|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzura dla mnie?
Ot oz tak, chciałem coś zmienić. Oto moje zdjęcia:
http://b62.grono.net/72/96/gallery-53447786-500x500.jpg http://b12.grono.net/146/25/gallery-...89-500x500.jpg Włosy chciałem zostawić długie, moim zdaniem krótkie do mnie kompletnie nie pasują. Może powinienem zmienić tez kolor? O, a tutaj przykład fryzury która mi sie podoba: http://farm3.static.flickr.com/2224/...50c51a.jpg?v=0 Z góry dziękuje za wszystkie rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaka fryzura dla mnie?
Heh, liczyłem na pomoc ale widocznie panie nie są skore mi pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie wyjdzie ci takai fryz, gdyz masz włosy ze sklonnoscia do puszenia sie tzw typ europejski, natomiast kolo ma wlosie proste i gladkie (typ azjatycki)
nie polecam czuba, tylko wloski na bok, bedzie lepiej wygladac:PP mozesz jeszcze fote wlosow z przodu rzucic i z tylu i wlasciwie to dlaczego czeszesz je w kierunku twarzy? masz zbyt duzo wlosow (chyba są suche w dodatku?P ![]() Specjanie poszukałam tu i ówdzie paru fryzur podobnych do tej ktora ci sie podoba i do tej co masz obecnie- czyli dla twojego typu wlosow beda ok ![]() ![]() ta wyjdzie ci jesli walniesz trochę Welli Artystyczny Nieład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hm... ja radziłabym Ci poczekać jeszcze aż podrosną a potem do fryzjera-stylisty, wtedy efekt przypuszczam że będzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiesz .. ja bym nie czekała ... może tak na krótko ???
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie wiem, moim zdaniem srednio wyglada wszystko, oprocz tak w kierunku twarzy. Pozatym, tak jest teraz modnie. Zapuszczane hmm, od swiat Bozego Narodzenia, wtedy sie machnalem na lyso (ja i moje spontany.) Mocna psychike? Dlaczego, ja napisalem swojego posta raczej z mysla "poczekam jeszcze az mi urosna, i zobacze jakie maja panie propozycje". Cytat:
Cytat:
dzieki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Okej, polecacie kogoś w warszawie?
Bo jak będę w Polsce (lecę 21 lipca) to pójdę. Akurat włoski mi trochę urosną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.