|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Watek nieaktualny
Postanowilam zrobic porzadek z watkiem i wszystko jest teraz przejrzyste.
Szukam; 1 Bluzki rozm M,L dlugosc min 55 cm 2 Spodnie rybaczki, dlugie dzinsowe rozm M 3 Jakies fajne bojowki rozm M 4 Wszystko co mi wpadnie w oko
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-13 o 11:28 Powód: Likwidacja watku |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuje bluzek w rozm m,l dlugosc min56 cm,
Mam do wymiany
1 Bluzke bezowa z rekawami z siatki, rozm 36-38, na piersi ma cyferke z siatki 2 Bluzke brazowa, nowa, rozm 38-40, bardzo ladnie sie prezentuje nieaktualne 3 Golfik rozowy rozm 38-40, jest z cieplejszego materialu 4 Bluzeczka czarna,roz 36-38, dekolt obszyty futerkiem, nowa Bluzki byly uzywane raz, moze dwa, ich stan jest bardzo dobry, POLECAM
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-10 o 19:24 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Mam do wymiany koszulki letnie
1 Bokserka biala,nienoszona ,ale wyprana, rozm 36-38, jest sliczna a le na mnie za krotka, nieaktualne 2 Mam rowniez bokserke czarna, taka sama jak biala,rozm 36-38, uzywana ale stan ma bardzo dobry 3 Koszulka blekitna, na ramiaczkach, asymetryczny przod, tyl krotszy, ma dodatek nitki blyszczacej, bardzo ladnie sie prezentuje, Moge oddac ja jako dodatek do wiekszej tranzakcji 4 Koszulka seledynowa na ramiaczkach, rozm 36, stan bardzo dobry, moze byc dodatkiem do wiekszej tranzakcji
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-10 o 19:24 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Do zaoferowania mam sweterki
1 Golfik blekitny, roz 36-38, stan bardzo dobry, gdzieniegdzie moga wystapic takie niewielkie zmechacenia od chodzenia, ale mozna to usunac bez problemu 2 Sweter bezowy, stan bardzo dobry, rozm36-38 3 Sweter rozowy, rozm 38-42, stan bardzo dobry, O szczegoly prosze pytac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wymiary sweterkow sweter rozowy biust 40x2 dlugosc 53 rekaw 57 sweterek jasniutki biust 45 rekaw 69 dlugosc 54 sweterki rozciagaja sie, jasniejszy mniej,a rozowy dosyc duzo
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-04 o 17:37 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Do wymiany mam jeszcze
1 Katanka nowa FISHBONE, rozm 40, biala, z wytarciami fabrycznymi 2 Korzuch czarny, rozm 38-40, stan dobry wymaga czyszczenia 3 Koszulka bordowa, rozm 36-38, bardzo dobry stan ( z wymianki ale za krotka na mnie )4 Koszulka czarna, rozm 36-38, stan bardzo dobry ( z wymianki ale za mala na mnie) 5 Spodnica skaj,rozm 36, stan bardzo dobry 6 Sukienka czarna blind date, z kolniezykiem, sportowa a zarowno elegancka, stan bardzo dobry NIEAKTUALNA O szczegoly prosze pytac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-04 o 17:17 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Mam Do zaoferowania rowniez
1 Komplet czterech kaftanikow ze spioszkami, stan jest bardzo dobry, nie sa zniszczone nie maja plam, frotka wysokogatunkowa, trzy sa w rozm 68 a jeden w rozm 74 2 Sukienke dluga, RAGAZZA, rozm 38-40, stan dobry( rozprocie na szwie) mozna naprawic
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
zagladnij u mnie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie sweterek różowy i ten biały wisi kolo rozowego znajdziesz cos za 1 z nich?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Dokladam jeszcze blyszczyk i kredke czarna
1 blyszczyk avon, pink shine, jest caly uzyty z dwa razy, mam problem z data waznosci, wydaje mi sie ze pisze 2.2006, ale po zapachu,smaku,kolorze i konsystencji naprawde nie czuc ze moze byc przeterminowany. Zamowilam go z trzy miesiace temu, i nie wydaje mi sie zeby mi przyslali przeterminowany blyszczyk
, ale moze sie myle![]() 2 kredka do brwi wysuwana,avon, czarna, pojemnosc widac na zdjeciu KOSMETYKI MOGA BYC DODATKIEM DO WYMIANKI Juz wiem na blyszczyku to jest data produkcji wiem to od jednej z dziewczyn
Edytowane przez ratjus Czas edycji: 2006-06-06 o 13:58 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dokladam jeszcze blyszczyk i kredke czarna
Hej!
![]() Ja jestem bardzo zainteresowana: 1 Katanka nowa FISHBONE, rozm 40, biala, z wytarciami fabrycznymi Tylko prosiłabym o większe, dokładniejsze zdjęcie ![]() i z czego jest wykonana katana?Buźka
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
hej!interesuja mnie: bluzeczka z futerkiem czarna-ona ma kieszonki,co to za materiał? oraz bokserka czarna i biała. z jakiego materiału wykonane są bokserki i co to za napisik na nich widnieje?
no i blenda sukienka tez chyba mi sie podoba ale przydałyby sie dokładniejsze zdjecia to jest szmizjerka? zapraszam do siebie
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dokladniejsze zdjecia katanki
|
|
#13 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Odpowiadam na Twoje pytania
![]() Spodnie brązowe nie sa rozciągliwe i to jest typowa Mka. Rybaczki jeansowe sa rozciągliwe, według metki to Lka, ale rozmiarowo wygląda na typową Mke. Jesli chodzi o kangurek to jego stan byłby idealny gdyby nie białe smugi obok kieszeni popraniu, wiec podejrzewam ze to osad z proszku, bo prany byl pierwszy raz, a nie chce mi sie z tym bawić. Co do wymiarkow to jesli bedziesz jeszcze zainteresoiwana to podam je jutro
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
golfik ma kolorek biały
wymiarki pod paszkami 39 cm x2 długośc całkowita mierzona gdzie się kończy szyja a zaczyna ramię 55/6cm |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() ajj kurcze przepraszam, pomyliłam się niepotrzebnie tylko zaśmiecam Ci wątek... ale... już mnie tu nie ma
Edytowane przez entero-kinaza Czas edycji: 2006-06-05 o 00:50 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
podoba mi sie ta brązowa bluzeczka
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
rajtus pisalas u mnie w watku,ze podoba ci sie kilka rzeczy. Mnie u ciebie zainteresowaly:
-brazowa blzueczka.sweterek <ten z dekoltem> -bokserka biala -kredka do brwi Mam tylko pytanko o wymiary ciuszkow-dlugosc i szerokosc pod paszkami.Szczegolnie wazna jest dla mnie dlugosc bokserki,skoro mowisz,ze krotka.... |
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Data na produktach Avonu to data produkcji, a ważność 3 lata. W moim wątku mam klika bluzek. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Hej, podobała Ci się kiedyś u mnie taka czarna bluzeczka z kwiatkami przy dekoldzie, może chciałabyś wymienić ją na białą bokserkę?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze coś fotki mi żle wychodzą , to wina oświetlenia
ale wklejam fotkę tak jak mi wyszła tej marynarki czarnej dłuższej ..i jasno beżowej letniej spódniczki .. |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
ratjus -> za kamizelkę szarą , pikowaną z mojego wątku , znalazłam u ciebie na wymianke tą biała katankę..
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

)

, ale moze sie myle

no i blenda sukienka tez chyba mi sie podoba ale przydałyby sie dokładniejsze zdjecia