![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Różne :) r. 38Witajcie ![]() Krótka wish lista: - Baleriny r.40 - ciekawe longi, bokserki w klimatach rockowych, szczegolnie poszukiwane bluzki z motywem gitary! - sandały na obcasiku r.37/38 [dl. wkl. ok 24.5] - rybaczki, jeansowe szorty r. 28/29 Moje regułki ![]() 1. Wysyłam rzeczy czyste, nie zawsze wyprasowane, poniewaz mam kiepskie żelazko i nie chciałabym czegos przypalić. 2. Zawsze wysyłam polecony, do uzgodnienia czy ekonomiczny czy priorytet ![]() 3. Wysyłam fotkę dowodu wyslania, jesli mozna to proszę Cię o to samo. 4. Jeśli mam więcej przekupek od Ciebie, to czekam na przesylkę lub czekam na fotke dowodu wysłania ![]() 5. Ubrania wysyłam w kopertach bąbelkowych a buty w pudełkach. MOJA WYMIANKA - Wymienione rzeczy będę usuwać, postaram się wszystkie nowe dokladki zamieszczac na 1 stronie ![]() - Dane do wysylki - na PW oczywiście - Jako, że jestem nowa wysylam jako pierwsza, zazwyczaj poleconym priorytetem! ![]() - Wszystko opisuję jak najdokładniej! i tego wymagam z drugiej strony ![]() Do wymiany wystawiam: 1. Sandały pare razy zalozone, srebrne, rozmiar 38, dł. wkladki ok 25. Czerwonym okregiem zaznaczylam na zdjeciu otarcie na wkladce. Szczerze mowiac mysle ze to rozmiar 39 małe, ja mam 40stke i w zasadzie nawet sa dobre.. 2. Sandały czarne z ćwiekami ![]() Stan BDB+++, mialam je na sobie tylko raz tamtego lata. Wymienie z wielka checia za sandalki r.40 badz 39 jesli dl. wkladki - 25 - 25.5 ![]() ![]() ![]()
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-22 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne :) r. 38
2. Pasek na talie Atmosphere. NOWY! Rozmiar L.
Przy zapieciu na ostatnia dziurkę, obwód paska wynosi 96cm, natomiast na pierwszą - 85cm. Wyglada jak ze skorki ![]() LECI DO TITINY 3. Nowe klipsy z Londynu. Dostalam w prezencie, ale moje uszy nie lubią sciskania. ![]() 4. Top krotki w wiesienki. Stan idealny, zalozony raz! wymiary: Dł. od pachy - 26cm szer. od pachy do pachy - 41cm Top dosc mocno się naciąga. 5. Czarna bluzka imprezowa z nierównym dołem, stan BDB. Rozciągliwa z bardzo głębokim dekoltem, r.36/38/40 ![]() 6. Pasek z czaszkami CLAIRES, stan DB+ (Ogolnie caly jest OK, ale w jednym miejscu pasek sie rozwarstwil, mysle ze kapka Kropelki i bedzie OK) ![]() A tak to nie ma zagnieceń od sprzążki. DOKŁADKA 22.02.2008 $. Bluzeczka rozciągliwa bialo czarna z kapturkiem, cienka. Stan BDB. Ubrana pare razy i uprana. Niestety nie moj styl. Rozmiar 36/40.
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-22 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
4. Spodnie przywiezione z Włoch. Firma Miss F&2. Nie wiem jaki rozmiar, obstawiam 27/28, wymiary pozniej jak znajdę centymetr
![]() Miałam je na sobie dwa razy, niestety sa zbyt ciasne ![]() Dol wykonczony ozdobnymi sciegami. Wymiary: Pas - 36 x2 Stan - 22 szer. bioder - 45 x 2 Dł. calkowita z paskiem - 106cm! Trochę się naciągają. 5. Spodnica Rinascimento, r. M Moim zdaniem dosc duze M ![]() ![]() Nie naciąga się w ogole. Wymiary: pas/biodra - 41 x 2 Dł. całkowita - 39cm LECI DO wizazanki KSESIA DOKLADKA 22.02.2009 $. Sandałki Clara Barson, r.39, ale ja nosze 40 i byly w sam raz. Dł. wkladadki 25,5cm Stan jak widać, okreslam na DB++.
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-22 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pasek i klipsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
coś za pasek?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za klipsy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
w kolejce po pasek
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
mam rybaczki, nowe
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1233076182 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1233076182 może za klipsy i pasek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
interesują mnie tuniki, szale, apaszki, małe torebki na długim pasku
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
- Torebka, ściągana na dlugim pasku z elementem panterki.
Stan DB (jest jedno otarcie ok 4mm), wymiary ok. 25 wysokosc, 25 szerokosc na górze. Dodaje fote otarcia zaznaczona strzalką! - Bluza Germany Fifa World Cup, biała. Bluze kupilam w sklepie (byla juz na niej plamka, zaznaczona czerwona strzalka) i jej w ogole nie nosilam :/ Lezy w szafie. 80% bawełna 20% poliester
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-02-03 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nie mam już tych spodenek, zapomniałam usunąć
![]() Zależy mi na tych klipsach bo nie mam dzurek w uszach a ciezko dostac ładne klipsy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1233137743
cos u mnie????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
2. Pasek na talie Atmosphere. NOWY! Rozmiar L.
Przy zapieciu na ostatnia dziurkę, obwód paska wynosi 96cm, natomiast na pierwszą - 85cm. coś u mnie?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1233138229 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1233171165
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj po południu przewiduję dokładkę
![]() ale torebeczki czarnej na pasku nie mam.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
$. Gorset czarny, stan BDB (mialam go na sobie parę razy, ale jednak za male miseczki dla mnie). ZDJECIA ROZJASNIANE.
34/75 B $. Haleczka Secret Posession z Primarka. Niestety nieudany prezent ![]() Z metki 38/40 .. ja nosze 38 i byla OK. Naddaje się. Jest milutka, przezroczysta i ma wstążkę, mozna zawiazac, mozna rozwiazac ![]() Stan BDB++++LECI DO ANCIACZY $. Pasek. Dorzuce jako gratis jak ktos zechce lub na naprawde drobiazg zamienię. Stan DB (przy brzegu obtarcie ok 3cm, reszta paska bez zagniotow itp.)
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-03-19 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() ale poinformuj mnie o dokłądce ;]
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
$. Peep Toe w panterkę, rozmiar 6. Niestety również nieudany prezent
![]() Dl. wkladki ok 25 (mysle ze rozmiar 39, bo ja mam 40 i troche mnie gniotlo). Wysokość obcasa - 9cm Wykonane z materiału, cos jak satyna.. sama nie wiem ![]() Buty mialam raz na nogach na 15 minutowy spacer.. ale nie wytrzymalam i do domu wrocilam boso ![]() Oddam tylko za buty ktore maja dlugosc wkladki 25.5-26 (musza mi wpasc w oko oczywiscie) LECĄ DO UKNOW ![]() $. Bluzeczka czerwona z ozdobnym paskiem, stan DB (troche odbarwiona pod pachami) Moze komus jeszcze posluzy ![]() rozmiar 38/40 $. Bluzeczka czarna z kapturem w groszki, stan BDB+. Wymiary: szerokosc pod pachami - 42cm x 2 długosc calkowita - 52cmLECI DO ANCIACZY $. EYELINER DO OCZU brokatowy - fioletowy Make - Up Academy, glitterbug eyeliner Elizabeth French, 6ml Niestety nie umiem obchodzic sie z eyelinerami, wiec wystawiam. Uzyty dwa razy - bardzo znikomy ubytek! $. Kolczyki na wcisk, rozowe kostki ok. 5mm. Przymierzone tylko i czekaja w pudeleczku az ktos je przygarnie. Marka Claire's - przywiozone z Londynu. Wtyki pozłacane. BŁĄD! Przepraszam bardzo.. miało być WTYKI POSREBRZANE! Kupiony koncem pazdziernika 2008 w Londynie. LECI DO ANICIACZY
28.05 - dokument do odbioru ![]() Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2009-03-19 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.