|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Chciałabym, byście rozwiały moje wątpliwości. Sytuacja wygląda następująco: 7 stycznia odkleiłam ostatni plaster Evra. 9 stycznia w sobotę dostałam okres. Z powodu masakrycznych migren i opuchnięć, było to moje ostatnie opakowanie plastrów. Za radą ginia i neurologa, przerzuciłam się na gumki, bo chyba tylko one mi pozostały. No i w ostatnią noc kochałam się z TŻ. Tak się złożyło, że po 1 razie zmieniliśmy gumę na kolejną, tylko... On zdjął zużytą, a ja na nieumytego penisa nałożyłam nową. Miałam czyste ręce, ale penis mógł nosić ślady spermy. Wiem, że zachowałam się jak ostatnia idiotka, tylko jakoś nie umiem się przestawić. A ponieważ wcześniej używałam plastrów, pojęcia nie mam, kiedy wypadną mi teraz dni płodne. Wiadomo, że organizm musi się na nowo uregulować. Tak teraz nad tym myślę, czy mogłam wpaść? Mam jeszcze czas na tabletkę PO, bo minęła dopiero niecała doba, ale już przygotowuję się do zdobycia recepty, jeśli będzie taka potrzeba. Możecie mnie opieprzyć, jeśli macie ochotę. Sama mam ochotę się walnąć na opamiętanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Hmmm...
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym (moge sie mylic), ale czy nie jest tak, ze po srodkach hormonalnych plodnosc nie wraca od razu w pelni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Myślę, że nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A z drugiej strony jesli chcemy sie starac o dzidziusia a nie mamy problemów z płodnością to powinno sie odczekać po odstawieniu te 2,3 cykle własnie po to by nie było bliźniaków... Cytat:
no własnie...nie wiem skad to błędne przypuszczenie ze nie wraca...chyba tylko przy zastrzykach Depo provera jest stwierdzone ze często nie wraca przez 3-6 miesięcy
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.