| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | Szukam dietetyka: Piaseczno, Warszawa

Witajcie! Czy ktoś z Was może przetestował na sobie lub ma może znajomego, który korzystał z usług dietetyka w Piasecznie, Warszawie (raczej południe Warszawy, ale nie jest to warunek konieczny). Chodzi mi o osobę miłą, skuteczną, która ma doświadczenie w układaniu diet dla chorych na choroby autoimmunologiczne (Hashimoto). Mam  oczywiście możliwość przeglądania internetu w nieskończoność, ale kiedy patrzę na ceny usług dietetycznych, to włos mi się jeży na głowie, skoro już mam wydać swoje skromne zarobki, to chciałabym trafić w dziesiątkę, a nie w próżnię... Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi.

| 
|   |   | 
|  | #2 | 
| pani.dietetyk Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Dot.: Szukam dietetyka: Piaseczno, Warszawa

Nie wiem, w jakiej dzielnicy, bo z Warszawy nie jestem, ale: Aleksandra Garbacz, Jacek Feldman, Michał Undra - lepszych  nie znajdziesz    
				__________________ Dietetyk kliniczny | 
|   |   | 
|  | #3 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2016-09 
				 | 

Ja polecam Paulinę Roziewską. Jej strona: dietetyka-medyczna.pl Prowadzi poradnię on-line, więc nie będziesz miała problemu z dojazdem   ceny jak najbardziej przystępne. Z jej pomocą schudłam 7 kg po ciąży. Polecam i trzymam kciuki za efekty. Superfruit slim | 
|   |   | 
|  | #4 | 
| pani.dietetyk Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

W chorobach autoimmunologicznych kwestia chudnięcia to ważna, jednak najmniej istotna kwestia. Chodzi o zadbanie o układ immunologiczny, jelita, żołądek, trawienie, nadnercza, na prawdę nie mam nic z polecania w/w osób, po prostu siedzę "w branży" i wiem, kto jest warty polecenia   Pozdrawiam. 
				__________________ Dietetyk kliniczny | 
|   |   | 
|  | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-11 
				 | 

Moim zdaniem dużo lepiej jest samemu zagłębić w temat zdrowego odżywiania. Dietetyk dietetykowi nie równy widziałam już różne cuda na ułożonym planie żywieniowym typu dzikie maliny w styczniu ....

__________________ https://wizaz.pl/Mikroreklama | 
|   |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.