Jaka fryzura dla mnie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-19, 11:41   #1
arcytommy
Przyczajenie

Jaka fryzura dla mnie?

Ot oz tak, chciałem coś zmienić. Oto moje zdjęcia:

http://b62.grono.net/72/96/gallery-53447786-500x500.jpg
http://b12.grono.net/146/25/gallery-...89-500x500.jpg

Włosy chciałem zostawić długie, moim zdaniem krótkie do mnie kompletnie nie pasują.

Może powinienem zmienić tez kolor?

O, a tutaj przykład fryzury która mi sie podoba:

http://farm3.static.flickr.com/2224/...50c51a.jpg?v=0

Z góry dziękuje za wszystkie rady.
arcytommy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 19:41   #2
arcytommy
Przyczajenie

Dot.: Jaka fryzura dla mnie?

Heh, liczyłem na pomoc ale widocznie panie nie są skore mi pomóc.
Stary 2008-05-19, 20:34   #3
Cold Princess
Raczkowanie

nie wyjdzie ci takai fryz, gdyz masz włosy ze sklonnoscia do puszenia sie tzw typ europejski, natomiast kolo ma wlosie proste i gladkie (typ azjatycki)

nie polecam czuba, tylko wloski na bok, bedzie lepiej wygladac:PP
mozesz jeszcze fote wlosow z przodu rzucic i z tylu

i wlasciwie to dlaczego czeszesz je w kierunku twarzy? masz zbyt duzo wlosow (chyba są suche w dodatku?P wiec Ci to pasuje tak 5/10(chodzi mi o te szczegolnie te po bokach twarzy). Poza tym są chyba dlugo zapuszczane, prawda? bo takie niekształtne. aby je wystylizować na maxxa musisz isc do frycka, ew. jeszcze poczekać (jak masz mocna psychikę) az deczko podrosną , wtedy mozna bedzie cos pokombinowac z upododbnieniem Twoich wlosów do wymarzonej fryzurki

Specjanie poszukałam tu i ówdzie paru fryzur podobnych do tej ktora ci sie podoba i do tej co masz obecnie- czyli dla twojego typu wlosow beda ok
<<<<<<
ta wyjdzie ci jesli walniesz trochę Welli Artystyczny Nieład
Cold Princess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-19, 20:51   #4
Elfryd
Raczkowanie

Hm... ja radziłabym Ci poczekać jeszcze aż podrosną a potem do fryzjera-stylisty, wtedy efekt przypuszczam że będzie super aczkolwiek te zdjęcia takie troche niewyraźne jak dla mnie, mógłbyś dodać jeszcze jakieś inne...
Elfryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-22, 14:40   #5
DesirableKiss
Przyczajenie

GG do DesirableKiss
Lightbulb Dot.: Jaka fryzura dla mnie?

Wiesz .. ja bym nie czekała ... może tak na krótko ??? wiesz. ... guma czy żel na włosach na czubku a po bokach bardzo krótkie typu "jeżyk".... wyglądało by całkiem całkiem Pozdrawiam .. Martyna
DesirableKiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-26, 03:43   #6
arcytommy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Cold Princess Pokaż wiadomość
nie wyjdzie ci takai fryz, gdyz masz włosy ze sklonnoscia do puszenia sie tzw typ europejski, natomiast kolo ma wlosie proste i gladkie (typ azjatycki)

nie polecam czuba, tylko wloski na bok, bedzie lepiej wygladac:PP
mozesz jeszcze fote wlosow z przodu rzucic i z tylu

i wlasciwie to dlaczego czeszesz je w kierunku twarzy? masz zbyt duzo wlosow (chyba są suche w dodatku?P wiec Ci to pasuje tak 5/10(chodzi mi o te szczegolnie te po bokach twarzy). Poza tym są chyba dlugo zapuszczane, prawda? bo takie niekształtne. aby je wystylizować na maxxa musisz isc do frycka, ew. jeszcze poczekać (jak masz mocna psychikę) az deczko podrosną , wtedy mozna bedzie cos pokombinowac z upododbnieniem Twoich wlosów do wymarzonej fryzurki

Specjanie poszukałam tu i ówdzie paru fryzur podobnych do tej ktora ci sie podoba i do tej co masz obecnie- czyli dla twojego typu wlosow beda ok
<<<<<<
ta wyjdzie ci jesli walniesz trochę Welli Artystyczny Nieład

Nie wiem, moim zdaniem srednio wyglada wszystko, oprocz tak w kierunku twarzy. Pozatym, tak jest teraz modnie.

Zapuszczane hmm, od swiat Bozego Narodzenia, wtedy sie machnalem na lyso (ja i moje spontany.)

Mocna psychike? Dlaczego, ja napisalem swojego posta raczej z mysla "poczekam jeszcze az mi urosna, i zobacze jakie maja panie propozycje".

Cytat:
Napisane przez Elfryd Pokaż wiadomość
Hm... ja radziłabym Ci poczekać jeszcze aż podrosną a potem do fryzjera-stylisty, wtedy efekt przypuszczam że będzie super aczkolwiek te zdjęcia takie troche niewyraźne jak dla mnie, mógłbyś dodać jeszcze jakieś inne...
Zapuszczam jeszcze, a zdjecie niedlugo sobie zrobie.

Cytat:
Napisane przez DesirableKiss Pokaż wiadomość
Wiesz .. ja bym nie czekała ... może tak na krótko ??? wiesz. ... guma czy żel na włosach na czubku a po bokach bardzo krótkie typu "jeżyk".... wyglądało by całkiem całkiem Pozdrawiam .. Martyna
Ja z jezem wygladam paskudnie. Pozatym, nie chce wygladac jak 95% dresiarzy w polsce, lol.

dzieki.
Stary 2008-05-26, 09:20   #7
Cold Princess
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez arcytommy
Nie wiem, moim zdaniem srednio wyglada wszystko, oprocz tak w kierunku twarzy.
W takim razie wizyta u stylisty konieczna
Cold Princess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-27, 17:48   #8
arcytommy
Przyczajenie

Okej, polecacie kogoś w warszawie?

Bo jak będę w Polsce (lecę 21 lipca) to pójdę. Akurat włoski mi trochę urosną
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości