![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ - dużo kolorówki i pielęgnacji
znajdziesz coś mnie za paletkę mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja wciąż pukam po puder Hourglass o którym kiedyś pisałyśmy
i paletkę amber times nine MAC i pewnie jeszcze coś bym znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mozesz dorzucić mi ta resztkę Ren, go zawsze chcialam to przetestować. To jest ten nowy kolor.
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- To zapraszam na PW ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, No w sumie blot u Ciebie widze i pixi.
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ale blot dalej mnie interesuje i kredka ud bourbon
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-09-24 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
CLARINS BI SERUM HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI PHASE
serum nawilżające do skóry odwodnionej, miniaturka 15 ml, zostało ok. 45% YVES ROCHER NEROLI EDP 50 ml, zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się Macowa paletka, ale ma większą wartość. Czy jest coś, co mogłabyś u mnie dobrać? Większość rzeczy wymienię z przyjemnością
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
AMILIE COCONUT SHELL BRONZER
coś u mnie?
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie YVES ROCHER NEROLI EDP
zapraszam do mojego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Chętnie
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
chętnie oddałabym bazę za Neroli. Nie podoba Ci się już nic innego u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, bede szukac rachunku
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#21 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
A bo właśnie przeglądam wątek od deski do deski
![]() - URBAN DECAY DE SLICK MATTYFYING POWDER - wiesz może czy puder podkreśla fakturę skóry? Tzn. czy np. po nałożeniu podkładu i bazy potrafi robić coś takiego? - IT COSMETICS VITALITY GLOW ANTI-AGING MATTE BRONZER - szukam matowego bronzera bez drobinek w kolorze takim jak Lovely Sunny Powder, to taki odcień - coś jakby połączenie ciepłego brązu z brzoskwinią, myślisz, że kolor Twojego bronzera byłby podobny? - L'OREAL TRUE MATCH - czy jest typowo żółty? Bo na jednych fotkach widzę, że żółty, na innych, że ma różowe tony i zgłupiałam ![]() - REVLON PHOTOREADY CONCEALER - czy kolor jest może podobny do YSL Touche Eclat o nr 1,5? - COLOURPOP SUPER SHOCK EYESHADOW Fringe (tu nie mam pytań ![]() - MAC MINERALIZE EYESHADOW Frost at midnight (tu też nie ![]() No i zawsze szukam tego co w wish oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Jak tak teraz głębiej patrzę w google to w sumie ze wszystkim mogłabym zaryzykować ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ależ mi się u Ciebie podoba! wynajdziesz coś u mnie?
![]() ![]()
![]() |
#23 |
JESTEM ONA
|
Hej,
muszę pomyśleć, czy potrzebuję kolejnych kolorowych kosmetyków, bo te właśnie wpadly mi w oko. Firms Mac ![]() Puder jest matowy czy rozswietlajacy? Na tel czasochłonne przeglądanie ![]() Edit: jeszcze wypatrzylam BB i BM
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2016-09-26 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale tak, czy tak wymiana mi się nie będzie kalkulowała, mogłabym oddać jeden produkt z zestawu plus coś spoza zestawu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Tak, taka wymiana (Michalsky za hourglassa) by mi odpowiadała. A czy mogę prosić najpierw zdjęcie pudru?
Dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() znajdziesz cos u mnie za: TANGLE TEEZER AQUA SPLASH oryginalny, kilka razy użyty, wolę jednak wersję Original NACOMI OLEJ MACADAMIA 100% zużycie ok. 15%, dw 04.2017 r. J. MASTERS ORGANICS SEA MIST mgiełka do włosów z solą morską i lawendą, 60 ml, raz użyta SEPHORA BROW THICKENER puder do brwi z gąbeczkowym aplikatorem. Raz uzyty, kolor 02 Medium Brown ELF DAILY BRUSH CLEANER spray do czyszczenia pędzli, 60 ml, zuzycie ok 2-3 ml REVLON PHOTOREADY CONCEALER korektor w sztyfcie, kolor 002 Light Pale, zuzycie poniżej 10% SOAP AND GLORY KICK ASS CONCEALER zestaw 2 korektorów - łososiowy pod oczy i żółty oraz pudru do utrwalania pod oczami. Zuzycie ok. 5%. BOBBI BROWN CALYPSO CHEEK PALETTE paletka 2 róży i rozświetlacza w pięknych koralowych odcieniach (Coral Sugar, Calypso Highlight i Pretty Coral), zużycie ok. 5%
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ech, nie wiem czy cos z tego bedzie, bo rachunku brak..jesli dasz mi jeszcze pare dni przekopie wszystko jeszcze raz ... flachy Misski raczej nie oddam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, przetestowałam dzisiaj na spokojnie kolory tego podkładu i korektora i są dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
perfumove love
|
Cześć, smash
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.