|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: SZUKAM: kopertowego sweterka, spódnicy dżinsowej, czarnych sztruksów, trampek.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: SZUKAM: kopertowego sweterka, spódnicy dżinsowej, czarnych sztruksów, trampek.
witam
zapraszam do mnie, mam spodnice choc pewnie bedzie na ciebie za duza ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jakby co ,to jestem chętna na bluzę pomarańczową (29) i spodnie dresowe(49)
Tobie u mnie podobały się jeansy, fioletowo-bordowa koszulka na ramiączkach i biały T-shirt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Albo coś takiego (?) - spódniczka ma plamkę- fotka, ale jest ona praktycznie niewidoczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Chyba nie w tym wątku co trzeba się wpisałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spódniczka z drugiego postu (ta z plamką) pas- 74 cm, biodra- ok. 96 cm, długość- 80 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.