|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szukam dietetyka: Piaseczno, Warszawa
Witajcie! Czy ktoś z Was może przetestował na sobie lub ma może znajomego, który korzystał z usług dietetyka w Piasecznie, Warszawie (raczej południe Warszawy, ale nie jest to warunek konieczny). Chodzi mi o osobę miłą, skuteczną, która ma doświadczenie w układaniu diet dla chorych na choroby autoimmunologiczne (Hashimoto). Mam oczywiście możliwość przeglądania internetu w nieskończoność, ale kiedy patrzę na ceny usług dietetycznych, to włos mi się jeży na głowie, skoro już mam wydać swoje skromne zarobki, to chciałabym trafić w dziesiątkę, a nie w próżnię... Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pani.dietetyk
|
Dot.: Szukam dietetyka: Piaseczno, Warszawa
Nie wiem, w jakiej dzielnicy, bo z Warszawy nie jestem, ale: Aleksandra Garbacz, Jacek Feldman, Michał Undra - lepszych nie znajdziesz
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja polecam Paulinę Roziewską. Jej strona: dietetyka-medyczna.pl Prowadzi poradnię on-line, więc nie będziesz miała problemu z dojazdem
![]() Superfruit slim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pani.dietetyk
|
W chorobach autoimmunologicznych kwestia chudnięcia to ważna, jednak najmniej istotna kwestia. Chodzi o zadbanie o układ immunologiczny, jelita, żołądek, trawienie, nadnercza, na prawdę nie mam nic z polecania w/w osób, po prostu siedzę "w branży" i wiem, kto jest warty polecenia
![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem dużo lepiej jest samemu zagłębić w temat zdrowego odżywiania. Dietetyk dietetykowi nie równy widziałam już różne cuda na ułożonym planie żywieniowym typu dzikie maliny w styczniu ....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.