|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Różne ciuszki roz mS-M
oto ciuszki ktore mam na wymiane :
1. biała bluzeczka z siateczki ,rozm M,stan BDB 2.Czarna przekładana bluzeczka w srebrne paseczki,stan idealnt,rozm S 3.Brązowa bluzeczka wiązana na szyje roz M stan bdb 4.H&M biała bluzeczka 3/4 rękaw rozm 36 ,stan BDB 5. Czarna rozciągliwa bluzeczka,rozm 38,H&M,stan idealny 6. H&M czarna bluzka z 3/4 rekawa,stan BDB |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Różne ciuszki roz mS-M
1.FISHBONE czerwona,rozm S,jak nowa
2. ORSAY żółta,słodziutka rozm S-M,stan SUPER 3. rózowa słodziutka,krótka stan BDB 4. oblaskowa z długim rękawem rozm S,stan BDB+ 5.Welurkowa ciepła,milutka,jak nowa,malo noszona,rozm M 6.Czarny top rozm M stan BDB |
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
1.Bluza moro,3/4 rekaw,cekiny na piersi,stan bdb,rozm S-M
2.Biała mini,rozm S,krociutka ,troszke popruty zamek(wystarczy zacerowac )3.Czarne kozaczki na klinie,stan db,przetarte troche czubki,do wymiany fleki rozm 39 4.ALLADYNY ,sna malenskim obcasiku,rozm 38 5.DEICHMANN balerinki,stan bdb-,malutkie przetarcie na materiale,rozm 38 6.niebieski biustonosz rozm 75b,stan idealny,odpinane ramiaczka |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
1.H&M śliwkowe nowe stringi od kompletu rozm M
2. nowe stringusie z serduszkami rozm S 3.nowe -rozm S 4. bialy biustonosz,75b,odpinane ramiczka ,stan BDB 5.turkusowy biustonosz z cekinami,rozm 75b,stan bdb 6. stringusie czarne z sercen z przodu,sliczne,rozm M |
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
1.3 jeansowe nowe paski rozm uniwersalny
2. dłuuugi rózowy szalik,posiada kilka zaciagnięć,pozatym stan idealny 3. nowa niebieska torebka na ramie,nie miesci a4 4.misiowy fioletowy plecaczek,stan idealny 5.różowa gumka na rękę 6. reporter,czarno srebrny pasek z kompletu od spodni,nowy |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
1.apaszka lub pasek,od kompletu ze spodniami new yorker ,nowe
2.apaszka lub pasek, od kompletu ze spodniami new yorker,nowe 3.bikini,rozmiar L,granatowe w biale kwiatki,ze stringami 4.nowy cieniutki pasek do spodni,z brokatem 5.czarne satynowe stringi,nowe,rozm M 6.torebka nowa elle,miesci a4 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1222378331
|
#8 |
|
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1222378616
coś u mnie?? odp u mnie |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
DOKŁADKA !!!
1. lady speed stick-wżelu pod pache,została ponad połowa 2. 9 bransoletek,stan idealny 3. kurs robienia tipsów żelowych na cd (mam dużo sztuk) 4. czarna bluzeczka wiązana na szyje stan bdb 5. turkusowa bluzeczka,rozm S-M |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
nic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

,troszke popruty zamek(wystarczy zacerowac
)