|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
dziwny ból w lewym boku :(
ehh dziewczyny nie wiecie co mnie moze bolec w lewym boku? normalnie boli mnie od jakis dwóch dni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwny ból w lewym boku :(
Może to właśnie ból owulacyjny? Jednak jeśli nie minie to lepiej idz do lekarza albo nawet na pogotowie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mnie też często w tym miejscu boli(ostatnio tak w nocy że nie mogłam spać bo ruszać sie nie mogłam a w jednej pozycji spać nie umiem
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
obstawiam że ból spowodowany jest jajeczkowaniem ale niewykluczone że może to być torbiel(ale spokojnie to nic groźnego)na jajniku,jeżli ból będzie sie powtarzał radze pójść do ginekologa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Przy ciąży pozamacicznej występuje ból w podbrzuszu,ale to chyba ciebie raczej nie dotyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja mam co miesiąc takie bóle. Byłam u lekarza i powiedział, że tak się dzieje właśnie podczas jajeczkowania i że taka już moja uroda. Więc może masz tak samo. Aha jak biorę regularnie pigułki to bólu nie mam. Ale jak tylko odstawie to ból wraca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
"chyba Ciebie raczej" mam nadzieje:P ehh powiem Wam jeszcze ze bardziej mnie boli jak siedze, albo stoje w miejscu. Jak chodze to nie boli... :P
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi znajomo bo mnie tez boli i to od dzis ale ja juz takie bóle mialam bolało jakby jajnik(i to raczej niema znaczenia czy dni płodne czy nie) kazało sie ponoc ze to piasek w jelitach i przy jajnikach kazano pic mi duzo wody (głupota bo nic nie dąło) ale w efekcie po wielu badanaich(krew.mocz,kal,u sg,wizyta u ginekologa) przepiano mi "FURAGINUM" zanim jednak do tego doszło byłam w szpitalu bo w nocy mialam takie bóle do tego wymioty i goraczke dostałam zastrzyk peralgin(bolal jak zaden zastrzyk dotej pory który mialam ) w sumie to nie dowiedzialm sie co mi tak naprawde dolegało fakt faktem czuje ze znów sie zaczyna zauważylam jednak pewna rzecz miałam to rok tem w okresie luty marzec i dwa lata temu też jakos w marcu(wtedy u lekarza nie bylam samo przeszlo) i dzis mamy luty i znów sie zaczyna??? zaczynam sie zasatanwiac czy niema na to wpływ dany czas tak jak na wrzody które objawiaja sie ponoc na wiosne ![]() a u ciebie???? te bóle nie charakteryzują sie czyms szczególnym??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
mnie tak w tym lewym boku tak jakby kłuje... Kiedys tez mnie tak bolało wylądowałam w szpitalu na kroplówce ale nic to nie dało...Tyle ze wtedy to mnie tak bolało ze jak szłam to az sie zginałam z bólu....
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.