
Informacje od producenta: Biustonosz półusztywniany, polecany dla średnich i dużych biustów. Konstrukcja biustonosza idealnie zbiera biust do środka, zaokrąglając go i zapewniając mu właściwe ułożenie w miseczce. Koronka zastosowana w górnej części biustonosza jest elastyczna, dzięki czemu idealnie dopasuje się przy dysproporcjach biustu, a przy tym zapewni odpowiednie podtrzymanie. Biustonosz wykonany jest z grafitowej satyny zadrukowanej w delikatne różowe kropeczki oraz pięknie połyskującej różowej koronki. Boczki wykonane z tiulu, dodatkowo wzmocnione fiszbiną boczną dla zapewnienia stabilności obwodu. Haftka 4-o stopniowa, co daje możliwość lepszego dopasowania obwodu, nawet po dłuższym czasie użytkowania. Ramiączka nieodpinane, regulowane z tyłu.
Biustonosz jest piękny, wykonany z dbałością o jakość i najdrobniejsze szczegóły. Elastyczna koronka pozwala zatuszować asymetrię piersi (wypróbowane!). Czterostopniowa haftka zapewnia dobranie ścisłego, ale równocześnie komfortowego obwodu przez długi czas.
Biustonosz był noszony 2 razy a następnie wyprany (oczywiście ręcznie). Biustonosz będzie pasował na ok. 70 cm pod biustem i ok. 103 cm w biuście (wymiary orientacyjne).
Wygląda jak nowy. Muszę go oddać, ponieważ chyba źle dobrałam rozmiar. Produkt został kupiony w salonie firmy Alles znajdującym się we Wrocławiu (CH Arkady). Na zdjęciach widać oryginalny paragon, metkę i reklamówkę, które dołączę do paczki Biustonosz otrzymałam bez pudełka.
Polecam! W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą.
Rozważę każdą propozycję, wymienię na cokolwiek, co mi się spodoba
|
|
|