|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
LISTOPAD Wszystkowątek
Nieaktualne
Proszę o odpisywanie w moim wątku oraz o odpisywanie nawet, gdy nic u mnie was nie interesuje. Proszę o pisanie konkretnie, co was u mnie interesuje. Rzeczy wymienione/nieaktualne zaznaczam na szaro Rzeczy wystawiam też na innych portalach, więc mogą zniknąć Moja wish - książki (wszelakie poza podręcznikami i starociami). Jedynie przy wymianie książki za książki jestem wybredna i wymieniam się za bardzo poszukiwane pozycje. - kosmetyki: balsamy, żele pod prysznic, szampony, płyny do higieny intymnej, żele do mycia twarzy dla cery tłustej/mieszanej, krem Nivea (nowy), pianki do golenia, lakiery do włosów, pianki do włosów, pasty do zębów, mydełka, kremy do rąk, kremy do stóp, balsamy do ciała - nowe szminki - nowe eyelinery - waciki, ręczniki papierowe, chusteczki higieniczne itp. (takie rzeczy, które się cały czas zużywają) - nowe rajstopy: czarne od 40 DEN wzwyż rozm. 4, czarne/cieliste/grafitowe każda grubość rozm. 5 - nowe majtki rozm. L - nowe skarpetki rozm. 38, również stopki do balerinek - nowe biustonosze 70F Esotiq - perfumy Amor Amor - perfumy o różanym zapachu - perfumy Moschino Glamour - nowe swetry/narzutki rozm. M - nowe sukienki rozkloszowane rozm. M - nowe bluzki, rozm. M - nowe buty rozm. 38 - nowe torebki, najchętniej wielokomorowe - materiały do szycia (wszelakie tkaniny i dzianiny), ale trochę tego mam, więc mogę być wybredna - igły do maszyny do szycia - nici - nowe suwaki - karty podarunkowe do sklepów - różne domowe dodatki (raczej nowe): fiolet, szarość, biel, ewentualnie czerń - herbaty (różne: zielone, białe, zwykłe czarne) - kawa Tchibo granatowa - głośniki komputerowe - zwykłe bawełniane rękawiczki (damskie i męskie) - świeczki tea light Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-12-01 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Wszystkowątek
1) Żakiet Zara, XL, ciemnozielony, stan bardzo dobry
2) Spódnica 42, stan bardzo dobry 3) Kozaki 38, NOWE. Zamszowe, ocieplane - Carola16 4) Klipsy 5) Spódnica Quiosque, 42, stan bardzo dobry 6) Kolczyki 7) Spodenki dresowe H&M, XS Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-06 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
8) Buty, NOWE, 38, ale wg mnie 37. Ja mam 38 i są odrobinę za ciasne.
9) Róż Revolution, zużycie jak na zdjęciu, niewielkie. Ważny do grudnia. 10) Koszula L 11) Kredka do oczu Eveline brązowa, zostało ponad 2 cm, dorzucę do wymiany 12) Koszula Reserved 40, może mieć delikatne zmechacenia, za drobiazg 13) Jeginsy termiczne Esmara, 38, zmechacenia na gumce, materiał jest z tych trochę obłażących, więc może mieć jakieś "kłaczki", są świeżo po praniu i czyszczeniu rolką, ale mogło nie zejść idealnie wszystko 14) Cleanic, chusteczki do higieny intymnej, 2 opakowania w każdym po 1 sztuce, NOWE 15) Sukienka/tunika, NOWA bez metek, z metki M/L, ale to min. XL 16) Żakiet/narzutka, 40, prawie nie był noszony, stan dobry, w jednym miejscu rozpruta dość mocno podszewka, krawcowa bez problemu naprawi 17) Sukienka Monnari, 42 Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-06 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
18) Bluzka w groszki, 40, stan bardzo dobry
19) Żakiet, 40, stan bardzo dobry 20) Spodenki dżinsowe Esmara, NOWE z metką, 38 21) Szampon z odżywką 2 w 1, Mrs. Potter's, włosy trudne do ułożenia, poj. wyjściowa 500 ml, zostało mniej więcej do dolnej części kapelusza. 22) Spodenki dżinsowe Esmara, NOWE z metką, 38 23) Bluzka Reserved z kokardą, 36, stan bardzo dobry 24) Bluzka H&M, 34, stan bardzo dobry 25) Żakiet, 40, stan bardzo dobry 26) Bokserka Sinsay, M, granatowa, za drobiazg 27) Bluzka Clockhouse, XS/S, ma lekkie zmechacenia, za drobiazg Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-14 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
28) Bluzka Reserved S, stan bardzo dobry
29) Żakiet Reserved 36, wewnątrz przy kołnierzyku trochę przybrudzone/wyświecone 30) Tusz do rzęs Maybelline Collosal Volum' Express, użyty jakieś 5 razy, świeżo otwarty 31) Jedwabna spódnica Zara, S 32) Paski, za drobiazg lub dorzucę 33) Sukienka S/M 34) Szalik 35) Czapka, prawie nienoszona 36) Czapka, prawie nienoszona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
37) Kurtka jesienna, z metki XXL, ale raczej XL. Prawie nienoszona
38) Kurtka New Look, z metki 12, wg mnie M/L. Na ściągaczach i przy kołnierzu na futerku lekkie zmechacenia 39) Buty Graceland 38, niewiele noszone. Na jednym czubku minimalnie zdarta ekoskórka, nie rzuca się to w oczy. 40) Bania Agafii, Maska do ciała torfowa ściągająca, NOWA 41) Yves Rocher, Tendere Jasmin, miniaturka. Zużycie na zdjęciu 42) Cienie do powiek, stan jak widać na zdjęciu, pewnie wszystkie są po terminie. Dorzucę do wymiany, jeśli ktoś będzie chciał 43) Szminka Essence, odcień 13 Love me, kupiłam w drogerii, a w domu okazało się, że jest bardzo używana. 44) Wazonik Ikea 45) Herbata Big Active zielona z owocem pigwy, świeżo otwarta, użyta raz. Mogę dorzucić do większej wymiany Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-26 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
46) Męska teczka z ekoskóry, NOWA. Łatwo nie wymienię.
47) 2 poduszki, nowe, z jednej strony minky, z drugiej bawełna w folkowy wzór. Jedna jest odrobinę mniejsza od drugiej. Raczej też będę wybredna 48) Chabrowa torebka Mohito. Miałam ją ze sobą ze 2 razy i to w zasadzie tyle co do samochodu i z samochodu. W jednym miejscu ma jakiś zaciek, nie jest to mocno widoczne, bardziej z bliska jak już. Próbowałam to wyczyścić, ale nie zeszło, może ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby na ekoskórę - ja nie chcę dalej kombinować ![]() 49) Szminka Golden Rose Velvet Matte 10, użyta 2 razy 50) Słonie z porcelany 51) "Magia w blasku księżyca" DVD Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-14 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
52) Brązowy eyeliner, Eveline. Ciężko mi określić zużycie, myślę, że max. połowa.
53) Ramka cyfrowa Sony, używana 54) Piersiówka, nowa, etui może mieć jakieś lekkie obtarcia, bo trochę leżała, na samej piersiówce nie ma żadnego logo 55) Etui na telefon Blackberry, używane, ma z tyłu zapięcie do paska 56) Arkana, Hydrospheric Mask, nowa 57) Maseczka intensywnie nawilżająca, AA, nowa 58) Ziaja, maska anty-stres z glinką żółtą, nowa 59) Szopka betlejmska, ma przełącznik, dzięki któremu powinna świecić wewnątrz, ale nie działa. 60) Niedźwiadek LED (przełącznik działa, po włączeniu świeci) 61) Kolekcja Alfred Hitchcock przedstawia, DVD, nowe Edytowane przez sydunia Czas edycji: 2016-11-30 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazłam nic dla siebie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 3) Kozaki 38, NOWE. Zamszowe, ocieplane
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie widzę dla siebie
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Wzięłam butki i którąś książkę Zafona jeśli znajdziesz coś u mnie.
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- No dwóch książek za te buty na pewno nie oddam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się zamszowe kozaki 38 nowe
![]() Co byś za nie dokładnie chciała ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Pasuje mi jak najbardziej
![]() to proszę o adres na priv, we wtorek wyślę paczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za podusie, tusz, szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam dla siebie
![]() ![]()
![]() |
#19 |
sajkolidżist
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mogę prosić o długość wkładki tych butów? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1478196539
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Generalnie wpadły mi w oko tylko te buty, z drobiazgów pomadka GR i maseczki do twarzy. Też noszę 38, wkładka 24.5 cm, jeśli tych 24.5 cm nie mają to niestety nici, nic innego w wątku nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej nie mam już niestety narzutki
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, daj znać jak będziesz mieć dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.