|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
after hours
|
[b] WISHLISTA AYO22. Pilnie poszukiwane :D [/b]NIEAKTUALNE!!
oddam wiele (!) ![]() NIEAKTUALNE!! 1. płaszczyk/kurteczka na wiosnę ![]() NIEAKTUALNE!! 2.czarny, ale może być też siwy, szary, ew. w kratkę wełniany płaszczyk (lub kurtka), jedno- lub dwurzędowy zapinany na guziki. z paskiem. rozmiar S. NIEAKTUALNE!! 3.szarych/siwych i innych eleganckich rzeczy - rozmiar S. NIEAKTUALNE!! 4.sukienki japan style. NIEAKTUALNE!! 5.Rybaczki i krótsze spodnie do butów, najchętniej eleganckie, ale jeansy też. NIEAKTUALNE!! 6.maseczki/odżywki do włosów farbowanych, suchych oraz linie regenerujące i odżywiające. chętnie przyjmę też lakier nabłyszczający, ale nie sklejający włosów i kosmetyki L'OREAL ELSEVE różowa linia nabłyszczająca nutri blask (chętnie light, ale zwykła też może być) NIEAKTUALNE!! 8.Duża, czarna torba. PILNIE! NIEAKTUALNE!! 9.poszukuję też czarnego, świeżego tuszu do rzęs, z możliwie jak najgrubszą i jak najdłuższą szczoteczką. NIEAKTUALNE!! 10.Żelu pod prysznic w fajnym zapachu. NIEAKTUALNE!! 11.nawilżającego balsamu do ciała. NIEAKTUALNE!! 12.różne, ciekawe perfumy, jeśli odlewki - tylko w opakowaniu z atomizerem. NIEAKTUALNE!! 13.SREBRNE 925 półfabrykaty do wyrobu biżuterii oraz kamienie SWAROVSKIEGO! ostrzegam, że znam jego produkty na wylot i odkryję na pewno, jeśli będą to podróbki. (!) NIEAKTUALNE!! 14.BUTY! eleganckie szpilki, ale nie za wysokie, najchętniej bez czubów, ale jeśli mi się spodobają z czubami - na pewno przyjmę ![]() ![]() NIEAKTUALNE!! 15.i innych, ładnych, ciekawych rzeczy, które mnie zainteresują ![]() NIEAKTUALNE!!
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-06-13 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: [b] WISHLISTA AYO22. Pilnie poszukiwane :D [/b]
ja mam sandałki poza wątkiem, ale chętnie się wymienię, brązowe, błyszczące, obcas chyba z 7cm, z pomaranczowymi kamyczkami... <jedno wesele maja za soba> jutro moge wrzucic zdjecia. tylko wkladka sie zdarla, ale nie widac przy noszeniu
![]()
![]() |
#5 |
after hours
|
mam okazję je nabyć na korzystnych warunkach. one nie są oryginalne, mówię od razu. miałabym je u siebie za kilka dni, nawet ich nie widziałam
![]() a chciałabym Spy Bag, jeśli to możliwe, oczywiście... ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
kurcze jest w rezerwacji dla paryzanki.. a nic innego ci sie nie podoba? bo my wieksza wymianke ustalamy, ciezko idzie hehe juz kilka dni ale powoli do przodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
after hours
|
Podoba mi się jeszcze płaszczyk, ale najbardziej mi właśnie zależy na spy bag... :/
zerknę jeszcze w Twoje wątki, jeśli pozwolisz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
after hours
|
wpadła mi w oko Naomi, zależy, jak Ty to widzisz...
ale powtarzam: najbardziej mi na spy bag zależy ![]()
![]() |
#9 |
BAN stały
|
rozumiem, jednak glupio by mi bylo teraz sie wycofac.. kiedy od poczatku jest ona w negocjacje wciagnieta
![]() naomi uwielbiam ale jestem sklonna oddac za buciki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
after hours
|
to może poczekam jeszcze na spy bag... ?
![]() tyle jej szukałam..... ![]() niewiele też Ci potrafię o tych butach powiedzieć. są nieoryginalne i na pewno nie są tyle warte, co oryginalne, to mówię od razu, żebyś nie miała w razie wymiany jakiś zastrzeżeń... nie chcę zabierać Ci czegoś, co tak lubisz ![]()
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
no i spy narazie nie uwzgledniam bo najprawdopodobniej poleci.. wiec nic innego nie chcesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
after hours
|
raczej nie byłabym nią zainteresowana... :/
![]() |
#14 |
after hours
|
http://www.allegro.pl/item525018631_...ag_fe_ndi.html 57 zł kosztuje na allegro
![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
ja wiem ze te teraz tyle kosztuja, ja swoja mam juz ok 1,5 roku i wtedy niemal 200zl kosztowaly, poza tym te co teraz sa maja gorszy material bo kolezanka taka ma, sa szrtywne, maja mega sztywna i sztuczna podszewke i ogolnie jakosciowo sa gorsze ale nie udowodnie ci tego, na pewno widzialabys roznice na zywo..
ja tez moge emu z atmosphere na all kupic za 50zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej mam tusze, zajrzyj może się skusisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Z Twojej wishlisty niestety nic nie znalazłam
![]() No trudno. Pozdrawiam! Edit: To miała być odpowiedź do Twojego wątku wymiankowego, sorry za zamieszanie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.