|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
biżuteryjka Agi
Witam, mam na imię Agnieszka, od jakiegoś czasu tworzę biżuterię, głównie na własny użytek. Już dawno noszę się z zamiarem pokazania Wam moich prób. Bardzo lubię taką delikatną, subtelną biżuterię i do takiej dążę. Jestem bardzo ciekawa co o nich myślicie. Dziękuję z góry za wszystkie komentarze
Zapraszam do oglądania
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 20:47 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: biżuteryjka Agi
A gdzie te prace do oglądania?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
miałam delikatny problem z ich załadowaniem ale już są
na początek pokażę kilka par kolczyków, bo od nich zaczęłam![]() 1. koraliki Jablonex 2. koraliki Jablonex 3. koraliki Jablonex 4.perełki + hematyt magnetyczny (dzięki ayumi za pomoc w rozszyfrowaniu kamyczka) 5. noc kairu 6. koral
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 14:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz parę bransoletek i komplecików bransoletka+kolczyki
1. Moja pierwsza w życiu bransoletka koraliki Jablonex2. troszkę landrynkowy komplecik z koralików Jablonex 3. masa perłowa i szklane koraliki 4. kryształki Swarovskiego 5. szklane koraliki, a te żółte kule to chyba jakiś marmur, ale nie jestem pewna bo znowu nie zanotowałam nazwy 6. szklane koraliki 7. kwarc wiśniowy 8. szkło weneckie
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:58 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Połowy Twoich prac nie mogę skomentować ze względu na jakość zdjęć - kolczyki nr 3,4 i 5 są tak niewyraźnie sfotografowane, że trudno o nich cokolwiek napisać
Natomiast kolczyki nr 1 i 2 są jak na początek ładne i subtelne, ale nieestetycznie wygląda linka wychodząca spod zacisku Zdjęcie ostatnich kolczyków jest wyraźniejsze więc mogę napisać, że sam pomysł jest ok, ale brakuje w nich przekładek np. żeby zakamuflować dziurki w koralikach no i na początku i końcu rureczki. Zostawiłaś też troszkę za dużo drutu za koralikiem a przed loopem (loop powinien być zaraz przy koraliku) Pozdrawiam i życzę weny oraz cierpliwości w dalszym tworzeniu
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ladna bizuteria. Najbardziej widza mi sie z drugiego rzutu : 2,6,7 - subtelne, dla drobnej blondynki
![]() Widze, ze masz ta sama przypadlosc co ja - czyli walka z loopikami. Ale jak wiadomo - praktyka czyni mistrza. Co do zdjec - to radze je robic: - w swietle dziennym - tryb makro - ostrosc ustawiana manualnie [jesli twoj aparat na to pozwala] -kolczyki dobrze robic podwieszone na lince - moj ostatni patent [jeszcze nie mam przykladow na watku] - a i tak moim skromnym zdaniem najlepsza jest podstawka akrylowa, na ktorej kladziesz bizu i pstrykasz ![]() Jestem rowniez ciekawa jakby ci wyszly komplety: kolczyki, naszyjnik, bransoletka ..chetnie zobacze je w nastepnym rzucie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Madzia, obiecuję że następnym razem bardziej jeszcze przyłożę się do tych zdjeć. Co do naszyjników to mało noszę i dlatego nie robiłam jeszcze, najwyżej jakąś zawieszkę na łańcuszek, ale popróbuję
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 20:03 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Aga założyła swój wątek - super - będę sobie podglądać
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia marne. Jak myślisz, co widzimy w 5 kolczykach? Już lepiej wcale ich nie pokazywać. Bransoletki zdecydowanie lepiej ci wyszły.
Prace są ładne i delikatne. Najładniejsza w/g przedostatnia bransa. W ogóle to ładne bransoletki robisz .Kolczyki trudno skomentować. Widzę, że 3 kolczyki są chyba dziwnie powyginane. Nie wiem tylko, czy tak mają, czy krzywo powieszone. W kolczykach z koralem (które najbardziej mi się podobają) brakuje kuleczek i przekładek. Byłyby ekstra .
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, oberwało mi się za zdjęcia, ale obiecałam że się poprawię
ayumi i viktorej, dzięki za opinię azakowana, fajnie e wpadłaś,liczę na Twoją konstruktywną krytykę
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 20:04 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze i drugie kolczyki sa bardzo ładne
Bardzo mi sie podobaja.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Witaj. Moje typy to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1249461951 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1249461951 Tak trzymaj
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się 2 prace: w kolorze fuksji i bransoletka zielono-żółta.
Niestety loopy nie są równe i okrągłe, podejrzewam, że nie masz okrągłych szczypiec?? Naprawdę warto w nie zainwestować.. i łatwiej się robi i wychodzą ładne, okrągłe kółeczka.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
justyś
![]() 101Milka ![]() Naila - mam okrągłe szczeypce, te prace to jedne z pierwszych i te loopiki to moje początki, ale nadal ćwiczę nad nimi Dzięki dziewczynki za ocenę A oto jedne z moich ostatnich kolczyków: 1. szkło weneckie 2.szklane koraliczki 3. noc kairu + kryształki Swarovskiego Popracowałam troszkę nad jakością zdjęć i loopiki też troszkę lepsze. mam nadzieję że lepiej Wam się podobają.
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Najbardziej podobają mi się 2. Za kolory, wykonanie i zdjęcie
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Aga poczytaj sobie wątek o robieniu zdjęć, bo coś niewyraźne Ci te zdjęcia wychodzą. Drugie są bardzo fajne kolczyki i w ciekawej formie
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
z pierwszego wrzutu rzeczywiście niewiele widać - ładnie na miniaturze się prezentują kolczyki nr4 - nie powiększałam z obawy, o jakość zdjęcia
![]() musisz nad tym popracować ![]() poza tym, robisz ładne bransoletki... takie delikatne. czekam na kolejne wrzuty... będę obserwować... |
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
2 kolczyki bardzo ładne
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Nie wyłamię się 2 najfajniejsza. 1 chyba też ale brak ostrości zdjęcia wyklucza ocenę.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
2 boskie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1249466009
ta jest b.ładna |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak te szklane koraliczki są przesliczne
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Również się nie wyłamię, ponieważ 2 to zdecydowanie mój faworyt
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Oooooo Aga dopiero teraz zauważyłam Twój wątek
Super biżuteryjkę tworzysz tylko zdjęcia nie pierwszej jakości ale następnym razem lepiej Ci wyjdą ważne że tym komu ją sprzedaje to sie podoba
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za komentarze
![]() to następne 1 i 2 bransoletki ze szklanych koralików 3 kolczyki - masa perłowa i cytryn 4. komplecik, na żywo znacznie bardziej podoba mi się niż na zdjęciu
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-21 o 18:55 Powód: literówka |
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1249633594 nosiłabym z miłą chęcią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

na początek pokażę kilka par kolczyków, bo od nich zaczęłam
Natomiast kolczyki nr 1 i 2 są jak na początek ładne i subtelne, ale nieestetycznie wygląda linka wychodząca spod zacisku 

jestem również