| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2006-05-02, 09:16 | #1 | 
| Zakorzenienie |   ***OBYWATELKI***wazny komunikat!!!:D

obywatele i obywatelki!!!tzn raczej obywatelki   Poszukuje toreb torebek wszytko co tam macie szukam cos orginalnego i niebagatelnego!!czekam na wszelkie propozycje  Zamieszczam rowniez zdjecie o jakie fasony mi glownie chodzi. Jak znajde jakies cudo u was oddam wiele moze spoza watku cos wyszperam wtedy dla was     
				__________________ <ciach_reklama> | 
|     |   | 
|  2006-05-02, 09:18 | #2 | 
| Zakorzenienie |  Dot.: ***OBYWATELKI***wazny komunikat!!!:D 

a ps:bylabym bardzo wdzieczna jakbyscie wklejaly fotki   bo potem sie gubie jak szukam w wielu watkach   dziekuje   
				__________________ <ciach_reklama> | 
|     |   | 
|  2006-05-02, 11:13 | #4 | 
| Raczkowanie | 

Dot.: ***OBYWATELKI***wazny komunikat!!!:D

przepraszam ze sie wtrące bo torebek takich nie mam ale pisze do kasienki, kasienko te torebki to są zdjecia fasownow jakich poszukuje misia a nie torebek ktore ona ma na wymiane!!!czytaj dokladnie bo widze ze nie przeczytalas tego co napisala misia powyzej zdjec!!!i te torebki nie sa na wymiane u misi!są to tylko przykladowe fotki torebek jakie sie misi podobaja!   
				__________________  ZAPRASZAM  ^^SZUKAM^^ ODPISUJCIE U MNIE W WĄTKU ^^ Fabri Fibra...   | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 15:36 | #6 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: ***OBYWATELKI***wazny komunikat!!!:D

Cytat: 
  W sklepie mówili że 2 stronna,ale ta brązowa strona brzydsza(Ale wklejam zdjęcia obu stron) Firma "Blend" ;D Prawie nie używana, gdzieś przy rączce sobie nitka zwisa,ale można przecież odciąć.   I co myślisz o tym  ? | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.