![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
XXS-S, 152-158, małe rozmiary H&M dużo nówek. chusty, baleriny, rurki. zapraszaam. ^^
NIEAKTUALNY, NIEAKTUALNY, NIEAKTUALNY!!!!
nowy wątek wkrótce w podpisie, zapraszam! ^^ Witam dziewczyny! ![]() To będzie mój pierwszy wątek wymiankowy. Mam nadzieję, że w chwilach trudności zrozumiecie moją niewiedzę, którą będę się starała nadrabiać. (; Część ubrań jest nowych, część używanych. [znudziły mi się, źle dobrałam rozmiar, nie trafiłam z kolorem.] staram się nie dodawać tu ubrań piekielnie zniszczonych. jeśli jednak takowe się znajdą, obiecuję napomknąć o tym w opisie. zasady asi; - ubrania wysyłam na ogół wyprane, raczej ich nie prasuję, chyba, że ktoś sobie zażyczy. - proszę o odpisywanie u mnie, sama odpiszę u ciebie. - interesuje cię dokładny stan, lepszy opis i dokładne wymiary jakiejś rzeczy? pisz. nie mam czasu opisywać wyczerpująco każdej rzeczy na wątku. - jeżeli piszę, że paczkę wysyłam w danym dniu, to ją wysyłam, nie zwlekam z tym (chyba, że wcześniej uprzedzę daną Wizażankę, że nie dam rady). - paczkę będę wysyłała pierwsza, gdyż na ogół będę miała mniej przekupek (chyba, że ktoś chce inaczej). - wysyłam i o to samo proszę innych, pocztą polską, listem poleconym. co do ekonomicznego/poleconego możemy się indywidualnie dogadać. - moje rozmiary są wymienione kilkanaście linijek niżej. szukam rzeczy właśnie w takich rozmiarach, ewentualnie odrobinkę różniących się. - o dokładkach będę na bierząco informować, aczkolwiek wątpię, żeby takowe się pojawiły. - proszę was o pomoc w stawianiu moich pierwszych kroków na forum i błagam o wyrozumiałość. xdd. łiszlista asi; - aparat cyfrowy. jakikolwiek, byle powyżej 4 mpx. PILNE! - rurki, najlepiej ciemne. (152, xxs, 32, 25) - the sims 2 i dodatki. - tiszerty z ołnstajlowymi nadrukami. (xs/s, 32/34/36) - szalik, chusta zieleń, fiolet, czerwień, turkus. - perfumy 'amor, amor' od cacharel. (nawet próbki) - bluzy. zielone, fioletowe lub inne. najlepiej wzorki. (xs/s, 32/34/36) - trampki. mogą być bez firmy, ale najlepiej diverse. (39) - kardigany, czyli ogólnie rozpinane, cienkie, kolorowe sweterki. (xs/s) - coś na wybielenie zębów. oprócz past. - błyszczyki ' smackers ' i czarne tusze do rzęs. - wisiorki. typ h&m. na srebrnym łańcuszu. serca, gwiazdki, tęcze. wszystkie. - duże torby, worki. we wzorki lub gładkie. coś w stylu atmosphere. - coś amarantowego. pasek, torebka, cokolwiek. - wszystko co mnie w jakiś sposób interesuje i mieści się w mojej skali rozmiarowej. czyli po prostu - piszcie. ^^ rozmiary asi; (szukam tych samych, bądź zbliżonych); - stopa - 39. - koszulki, bluzy - xs/s, 32/34/36, dziecięce 152, 158. - spodnie - xxs/małe xs, 32, 25, dziecięce 152. ogółem, oprócz stopy jestem raczej szczupła i mała. (ok. 163 cm.) Zapraszam was serdecznie do wymianek. ^^ i od razu zaznaczam, że nie wszystko oddam chętnie. przekonanie mnie do tego może się czasami okazać naprawdę trudne. proszę jeszcze o jedno - przez kolejne 10 minut nie wcinajcie się, muszę dodać ciuchy. ;d
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2009-01-17 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: XXS-S, 152-158, małe rozmiary H&M dużo nówek. chusty, baleriny, rurki. zaprasza
zdjęcie 1 - brązowo - różowy sweter. h&m, dziecięce 152 - około xs. stan; bdb.
zdjęcie 2 - czarna bluza h&m. dziecięce 158 - około xs, malutkie s. stan; bdb. mało noszona. zdjęcie 3 - czarna spódniczka w kropki, h&m. dziecięce 158 - około xxs/xs. stan; bdb. głównie leżała w szafie. zdjęcia 4 i 5 - jeansy h&m. dziecięce 152 - około xxs, czyli 25, 32. stan; bdb. raczej bez jakiś przetarć, czy czegoś podobnego.
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: XXS-S, 152-158, małe rozmiary H&M dużo nówek. chusty, baleriny, rurki. zaprasza
zdjęcie 1 - czarny tiszert, połyskujące, amarantowe napisy. cropp, rozm. s. stan; bdb. właściwie tylko kilka razy ubrana.
zdjęcie 2 - czarny tiszert, neonowy nadruk. oryginalna. new yorker, xs. stan; raczej bdb. noszony, ale nie zniszczony. zdjęcie 3 - czarny tiszert, ciekawy nadruk. nowa, z metką, rozmiar; s, ale dla mnie raczej większy. przynajmniej na mnie troszeczkę zbyt duży. zdjęcie 4 - czarny tiszert z napisem. cropp, rozmiar; xs. stan; bdb- ze względu na, że tak to ujmę, wrodzoną wadę. może dwumilimetrowy brak napisu. wgl nie widać, ale wolę napisać. zdjęcie 5 - czarny tiszert z amarantowymi, dość mocno, szelkami. młodzieżowy c&a. rozmiar xs, stan bdb. raczej krótko użytkowana.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zdjęcie 1 - żółta bluzka, boskerka, butik, rozmiar z metki s, ale jak dla mnie o dużo, dużo mniejsza.
zdjęcie 2 - komplet - bolerko + tuba. nowe, z metką. [bolerko ma metkę, co do tuby - musicie uwierzyć na słowo. ![]() zdjęcie 3 - czerwona bluzka z kwiatkiem, czarna część jest zakładana na szyję. rozmiar jakieś xs, ale nie wiem. ;d. zdjęcie 4 - różowa bokserka terranova, rozmiar s, stan bdb. obok niebieskie, jakby to ująć... bolerko. traktuję je osobno, tylko zdjęcie jest razem. zdjęcie 5 - dwie bokserki - pomarańczowa i niebieska, terranova, rozmiar s, traktuję je osobno, tylko zdjęcie zrobiłam razem.
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-31 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
zdjęcie 1 - żółto - pomarańczowa bokserka. fishbone - new yorker. rozmiar xs, ale taki dość ciasny. stan; bdb- tylko dlatego, że nosiłam ją całe wakacje.
zdjęcie 2 - żółta bokserka. fishbone - new yorker. rozmiar xs. stan; bdb. zdjęcie 3 - zielone spodenki. fishbone - new yorker, ale wycięte metki. rozmiar xs. stan; bdb. nie miałam ich na sobie ani razu, tylko przymierzyłam. zdjęcie 4 - fioletowe, prawidziwe rurki. rozmiar; xs/26, ale ja naprawdę noszę mniejsze i są na mnie dobre. nowe z metką. ten kolor do niczego mi nie pasuje, ale są naprawdę śliczne. zdjęcie 5 - paski do spodni. jeden kolorowy, parciany, na klamrę. dwa plecione, jeden czarny, matowy (nowy), drugi dość mocny różowy, błyszczący (nowy). - rezerwacja
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-14 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1229095068
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
coś u mnie w zamian za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1229095068 ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
zdjęcie 1 - pasek z ćwiekami, kolorowy, ale trochę mniej intensywnie niż na zdjęciu. ubrany raz.
zdjęcie 2 - nauszniki, galeria centrum, nowe z metką. ale albo się trochę krzywo układają albo to mój łeb jest koślawy. ![]() zdjęcie 3 - czerwone baleriny w delikatny wzorek. rozmiar 39, stan bdb- za częste noszenie. bez jakiś minusów. świetne do rurek, wyróżniający kolor. zdjęcie 4 - białe baleriny w wisienki. wbrew pozorom nie są tandetne. rozmiar 39, ale dla mnie nie do końca. do rurek i spódniczek. nowe, jeszcze z pudełkiem. wymienione zdjęcie 5 - stringi, 2 pary. nowe, ale leżały w szafie. czarne - napis ring my bell i uroczy dzwoneczek na środku. rozmiar xs, z metką. białe - z uroczym misiakiem, bielizna z trolla, rozmiar m. za duże, więc oddaję. nie mają metki, ale są nowe. - wymienione
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-21 o 22:11 Powód: rezerwacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Cos u mnie za ktoras bluzeczke: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1229095068 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1229095068 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1229095068 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
1. kosmetyki - brązowy cień, avon, kilka razy użyty. balsam pomarańczowy avon, zużycie znikome (góra 10%). turkusowy tusz do rzęs, avon, nowy, tylko wypróbowany. fioletowy - różowy cień do powiek, mus, avon, kilkakrotnie użyty. 2 lakiery do paznokci - różowy i czarny, zużyte do połowy, różowego trochę więcej, może coś z nich jeszcze będzie.
2. szelki czarne, w kropki, jeden łapek trochę trudniej się łapie, wolę o tym powiedzieć. opaska z puszystymi gwiazdkami. arafatka, mało noszona. dwie maski - czarna i brokatowo srebrna, np. do zdjęć. trzy bransoletki drewniane - 2 żółte i pomarańczowa. dwie bransoletki 'muszelkowe', znad morza. komplet drewnianych korali - czerwone. komplet biżuterii 'rasta'. żółte korale, długie, ozdobne. woreczek ćwieków, z mniejwięcej jednego paska. większość rzeczy mało używanych. 3. przypinki, naklejki, kolczyki, pierścionek. do koloru, do wyboru. 4. czapka, czarna, ze złotymi ćwiekami. używana, stan bdb. 5. niebieski, perłowy lakier do paznokci. tylko wypróbowany. 6. bransoletki - żółte i pomarańczowe, żel (galaretka) do kąpieli, pomarańczowa, avon, zostało ponad 60%.
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
cos u mnie? bo mi sie u Ciebie duuzo rzeczy podoba
![]() prosze odp ![]()
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
zdjęcie 1 - misie. ^^ dwa od góry 'używane'. trzy na dole nowe, z metkami. po prawej mamut, oryginał, z epoki lodowcowej.
zdjęcie 2 - chusta - w czachy, nie jakaś tam emo. bardzo ładna. stan db-, za lekkie sklejenie w pewnym miejscu lakierem bezbarwnym. ^^ rozlał mi się w torbie. ;d zdjęcie 3 - błękitna bransoletka, różowa i niebieska spinka, korale z jakichś kamieni szlachetnych chyba. ;d zdjęcie 4 - czerwona gumka, drewniana bransoletka na gumce recepturce, grzebień do odżywek od garniera, spinka tweety. korale magnesowe, nieaktualnee. poza wątkiem [dla zaiteresowanych dołączę do wątku i dodam zdjęcia]; - rurki xxs/32 - czarne - bershka. mega niski stan, mega wąskie, naprawdę malutkie, używane. świetne. trudno będzie je odemnie dostać. - spodnie dżinsy rozm. 25, stan bdb. dość dobry materiał. - zielona bokserka zara na 164, ale widać jakie ja noszę rozmiary i jest na mnie dobra. stan bdb. noszona dość mało. - żel do twarzy z mikrogranulkami avon clearskin, zostało jakieś 60%. - perfumy eclipse z oriflame [bodajże] - zostało jakieś 70-80%. - perfumy avon 'collection de fleurs' czerwone, zostało jakieś 60-65% z 30 ml. - lakier - odżywka do kruchych paznokcii paloma, zostało jakaś połowa. (żółta) - szminkę avon 'christmas spice' używaną, ale krótko. (serduszkowa kolekcja) - czarne sznurówki. - czarne korale, takie same jak żółte na zdjęciu z dodatkami + drugie żółte. - balsam z hello kitty, h&m, zielone jabłuszko. nie określę dokładnie ubytku, ale pod światło zostało wg mnie ponad połowa. - liczne bokserki w różych kolorach, rozmiary s. pytać.! ^^
i love london! ps. mów mi - asia aka kalwas. ![]() 23.07-03.08, lloret, hotel ancla! *** Edytowane przez asius123 Czas edycji: 2008-12-21 o 22:12 Powód: dokładam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1229095068 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1229096741 i przypynki z tego zdiecia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1229097299
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
coś za nauszniki i rurki?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie??
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
błękitna bransoletka
korale z jakichś kamieni szlachetnych chyba. ;d maska brokatowo srebrna zdjęcie 1 - żółto - pomarańczowa bokserka. fishbone - new yorker. rozmiar xs, ale taki dość ciasny. stan; bdb- tylko dlatego, że nosiłam ją całe wakacje. zdjęcie 2 - żółta bokserka. fishbone - new yorker. rozmiar xs. stan; bdb. zdjęcie 1 - czarny tiszert, połyskujące, amarantowe napisy. cropp, rozm. s. stan; bdb. właściwie tylko kilka razy ubrana. zdjęcie 1 - brązowo - różowy sweter. h&m, dziecięce 152 - około xs. stan; bdb. zdjęcie 2 - czarna bluza h&m. dziecięce 158 - około xs, malutkie s. stan; bdb. mało noszona. Znajdziesz cos za któreś z tych rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie te t shirty; czarne; pierwszy drugi i ostatni
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie, za;
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1229096741 ?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
o; ale u mnie takiej czapeczki nie ma
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
jak promyczek słońca....
|
Witam!
Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? - turkusowy tusz do rzęs, avon, nowy, tylko wypróbowany - dwa plecione, jeden czarny, matowy (nowy), drugi dość mocny różowy, błyszczący (nowy). i za te 2 bluzki: Ta druga jak pisałaś jest większa niż S? Czyli na M wejdzie? Ja noszę takie S/M.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.