| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
| Pokaż wyniki sondy: i jak wam się podoba | |||
| super |      | 1 | 2,70% | 
| ok |      | 10 | 27,03% | 
| kiepsko |      | 25 | 67,57% | 
| fatalnie |      | 1 | 2,70% | 
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-09-03, 14:23 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | Dwa Olicza Natury II- w UBIORZE I MAKIJAżU.

kAPELUSZ RóWNIEż ZOSTAł WYKONANY SAMODZIELNIE. Sorry że nie piszę kosmetyków które uzyłam domakijażu ale otwieram kufer i pracuję - ponieważ jest tego trochę ciężko potem spamiętać. Inspiracja, chwila, praca i oczekiwanie na efekt

| 
|     |   | 
|  2008-09-03, 14:35 | #2 | 
| BAN stały | 

Dot.: Dwa Olicza Natury II- w UBIORZE I MAKIJAżU.

jakoś tak mi się średnio podoba... kapelusz fajny z tej strony z pórami    | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 14:53 | #3 | 
| Rozeznanie | 

makijaż przeciętny, trochę się buzia świeci ale kapelusz całkiem fajny   
				__________________ Rossmannka   | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 15:30 | #4 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Gdynia 
				 | 

Pomysł ciekawy, troszkę gorzej z wykonaniem.

__________________ www.larte-makeup.blogspot.com | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 15:44 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Bardzo fajny kapelusz   makijaz mi sie nie podoba jest jakis taki ciezki(przygaszone kolory cieni, brazowe usta) No i bardzo nie podoba mi sie blysk na twarzy , nie jest to rozswietlenie lecz tłusta, źle zmatowiona cera   | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 15:53 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

Niestety makijaz jest bardzo slaby. Podpisuje sie pod dziewczynami.

| 
|     |   | 
|  2008-09-03, 15:55 | #7 | 
| Moderatoreska Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: śląsk 
				 | 

Świetny kapelusz  Co do makijażu to niestety również nie za bardzo mi się podoba, modelka wygląda jakby była spocona i makijaż miała na sobie przynajmniej przez parę godzin. Cień na dolnej powiece jakoś dziwnie wygląda tak jakby był już troszkę rozmazany. Mimo wszystko pomysł był ciekawy, ale warto go dopracować. | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 16:40 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

a ja bym prosila o liste kosmetykow-nie musisz szczegolowo wypisywac odcieni ale ogolnie jakiej firmy podklad,cienie(jak sie komus cos spodoba wtedy poprosi o kolorek) mimo iz nie ma zblizen makijaz sredni-nie podoba mi sie dolna powieka,usta piekne ale byly by lepsze bez tego ciemnego obrysu,policzki na tak,no i twarz wyglada na spocona niestety | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 21:13 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Specjalnie nie czytałam opinii zanim zagłosowałam, żeby nie kierowac się zachwytami wizażanek i jakiez było moje zdziwienie, ze podzielają moje zdanie. Makijaż jest kiepski. Przypudrowałaś jej twarz w ogóle, czy nałożyłaś sam podkład? Nie podoba mi się obrysowanie ust na brązowo, nie dość, że niedokładne to jeszcze strasznie ciemny kolor w porównaniu do pomadki. W ogóle mam wrażenie, że makijaż z niej spływa, szczególnie z oczu.  Kapelusz natomiast bardzo ciekawy, podoba mi się  Nie wiem czy modelka ma na sobie top czy tunikę, czy sukienkę, ale to "coś" jest śliczne   
				__________________ Wymianka | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 21:31 | #10 | 
| Zakorzenienie | 

Kapelusz ciekawy  a makijaż hm...znawcom nie jestem ale niestety mi sie nie podoba  Jest tak jakby niedokończony.Co widac chociażby po konturówce która w pewnym momencie sie drastycznie kończy   
				__________________ Kto Ty jesteś? -Polak stary Jaki znak Twój? -Moher szary  Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa  Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik  | 
|     |   | 
|  2008-09-03, 22:06 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Trochę rozbawił mnie ten wstęp... Zatem jA RóWNIEż SKOMENTUJę nieSAMODZIELNIE... Bo powtórzę po moich poprzedniczkach - że makijaż wydaje się niedbały, nie chcąc powiedzieć - nieprofesjonalny... Przy kapeluszu musiałaś się nieźle napracować, z pewnością masz duże zdolności manualne  No i dryg do wymyślania zaskakujących stylizacji. Choć jak dla mnie symbolika kapelusza jest trochę zbyt "dosłowna"... Czekamy na listę kosmetyków. Mam wrażenie, że to "niespamiętanie", co ma się w swym kufrze, to mała wymówka... Wydaję mi się, że wizażystki są zwykle uważne na to, co mają w swym kufrze i czego używają. Gdyby mi zginęła choć jedna kredka... - płacz   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-09-04, 09:21 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Kapelusz fantastyczny. I tylko kapelusz.

| 
|     |   | 
|  2008-09-04, 09:23 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

nie podoba mi sie..kapelusz tez nie    | 
|     |   | 
|  2008-09-04, 10:41 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 
				 | 

Ja się podpisuję pod dziewczynami. Teamt potraktowany zbyt dosłownie. Mi się kapelusz nie podoba.  Może gdyby był takim elementem głównym sesji, ale tu wszystko rzuca się w oczy: makijaż i sukienka, która swoją drogą jest tu zbędna    | 
|     |   | 
|  2008-09-04, 10:49 | #15 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  niestety nie podoba mi się, troche nie dopracowany. | |
|     |   | 
|  2008-09-04, 15:23 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Wybacz, ale zaznaczyłam fatalnie - jeśli jesteś profesjonalistką, a to ma być profesjonalna sesja, to nie jest kiepsko, ale właśnie fatalnie. Lista grzechów: - twarz niedokładnie pomalowana, widać pory na nosie; - dużo partii się nieestetycznie błyszczy; - na oczach zamiast ładnego makijażu widzę nieroztarte krechy i plamy; - rzęsy całkowicie giną; - czarna kreska wewnątrz oka - przecież modelka ma małe oczy, to błąd moim zdaniem niewybaczalny  ; - usta: ciemna konturówka + jasna szminka to zestaw który był modny lata, lata temu! Przecież to naprawdę wygląda źle...; - te srebrne kropelki (?) też mi się nie widzą; - brwi pomalowane nierówno, w niektórych miejscach jaśniejsze, w innych ciemniejsze; - pomarańczowe policzki. Moim zdaniem niestety ta próba jest bardzo nieudana. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-09-05, 08:57 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

Zamysł fajny, tylko wykonanie nie do końca poprawne. Makijaż oka - szczególnie dolna powieka - wygląda niedbale, jest nierówny. Twarz modelki świeci się niezdrowo, widać, że nie jest to efekt zamierzony, a jeżeli jest to raczej nie o to chodzi, żeby wyglądać, jak sprinter po 100-tce.  Widać, że masz zdolności manualne i artystyczną duszę, ale nie ogarnęłaś tej stylizacji, niestety. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.