|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal, Garnier, Lirene ... różności :)
znajdziesz coś za to ?
- błyszczyk Gosh Star Shine Lip Glaze - iskrzący błyszczyk do ust, dopiero kupiłam , użyłam dwa razy, nie wiem czy chcę wymienić.
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, na razie nic nie wypatrzyłam, ale będę zaglądac do Ciebie ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Karolinko, przykro mi nic sobie nie znalazłam.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
A znajdziesz coś u mnie za te cienie niby
"Diora" Właśnie szukam takich ciemnych kolorów. A i podoba mi się jeszcze ten kremik z pompką Garniera.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, masz może zdjęcie tego pudru Hean Mega Colour matujący puder sypki nr 463 morelowy. Z 15 gram zostało około 12.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
HEJKA
ZNAJDZIESZ COS U MNIE ZA: L'oreal True Match podkład matujący kolor C-3 Rose Beige. Kupiłam kilka dni temu na allegro, użyłam tylko dwa razy, ale mi się nie spodobał - odżywcza baza do rzęs pod tusz Vipera - dostałam ją z wymiany myślę, że jest więcej jak połowa. - zwykłe cienie 4 kolory z lekkim połyskiem, użyte raz, ładnie wyglądają na oku, ja maluję oczy pędzelkiem i te cienie są jakieś twarde na pędzelek. Próbowałam malować pacynką, ale ja wolę jednak pędzelek. Może komuś się spodobają. Kolory na zdjęciu wyglądają jak brązy, ale to są fiolety.
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://idiaminka.fotosik.pl/albumy/259472.html#e |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Garniera z pompką?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
5. Podkład matujący Mat Cream Foundation Mollon, nr 4 wygląda na beż, w szklanym opakowaniu z aplikatorkiem, nowiutki, w kartoniku, ważny do 10.2009
Czy posiadasz może zdjęcie i podasz jakąś stronke z opisem tego kosmetyku. Nawet nie wiem jaka jest wartość tego podkładu
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.molloncosmetics.com.pl/sk...ct&prod_id=229
To jest sklepik producenta. Ale odcienia podejrzeć się nie da. T tak tylko orientacjnie.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co się orientuję kolorów jest 5. 1 jest biały niemal całkiem, ja jestem bladolica, a to jest kreda ;-) 2, 3 i 4 dla mnie prawie wcale się nie różnią, to są beże na mój gust (mam drukowany katalog), 5 wygląda ciemniej. Tyle mogę powiedzieć, bo naprawdę fluid jest zupełnie nowy, nietestowany.
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobię rezerwację, a Ty pomyśl. Dobranoc
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Jak na razie kremik jest dla Ciebie
![]() Tez życzę dobrej nocki |
|
|
|
|
#25 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, u Ciebie bardzo podoba mi się :
1. Pierre Rene Glamorous Powder Balls Pastel No 01, 19g; zdjecie DSC00083. Uważam jednak, że to zbyt dużo jak z cienie ![]() Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
- L'oreal True Match podkład matujący kolor C-3 Rose Beige. Kupiłam kilka dni temu na allegro, użyłam tylko dwa razy, ale mi się nie spodobał
- Krem Garnier Nutritionist z pompką 40ml (omega 3+6 z magnezem) jest to zastrzyk witamin dla cery, wygładza, lekko matuje. w Polsce wersja pompkowa jest niedostępna. Posiadam z wymiany wizażowej. Użyłam 3 razy. - tusz do rzęs Yves Rocher kolor brązowy, z wymiany użyty 3 razy coś u mnie ? zapraszam - miałam dokładki
|
|
|
#29 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
Izuniu oprócz pudru sypkiego Hean mam jeszcze sypki Inglota pół z 30 gram. Bardzo ładnie rozswietlający biszkoptowy beżyk .Wygodny w użyciu bo ma taką nakładkę sitko / fotka w moim watku w dzisiejszej dokładce /. Jak znajdę to jeszcze gdzieś mam prasowany Hean z drobinami perły. Pięknie wygląda na buźce w słoneczku.
Widzę ,ze kremik Garniera już masz zarezerwowany ale nadal jestem bardzo zainteresowana cieniami diora. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
"Diora" Właśnie szukam takich ciemnych kolorów. A i podoba mi się jeszcze ten kremik z pompką Garniera.