|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Clinique, Estee Lauder, Donna Karan NY, MAC oraz inne - nowy kramik nom_de...
Zamykam do odwołania. Niestety brakuje mi teraz czasu na wymiany
![]() Witam Wizażanki Moje kosmetyki są świeże, oryginalne (nalepki, kodowania, pudełka), nowe, nieużywane, wyprodukowane w większości w Wielkiej Brytanii (USA bądź Kanadzie ).Zapewne będę wybredna i niezdecydowana - ostatnio cała ja . Nie potrzebuję koniecznie pozbyć się wszystkich, można skusić mnie moimi most wanted .Wychodzę z założenia, iż zestawów rozdzielać nie będę. Zobaczymy jednak co da się zrobić ![]() Poszukuję: - Kenzo Jungle Elephant oraz Tiger EDP (muszę sobie odświeżyć pamięć, co do tego drugiego, pamiętam jednak, że podobał mi się jakiś czas temu ),- Armani Code EDP, - Thierry Mugler Angel EDP, - Escada Magnetism EDP. - Donna Karan Black Cashmere EDP, - Lolita Lempicka Lolita Lempicka EDP, - YSL NU EDP, - sypkiego rozświetlacza do twarzy (np. firmy Prescriptives, choć niekoniecznie), - średnio lub wysokopółkowego prasowanego pudru do twarzy w jasnym kolorze, - pielęgnacyjnych kosmetyków aptecznych do cery mieszanej i tłustej, najchętniej LRP, Avene, - aptecznych filtrów do twarzy, - średniej wielkości pędzla z miękkiego włosia. Listę będę uzupełniać na bieżąco. Na wymianę: W najbliższym czasie dorzucę jeszcze mazidła, muszę je tylko wszystkie ogarnąć *Pielęgnacja Clinique Anti Aging (1)zestaw: - Repairwear day SPF 15 intensive 50 ml; krem przeciwzmarszczkowy do skóry bardzo suchej, - Repairwear intensive krem na noc 15 ml, - Repairwear intensive krem pod oczy 7 ml. Clinique Brighter, smoother skin (2)zestaw: - Turnaround concentrate visible skin renewer 30 ml, - Turnaround 15-minute facial 30 ml, - All about eyes 7 ml. Clinique Bonus Set (3): - Moisture Surge Extra Thirsty Skin Relief 50 ml; krem nawilżąjący, - Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief 30 ml, - Moisture Sheer Tint SPF 15 – Beigie 7 ml. Clinique Bonus Set (4): - Pore minimizer Thermal-Active Skin Refiner 75 ml, - Pore Minimizer Instant Perfector – Invisibly Light 4 ml, - Pore Minimizer Refining Serum 15 ml. *Perfumy Tommy Hilfiger Tommy Girl (5) zestaw: - Cologne spray 50 ml, - Smoothing body lotion 100 ml, Tommy Hilfiger True Star Gold (Beyonce) (6) zestaw: - EDT True Star Gold 75 ml, - Go Gold shimmer body lotion 75 ml, - różowa kosmetyczka z dwoma białymi pomponikami. Estee Lauder Intuition (7) zestaw: - EDP Spray 50 ml, - perfumowany balsam do ciała 100 ml, - perfumetka 10 ml. DKNY Red Delicious (8) zestaw: - EDP Spray 50 ml, - Wristlet (stylizowana na płócienną kosmetyczka). Michael Kors Island zestaw: - EDP Spray 50 ml, - balsam do ciała Waterfall 150 ml. DKNY Women Energizing (9) EDP Spray Donna Karan Cashmere Mist EDP Spray 50 ml *Kolorówka Estee Lauder Special Offer (10): - Illusionist Intense Maximum Curling Mascara w kolorze intensywnej czerni 7 ml, - Gentle Eye Makeup Remover 30 ml, - Lash Primer Plus Full Treatment Formula 5 ml. Clinique Travel Exclusive Glosswear For Lips; intensywnie iskrzące błyszczyki do ust: - 11 Melon Sky, - 10 Ginger Rocket, - 05 Cosmic Pink, - 07 Pink Heaven, - 08 Cherry Eclipse 2,4 g każdy. Paletki cieni do oczu firmy MAC (każda z ozdobnym frędzelkiem, lusterkiem, plastikową karteczką ochronną i małym pędzelkiem do cieni): - Velvet: 6 Smoked Eyes, - Pleat: 6 Coll Eyes (lusterko nie jest porysowane, tylko odbija się w nim napis z mojej koszulki ),- Lace: 6 Warm Eyes. Tusze do rzęs Clinique, wszystkie czarne: - High Definition Lashes 7 g, - Long Pretty Lashes 8 g, - High Impact Mascara 8 g oraz miniatura 4 g. Podkład do twarzy Estee Lauder Double Wear (Stay-in-Place Makeup), odcień 01 Fresco (najjaśniejszy); 30 ml. Podkład do twarzy Bobbi Brown (Luminous Moisturizing Foundation), kolor Porcelain (drugi najjaśniejszy po odcieniu Alabaster, który z kolei należał do palety różowych); 30 ml. Podkład MAC (Select SPF 15 Foundation), bardzo jasny odcień NC15; 30 ml. *Reszta ![]() Jo Malone London Pomegranate Noir Cologne, 9 ml. Perfumy nieużywane. Próbka Estee Lauder Re-Nutriv Revitalising Comfort Crème do skóry suchej/delikatnej 5 ml. Nieużywana. Clinique Water therapy; nawilżający krem do rąk 30 ml. Clinique 7 Day scrub cream; krem myjący do oczyszczania twarzy, można spłukać lub zetrzeć chusteczką; 30 ml. Clinique Dramatically different moisturizing lotion do skóry bardzo suchej lub suchej; 30ml. Clinique Turnaround concentrate, visible skin renewer; 15 ml. Kosmetyki używane: Clinique Anti-blemish solutions, beztłuszczowy krem nawilżąjąco-oczyszczający 30 ml. Użyty 3 razy. Jo Malone London Orange Bossom Cologne Spray, 9 ml. Psiknęłam nim kilka razy. Szampon (ok. 280/300 ml) i odżywka (290/300 ml) Neutrogena Clean Balancing do włosów normalnych. Na pewno rozpoznacie na zdjęciach poszczególne kosmetyki, reszty więc nie opisywałam już numerkami.
Do you see? There's no more me. I'm happy as can be. Edytowane przez nom_de... Czas edycji: 2007-09-28 o 14:18 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique, Estee Lauder, Donna Karan NY, MAC oraz inne - nowy kramik nom_de...
cos u mnie za błyszczyki Clinique lub red delcious?
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique, Estee Lauder, Donna Karan NY, MAC oraz inne - nowy kramik nom_de...
Witam,
wstępnie interesująmnie: Clinique Anti Aging (1)zestaw chętnie bez kremu pod oczy: Estee Lauder Intuition (7) zestaw: Paletka cieni do oczu firmy MAC - oznaczona na fotkach nr-em 19 Zapraszam do mojego wątku
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Witaj , znajdziesz coś u mnie za cienie MAC Smoked Eyes i DKNY Red Delicious ?
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2007-09-18 o 23:55 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw zapytam,czy coś u mnie znajdziesz,bo mnie interesuje u Ciebie wiele rzeczy
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie paletka Mac Smoked Eyes i Podkład do twarzy Bobbi Brown Luminous Moisturizing Foundation. Ewentualnie Jo Malone London Orange Bossom Cologne Spray. Czy znajdziesz cos u mnie? Poza watkiem mam : - Escada Magnetism 25ml, pozostalo ok 20 ml - Bioderma Sebium (zel do mycia twarzy, do skory mieszanej w kierunku tlustej) - Vichy Skinset stabilizujacy krem nawilzajacy do cery mlodej i mieszanej 50 ml I jeszcze moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=femme+fatal Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2007-09-19 o 08:48 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Clinique Travel Exclusive Glosswear For Lips; intensywnie iskrzące błyszczyki do ust:
- 11 Melon Sky, - 10 Ginger Rocket, - 05 Cosmic Pink, - 07 Pink Heaven, - 08 Cherry Eclipse 2,4 g każdy. Paletki cieni do oczu firmy MAC (każda z ozdobnym frędzelkiem, lusterkiem, plastikową karteczką ochronną i małym pędzelkiem do cieni): - Velvet: 6 Smoked Eyes, - Pleat: 6 Coll Eyes, - Lace: 6 Warm Eyes. Tusze do rzęs Clinique, wszystkie czarne: - High Definition Lashes 7 g, - Long Pretty Lashes 8 g, - High Impact Mascara 8 g oraz miniatura 4 g. podobaja mi sie te rzeczy
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Witaj może cos u mnie Cie zaintersuje?
![]() Poza wątkiem mam sypki puder PRESCRIPTIVES All Skins Powder Talc-free Level 2 , zużycie nie więcej niż 10 % Interesuje mnie paletka cieni MAC Lace: 6 Warm Eyes i mini perfumy Jo Malone
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() Interesuje mnie w Twoim wątku wiele rzeczy - cienie Mac , pielęgnacja Clinique , błyszczyki zapraszam do mojego wątku ( link poniżej ) poza nim mam filtry LRP , puder sypki rozświetlający Revlon Skinlights ,mogę podzielić się Tygryskiem Kenzo ( całego flakonika raczej nie chciałabym wymieniać ) http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=206118&page=3 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś znajdziesz za Donnę Casmir Mist lub DKNY Red?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
Może znajdziesz coś u mnie za paletkę Mac nr. 19 lub Korsa ? Poza wątkiem mam jeszcze to: http://www.sekretyurody.eu/pages/kos...larins-3p.html Oraz parę kosmetyków aptecznych.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Na wymianke posiadam:
EFFACLAR żel LPR do mycia twarzy w pudelku używany może 4-5 razy pojemność początkowa 150ml, termin ważności 06.2009 URIAGE SPF50 Eau Thermale Creme Teintee Protection Haute UVA+- UVB -hypoalergiczny filtr 50 do cery, z vit.c stabilizowaną i vit. E lekko nadaje kolor cerze jasnej. Firma ekskluzywna slynna przede wszystkim we Francji. Oddaje, bo nie umiem stosować filtrów. To ten sam ale ja mam filtr 50-link: http://www.beaute-test.com/creme_sol..._30_uriage.php i tutaj http://www.labo-uriage.com/F/solaire.html Mam również na wymiane nowy nieużywany krem-wosk Goldwell do wlosów krótkich i półdlugich. Idealny do kreacji fryzur "irokez", pazurkowatych, drapieżnych do zaznaczania wybranych farb. Krem jest w tubie( symuluje paste do zębów ) pięknie pachnie i jest bardzo dobry. Może być świetnym prezentem dla chłopaka. Mój mąż i syn uwielbiają go. Nakladasz niewielką ilość na dłoń i palcami układasz włosy , gotowe.Cien Kryolan- sypki, opalizujący na zloto róż. Taki hinduski róż ![]() Interesuje mnie : Paletka MAC nr19 i 21 Blyszczyki Clinique Podkład MAC Tusz do rzęs Clinique - Long Pretty Lashes 8 g lub EL Rozważam rozstanie z niepelnym Tygryskiem ![]() Dopiero wieczorem jestem na kompie
Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2007-09-18 o 22:59 |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Clinique Bonus Set (4):
- Pore minimizer Thermal-Active Skin Refiner 75 ml, - Pore Minimizer Instant Perfector – Invisibly Light 4 ml, - Pore Minimizer Refining Serum 15 ml. Paletki cieni do oczu firmy MAC (każda z ozdobnym frędzelkiem, lusterkiem, plastikową karteczką ochronną i małym pędzelkiem do cieni): - Lace: 6 Warm Eyes. Tusze do rzęs Clinique, wszystkie czarne: - High Definition Lashes 7 g, może coś u mnieza te rzeczy? oddam dużo
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
DKNY Red Delicious
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
witaj,podoba mi sie sporo rzeczy, moze cos u mie Cie zainteresuje?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Podobaja mi się zestawy Clinique nr 2 (Brighter, smoother skin) i 3 (Bonus set) oraz paletka MAC oznaczona na zdjęciu nr 19.
Może znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, czy coś u mnie za którykolwiek tusz do rzęs?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209914 |
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos za:
Clinique Bonus Set (4): - Pore minimizer Thermal-Active Skin Refiner 75 ml, - Pore Minimizer Instant Perfector – Invisibly Light 4 ml, - Pore Minimizer Refining Serum 15 ml. ?
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za blyszczyki clinique?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Witaj znajdziesz cos za :
Clinique Anti-blemish solutions Tusze do rzęs Clinique- chodzi mi o jeden pełnowymiarowy DKNY Red Delicious Podobaja mi sie takze twoje zestawy Clinique ale narazie nie wypisuje bo nie wiem czy wogole cos ci sie u mnie spodoba
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
Interesuje mnie u Ciebie wiele rzeczy, głównie: - paletka MAC - ta z różowym i szarym (nr 19) Tusze do rzęs Clinique, wszystkie czarne: - High Definition Lashes 7 g, - Long Pretty Lashes 8 g, - High Impact Mascara 8 g oraz miniatura 4 g. -Clinique Dramatically different moisturizing lotion do skóry bardzo suchej lub suchej; 30ml. Znajdziesz coś w moim wątku? (niekoniecznie za wszystkie te rzeczy )http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=188250 |
|
|
|
|
#26 | ||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta!
Nie ukrywam, że interesują mnie większe wymianki a naprawdę zależy mi niemal tylko na kosmetykach z listy życzeń. Jeśli już zdecyduję się na wymianę, kosmetyki wyślę po 25 września, teraz niestety nie mam zbyt wiele czasu . Przepraszam za marudzenie, ale chciałabym wybrać to, z czego będę naprawdę zadowolona i co z pewnością zużyję.To jedziemy :Na chwilę obecną nic. Cytat:
Może Hot Couture, ale to nic pewnego . Muszę go sobie lepiej przypomnieć Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Poczytam więcej recenzji na KWC. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na odlewkę Jungle Tiger jednak się nie zdecyduję. Niestety nic. Cytat:
![]() Cytat:
Ile zostalo z Tygryska ?Cytat:
Zainteresował mnie Deep Red, jednak to za mało. Niestety nic (potrzebuje pudru rozświetlającego albo rozświetlacza z lekko różowymi lub srebrnymi drobinkami) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Z zapachów mam jeszcze Liberte Cacharela z 50ml pozostalo 40ml
Dune Dior z 50ml pozostalo ok.20ml Asja Fendi cała 20ml Baby Doll z 30ml pozostalo ok.25ml Tygryska jest malutko 10ml
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
ok to daj znac jak cos postanowisz
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pozostałych zapachów nie znam...Interesowałyby mnie większe pojemności, tylko z drugiej strony cenowo "nie zgrałybyśmy się", bo Ciebie interesują cienie i podkład.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

).
. Nie potrzebuję koniecznie pozbyć się wszystkich, można skusić mnie moimi most wanted
),

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55