Gdzie one mają głowę?! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o kobietach, które opalają się w ciąży? Tym bardziej zaawansowanej?
Głupota ludzka nie zna granic. 139 75,54%
Przecież to nic takiego. 15 8,15%
Nie mam zdania. 30 16,30%
Głosujący: 184. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-05, 10:46   #1
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Question

Gdzie one mają głowę?!

Cześć dziewczyny

Pogoda piękna, nie chce się siedzieć w domu, ok rozumiem, ale gdzie, do cholery, kobiety w zaawansowanej ciąży mają głowę, że leżą dzień, w dzień na plaży, od rana, do wieczora, z brzuchem na wierzchu?!
Siedziałam ostatnio trochę nad morzem i, kiedy widziałam takie sytuacje, to nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy może płakać?

Widziałam, że były podobne wątki, ale zastanawiam się, co wy myślicie o takich kobietach?
Czy to można nazwać lekkomyślnością?! Ja chyba użyłabym nieco mocniejszego słowa..

Poza tym, mam pytanie do osób z Trójmiasta: Gdzie na plaży jest część dla nudystów!?
Ostatnio wmurowało mnie, jak leżąc z facetem, pośród względnie ubranych ludzi, zauważyłam dwie laski w stringach, z cycem wystawionym do słońca.
Stary 2010-07-05, 10:54   #2
molasses disaster
Raczkowanie

Dot.: Gdzie one mają głowę?!

Z całą pewnością powinnaś użyć mocniejszego słowa ...
molasses disaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:00   #3
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Też niestety nie rozumiem takiego postępowania.

Wróciłam właśnie z wakacji zagranicznych i Paniusia w 8-mcu leżała nad basenem dłużej niż ja

A co do topless, w Pl bym się nie rozebrała ale za granicą to powszechne jest-na piersi można popatrzyć
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:03   #4
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CytrynowaPannica Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pogoda piękna, nie chce się siedzieć w domu, ok rozumiem, ale gdzie, do cholery, kobiety w zaawansowanej ciąży mają głowę, że leżą dzień, w dzień na plaży, od rana, do wieczora, z brzuchem na wierzchu?!
Siedziałam ostatnio trochę nad morzem i, kiedy widziałam takie sytuacje, to nie wiedziałam, czy mam się śmiać, czy może płakać?

Widziałam, że były podobne wątki, ale zastanawiam się, co wy myślicie o takich kobietach?
Czy to można nazwać lekkomyślnością?! Ja chyba użyłabym nieco mocniejszego słowa..

Poza tym, mam pytanie do osób z Trójmiasta: Gdzie na plaży jest część dla nudystów!?
Ostatnio wmurowało mnie, jak leżąc z facetem, pośród względnie ubranych ludzi, zauważyłam dwie laski w stringach, z cycem wystawionym do słońca.
To się będzie zdarzało coraz częściej oczywiście na plażach tych "zwykłych" jest to zabronione i policja bądź straż miejska mogłąby wystawić mandat, ale wątpię, żeby policji chciało się chodzić po plaży i szukać golasów

Co do kobiet w zaawansowanej ciąży to głupota, głupota i jeszcze raz głupota. Tak samo jak picie i palenie w ciąży.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:06   #5
Hortencja
Zadomowienie

Co do ciężarówek- nie mam zdania, nie wiem czy to szkodzi, czy nie, choć obstawiam, że szkodzi. Ale wypowiem się, co do topless. Sama czasem się tak opalam i nie wiem, mam od razu szukać sobie osobnej plaży, żeby jakieś inne dziewczyny, które przyszły z Tżtami nie miały mi za złe ???? Bez przesady.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:09   #6
Shadii
Wtajemniczenie

Głupota. Zaraz tak zaznaczę w sondzie. Ale dla mnie, jeśli ktoś chce, to niech się opala, każdy jest odpowiedzialny sam za siebie. Może te kobiety chcą ładniej wyglądać w szpitalu

Hortencjo, wydaje mi się, że to nie o facetów tu chodzi Na plaży przecież są też dzieci i inni ludzie, czasem troszkę starsi i najczęściej nie chcą oni oglądać nagiego biustu i tego typu rzeczy. Ale jak kto woli. Osobiście nic nie mam do ludzi opalających się topless.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:13
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:10   #7
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Hortencjo,

Nie, nie masz szukać osobnej plaży, chociaż są takie, na których jest to powszechne. Dla mnie, to lekko mówiąc niepoważne. Przynajmniej taka sytuacja, jak ostatnio: dziewczyny stały, wypinały się, jakby co najmniej były w nocnym klubie, obmacywały siebie po piersiach. To jest normalne? No wybacz, dla mnie nie. Poza tym, ja nie miałam im nic za złe. To, że byłam z Tżetem także nie wpłynęło na moje zdanie.

P.S. Podziwiam Cię za odwagę.

Edytowane przez CytrynowaPannica
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:12
CytrynowaPannica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:15   #8
Hortencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CytrynowaPannica Pokaż wiadomość
Hortencjo,

Nie, nie masz szukać osobnej plaży, chociaż są takie, na których jest to powszechne. Dla mnie, to lekko mówiąc niepoważne. Przynajmniej taka sytuacja, jak ostatnio: dziewczyny stały, wypinały się, jakby co najmniej były w nocnym klubie, obmacywały siebie po piersiach. To jest normalne? No wybacz, dla mnie nie. Poza tym, ja nie miałam im nic za złe. To, że byłam z Tżetem także nie wpłynęło na moje zdanie.

P.S. Podziwiam Cię za odwagę.
Fakt, to normalne nie jest, wręcz lekko dziwne. Żeby nie było- nie mówię, że latam cały dzień po plaży z bimbołami na wierzchu, czasem po prostu zdejmuję stanik jak leżę, żeby się ładniej poopalać. No i fakt, nigdy w Polsce, zawsze gdzieś za granicą, gdzie co druga babka na plaży leży topless, więc nie ma w tym nic dziwnego.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:17   #9
wyszukiwarka
Zadomowienie

Moim zdaniem takie kobiety w ciąży,które nagminnie wylegują się na słońcu są nieodpowiedzialne i niepoważne...Ja rozumiem wyjście na słonko na parę minut,żeby odetchnąć świeżym powietrzem ale leżenie i to w dodatku w pełnym słońcu?
Stary 2010-07-05, 11:20   #10
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Ja jestem w 8 miesiacu ciązy i sorry ale mam siedzieć w domu i na plaże juz wyjsc nie moge ? Bo jestem głupia ? Faktycznie opalać sie nie mozna, ale to chyba nie znaczy ze mam siedziec w domu i nie moge jechac nigdzie nad wode ? Ja brzuch przykrywam, albo siedze w bluzce i majtkach ze stroju kapielowego żeby brzucha nie wystawiac na słonce.

Chyba ze mówicie o opalaniu sie w ciazy z brzuchem na słoncu to co innego.

Do tych ktore siedza sobie tylko w słoncu plecami do słonca tez macie za złe ze sa glupie, nieodpowiedzialne itd ?
Stary 2010-07-05, 11:22   #11
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wyszukiwarka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem takie kobiety w ciąży,które nagminnie wylegują się na słońcu są nieodpowiedzialne i niepoważne...Ja rozumiem wyjście na słonko na parę minut,żeby odetchnąć świeżym powietrzem ale leżenie i to w dodatku w pełnym słońcu?
To Ci się chyba "kliczki" w sondzie pokiełbasiły.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Ja jestem w 8 miesiacu ciązy i sorry ale mam siedzieć w domu i na plaże juz wyjsc nie moge ? Bo jestem głupia ? Faktycznie opalać sie nie mozna, ale to chyba nie znaczy ze mam siedziec w domu i nie moge jechac nigdzie nad wode ? Ja brzuch przykrywam, albo siedze w bluzce i majtkach ze stroju kapielowego żeby brzucha nie wystawiac na słonce.

Do tych ktore siedza sobie tylko w słoncu plecami do słonca tez macie za złe ze sa glupie, nieodpowiedzialne itd ?
A przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post uważnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 11:25   #12
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Piszę że jak z brzuchem na wierzchu to nie bardzo, bo nie powinno/nie wolno sie opalać w ciąży i to przez cały dzien w pełnym słoncu.

Nad woda w słońcu moge chyba posiedziec ?
Stary 2010-07-05, 11:29   #13
BrigitteBardot
Zadomowienie

A co jeszcze grozi kobietom w ciąży przebywającym długo na słońcu poza przebarwieniami? Bo ja jestem w sumie nie w temacie i wiem tylko o tych przebarwieniach, a chętnie się dowiem czegoś jeszcze Chodzi o to, że promieniowanie UV może przenikać?

Odnośnie pytania w tytule - to chyba nie nowość, że są ludzie mądrzejsi i głupsi; niektóre w ciąży nawet palą i nic sobie z tego nie robią.

Edytowane przez BrigitteBardot
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:31
BrigitteBardot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:31   #14
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Cytat:
Piszę że jak z brzuchem na wierzchu to nie bardzo, bo nie powinno/nie wolno sie opalać w ciąży i to przez cały dzien w pełnym słoncu.

Nad woda w słońcu moge chyba posiedziec ?
Ale przecież ja napisałam w moim pierwszym poście, że chodzi mi o kobiety, które latają po plaży właśnie z brzuchem na wierzchu. To normalne, że przecież nie będziesz siedziała w domu, tym bardziej, kiedy na dworze jest tak pięknie, jak ostatnio. Z tym, że trzeba znać granice i wiedzieć, że m.in. brzuch należy przykryć.
Stary 2010-07-05, 11:34   #15
muszynianka
Zakorzenienie

1) pokazywanie genitaliów na plaży to przesada
2) opalanie się topless jest ok
3) opalanie się kobiet w ciąży jest tak skrajnie durne, z tego co wiem brzuszek powinien być przykryty powinno się nosić bluzkę
Cytat:
Zasadniczo odradza się opalanie kobietom ciężarnym o podwyższonym ciśnieniu tętniczym. Powinny one zrezygnować z kąpieli słonecznych, gdyż u większości ludzi przebywanie w upale pociąga za sobą podwyższenie ciśnienia. A zbyt wysokie ciśnienie prowadzi do ryzyka różnych powikłań, może też spowodować odklejenie łożyska.
pomijając oparzenia i problemy ze skórą

Opalanie się o godzinei 15, filtr minimum 30, okulary przeciwsłoneczne, parasol plażowy wtedy to ewentualnie...
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:35   #16
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
A co jeszcze grozi kobietom w ciąży przebywającym długo na słońcu poza przebarwieniami? Bo ja jestem w sumie nie w temacie i wiem tylko o tych przebarwieniach, a chętnie się dowiem czegoś jeszcze Chodzi o to, że promieniowanie UV może przenikać?

no wlasnie tez za bardzo nie wiem, czemu... z reszta wiem, ze kiedys na wsiach zdarzalo sie i takiej ciezarowce w 8smym mc brac udzial w zniwach w pelnym sloncu i dawaly sobie rade.

czym to szkodzi?
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:38   #17
muszynianka
Zakorzenienie

No, spoko, żniwa w zaawansowanej ciąży
Kiedyś na wsiach to wiesz co jeszcze się dziać mogło
Stary 2010-07-05, 11:41   #18
Niezmienna
Wtajemniczenie

Też nie raz widziałam takie sytuacje, kobiety w mocno zaawansowanej ciąży z brzuchem na wierzchu i opalanko. Ja nie mogłam wytrzymac taki był upał, a kobieta siedziała zanim jeszcze przyszłam na plażę i jak wychodziłam nadal siedziała. Dla mnie to głupota...
Co innego , gdy brzuszek jest zakryty , ma parasol obok , pod którym zawsze może się schronic itd.

Co do opalania toples, nie przeszkadza mi to zupełnie, ale pokazywanie genitaliów już mnie jakoś razi.
Tak samo jak malutkie dzieci biegające bez majtek na golasa <był już kiedyś taki wątek>.
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:41   #19
CytrynowaPannica
Zadomowienie

Cytat:

Odnośnie pytania w tytule - to chyba nie nowość, że są ludzie mądrzejsi i głupsi; niektóre w ciąży nawet palą i nic sobie z tego nie robią.

Kobiety o podwyższonym ciśnieniu tętniczym są narażone na wiele powikłań opalania w czasie ciąży, ponieważ podwyższone podczas opalania ciśnienie może powodować odklejenie łożyska.
Stary 2010-07-05, 11:43   #20
wesna
Wtajemniczenie

Nie jestem za bardzo w temacie, bo będąc na wakacjach we Włoszech widziałam tylko 1 kobietę w ciąży (w przez cały tydzień pobytu!) i spacerowała po mieście. A że Polacy ostatnimi czasy dość mocno się plenią, to widocznie przypadki dziwnych zachowań ciężarnych również wzrastają .

Dla mnie o wiele gorsze jest picie alkoholu i palenie papierosów w ciąży, bo nie ma chyba nic gorszego niż kobieta w 9 miesiącu i pet w ręce. Obrzydliwe! Gdzie ONE mają głowę?
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:44   #21
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
No, spoko, żniwa w zaawansowanej ciąży
Kiedyś na wsiach to wiesz co jeszcze się dziać mogło

no ale co sie dziwisz, czlowiek jakos nie ulegl strasznie ewolucji przez te, a rzucmy liczbe, 100 lat. jak w tedy jakos to te kobiety przezywaly, to chce wiedziec co jest takiego okrutnie szkodliwego dla plodu w sloncu - rozumiem ogolny upal, oslabienie etc. ale czy istnieje jakies ryzyko uszkodzenia plodu?
no pytam sie powaznie bo nie wiem.
Stary 2010-07-05, 11:46   #22
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
no ale co sie dziwisz, czlowiek jakos nie ulegl strasznie ewolucji przez te, a rzucmy liczbe, 100 lat. jak w tedy jakos to te kobiety przezywaly, to chce wiedziec co jest takiego okrutnie szkodliwego dla plodu w sloncu - rozumiem ogolny upal, oslabienie etc. ale czy istnieje jakies ryzyko uszkodzenia plodu?
no pytam sie powaznie bo nie wiem.
Zabawne. One na żniwa chodziły całe życie i miały kondycję, muły większe niż pudzian (dobra bez przesady) ale był to dla nich chleb powszedni, hardo hardo. Jadły kiałbasę smalec chleb i zbierały chrust z brzuchem po kolana.
No ale z tymi żniwami to trochę przesada.
I tak może być ryzyko dla płodu gdy odklei się łożysko. Może nawet umrzeć w skutek niedotlenienia. Jest też zagrożenie życia dla matki z powodu zaburzeń krzepnięcia i utraty krwi

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:48
Stary 2010-07-05, 11:48   #23
Hultaj
BAN stały

tyle czasem słyszę, że nie wolno się opalać w ciązy, natomiast chciałabym wiarygodnych źródeł, w jaki to sposób może szkodzić dziecku. Skora, tłuszcz, mieśnie, macica- płód - W czym bawełniana koszulka to przebija? ciekawi mnie to, serio.
http://kobieta.interia.pl/szukaj/new...a-ciaza,402392

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:49
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 11:49   #24
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie o wiele gorsze jest picie alkoholu i palenie papierosów w ciąży, bo nie ma chyba nic gorszego niż kobieta w 9 miesiącu i pet w ręce. Obrzydliwe! Gdzie ONE mają głowę?
Byłam na grillu u znajomych, dziewczyna była w 6 miesiącu ciąży ale ja nic nie wiedziałam, chyba nikt nie wiedział bo po prostu gruba była. Wyciąga piwsko i pyta się czy ktoś pije i zmartwiona że sama ma pić. Wypiła dwa, dwa tygodnie później oficjalnie powiadomiła rodzinę o ciąży.
Dorosła kobieta, DOROSŁA, która chodzi do lekarza i raczej nie żyje w dziurze zabitej dechami gdzie się o tym nie mówi.
Stary 2010-07-05, 11:53   #25
Hultaj
BAN stały

co do topless to jak dla mnie taki trochę zaścianek. można paradować w bikini ze sznurka ale pokazać sutków już nie. Co innego narządy intymne, gdzieś prowadzą, coś wyprowadzają, dla mnie to krótko mówiąc tak, jakby chcieć eksponować zęby w paszczy i gardziołek, a nie uważalabym tego widoku za zbytnio pożądany. U nikogo.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2010-07-05 o 11:54
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 12:02   #26
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:

czytaj uważnie.

Cytat:

ja w sumie też nie wiem, w ciąży nie jestem więc nie muszę się tym interesować ale tak w pełnym słońcu dzień w dzień leżeć plackiem? Różnie może być, a jak babka dostanie udaru?
Stary 2010-07-05, 12:05   #27
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
tyle czasem słyszę, że nie wolno się opalać w ciązy, natomiast chciałabym wiarygodnych źródeł, w jaki to sposób może szkodzić dziecku. Skora, tłuszcz, mieśnie, macica- płód - W czym bawełniana koszulka to przebija? ciekawi mnie to, serio.
http://kobieta.interia.pl/szukaj/new...a-ciaza,402392

no wlasnie, tez bym chciala jakis wiarygodnych zrodel.
ze lozysko sie moze odkleic, no ok - ale to tak naprawde moze zdarzyc sie wszedzie, nie trzeba sie wylegiwac w zylionowym upale.

muszynianko, wiem do czego darzysz. skoro one to wytrzymywaly - taki hardkor. to co moze zaszodzic rozleniwionej kobiecie XXI wieku na lezaku?

prawie kazda, z Was mowi, ze to chore i maja nie po kolei w glowie. no ok, ale oprocz tego lozyska moze sie cos jeszcze zdarzyc? w czym moze pomoc bawelniana szmatka, ktora nakrywa sie brzuch - skoro to tak naprawde zadne zabezpieczenie przed promieniami.

no po prostu chcialabym, zeby ktos mnie z punktu medycznego oswiecil, co moze stac sie takiemu nienarodzonemu dziecku? pomijam wszelkie przebarwienia u mam etc.
po prostu mnie to ciekawi.

Edytowane przez Ankalime
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:06
Stary 2010-07-05, 12:09   #28
muszynianka
Zakorzenienie

Nie no zupełnie nic.
To że jest znacznie wyższe ryzyko odklejenia się łożyska, to przecież pikuś. Smażmy ciężarne na słońcu to na pewno jest strasznie zdrowe. Strasznie zdrowe i zalecane, zwłaszcza chodzenie na solarium w dużych dawkach
Wsiadajmy za kółko po pijaku, co z tego że ryzyko wypadku jest wyzsze? No co? No ktoś mi powie co?
Stary 2010-07-05, 12:09   #29
ulinkaaa
Zakorzenienie

Nie bylam w ciazy, ale na moj rozum ostatnia rzecza, na jaka ma ochote ciezarna jest smazenie sie na sloncu... Choc widzialam kilka takich przypadkow i z podziwu wyjsc nie moglam...

Ja tez chcialabym poznac badania, ktore mowia, ze slonce rzeczywiscie szkodzi ciezarnej, ale na pewno piwo i papierosy szkodza znacznie bardziej.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 12:11   #30
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Gdzie one mają głowę?!

Z ciekawości poszukałam i uwaga (!) nie znalazłam nigdzie ani słowa o szkodliwości opalania się w ciąży. Może więc ten bulwers jest zupełnie niepotrzebny i nieuzasadniony a panie, które tak tutaj krytykujecie głowę mają zupełnie na miejscu?

http://www.cudownedzieci.pl/Porady/1...lanie-w-ciazy/

Z tego co mnie wiadomo to opalanie podczas ciąży nie jest dobrym pomysłem bo potem, po porodzie porobią się blizny na tej spalonej słońcem skórze (takie brzydkie czarne krechy). To chyba tyle przeciwwskazań . Oczywiście smażenie się na maksa jest niezdrowe - ale nie tylko w ciąży, jest niezdrowe zawsze. Co do przebywania na plaży to nie widzę w tym nic złego.

Ja tam sobie na brzuszek kupiłam krem z filtrem 50 i u siebie na działce owszem siedzę sobie w słonku - w koszulce i spodenkach krótkich. Jakoś bardzo się nie opalam bo ja jestem z tych bladoskórych co się pieką na buraka Plaży żadnej w pobliżu nie mam, więc nie mam takiego problemu, a w stroju kąpielowym i tak teraz nie mam ochoty się nikomu pokazywać. Ale jak ktoś chce a w niczym to nie szkodzi, to dlaczego nie? W ciąży też jest życie, mimo, że tym nieciężarnym wydaje się często inaczej

Natomiast jestem za podziałem plaż na ubrane i nieubrane. I nie chcę czyichś piersi oglądać, i nie ważne czy jestem z tż-tem, z dzieckiem czy sama. Po prostu nie chcę. Ja tam nikomu moich gołych części ciała przed oczy nie rzucam nachalnie i chciałabym aby mi się ludzie tym samym odwdzięczali. Poza tym smażenie piersi jest niezdrowe. Ogólnie smażenie się jest niezdrowe.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Nie no zupełnie nic.
To że jest znacznie wyższe ryzyko odklejenia się łożyska, to przecież pikuś. Smażmy ciężarne na słońcu to na pewno jest strasznie zdrowe. Strasznie zdrowe i zalecane, zwłaszcza chodzenie na solarium w dużych dawkach
Wsiadajmy za kółko po pijaku, co z tego że ryzyko wypadku jest wyzsze? No co? No ktoś mi powie co?
Ale to u ciężarnej z nadciśnieniem tętniczym, to jest taki "mały" szczegół, ale ważny w tym wszystkim

Edytowane przez Klarissa
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:13
Klarissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości