Dodaj do: Wykop, Digg, Google... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-19, 10:21   #1
Fresa
Zakorzenienie

Question

Dodaj do: Wykop, Digg, Google...

O co chodzi z tym dodawaniem do Wykopu, Google...?
Mamy posyłać w świat wizażowe wątki? w jakim celu? o co chodzi?

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 10:37   #2
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Dot.: Dodaj do: Wykop, Digg, Google...

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
O co chodzi z tym dodawaniem do Wykopu, Google...?
Mamy posyłać w świat wizażowe wątki? w jakim celu? o co chodzi?
Nie wiem w jakim celu
Pozostawiam to w strefie domysłow...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 11:09   #3
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Nie wiem w jakim celu
Pozostawiam to w strefie domysłow...
No właśnie trochę to dziwne, bo za przenoszenie treści z jednego wątku do drugiego można dostać punkty karne (a przecież na Wizażu wszystko zostaje w rodzinie ), ale przenoszenie na obce portale jest już w porządku? trochę jedno z drugim się kłóci?

Ponieważ jest tutaj tylu użytkowników, że nie da sie zapanować nad wynoszeniem treści na zewnątrz, proponuję znieść ten punkt w regulaminie.
To taka moja propozycja.

Stary 2009-06-19, 17:25   #4
Wyrak
Zakorzenienie

Fresiak, ale nie chodzi zdaje sie w tym punkcie o reglementowanie tresci, tylko o uzywanie wypowiedzi z innych watkow do atakowania kogos - zdaje sie taki jest zamysl. Sam sie z tym nie zgadzam, bo czasem ktos perfidnie lga piszac w jednym watku cos przeciwnego niz w innym i nie mozna tego skonfrontowac, bo beda punkty

Co nie zmienia faktu, ze reglementowania tresci, szczegolnie na publicznym, otwartym forum raczej nie ma Dla redakcji wrecz jest korzystne posylanie watkow gdzie indziej, bo nakreca potencjalnie dodatkowe przegladanie reklam przez osoby, ktore by w innym wypadku na wizazu nie wyladowaly...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 21:29   #5
Fresa
Zakorzenienie

No tak. Linka do innego wątku też nie mozna podać?
Ale można tego linka (czy jakikolwiek inny wątek) posłać na przykład na Wykop? to będzie w porządku?

O to właśnie mi chodzi... (chociaż sama już nie wiem, chyba za dużo myślę )

Stary 2009-06-20, 20:30   #6
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Chodzi o zamysł. Szpiegostwo i wyciąganie wątków w celu dowalenia komuś w nerki jest u nas karalne.

Natomiast wątki z wizażu były i będą dodawanie do różnej maści linkowni internetowych. Pasek jedynie to ułatwia, to w 99% przypadków podawane są tam fajne, ciekawe lub zabawne wątki

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-20, 20:56   #7
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Natomiast wątki z wizażu były i będą dodawanie do różnej maści linkowni internetowych. Pasek jedynie to ułatwia, to w 99% przypadków podawane są tam fajne, ciekawe lub zabawne wątki

Osobiście mi się to właśnie niezbyt podoba (ale ja jestem staroświecka a to nowa moda no nic, ale trzeba jakoś iść z postępem)

Dziękuję za rozwianie wątpliwości.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-24, 06:30   #8
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Chodzi o zamysł. Szpiegostwo i wyciąganie wątków w celu dowalenia komuś w nerki jest u nas karalne.

Zgadzam sie z Wyrakiem, zdarzaja sie przypadki wierutnych klamstw, sama kiedys przypadkiem trafilam na taki i "wyszpiegowalam" jesli juz ma byc to slowo uzyte, ze ta osoba klamala jak z nut naciagajac dobre serce wizazanek.

Jezeli ktos w jednym watku pisze, np. ze marzeniem jego jest podroz na Kube, a w nastepnym opisuje, ze na Kubie byl, to cos tu nie halo, (to tylko przyklad).

Nalezy brac odpowiedzialnosc za swoje slowa, a Wizaz uczy wrecz czegos odwrotnego, mozna w kazdym kolejny watku "sadzic" klamstwa za klamstwem i nikomu nie wolno tych klamstw przytoczyc aby usadzic trolla.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 14:54   #9
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Wyrakiem, zdarzaja sie przypadki wierutnych klamstw, sama kiedys przypadkiem trafilam na taki i "wyszpiegowalam" jesli juz ma byc to slowo uzyte, ze ta osoba klamala jak z nut naciagajac dobre serce wizazanek.

Jezeli ktos w jednym watku pisze, np. ze marzeniem jego jest podroz na Kube, a w nastepnym opisuje, ze na Kubie byl, to cos tu nie halo, (to tylko przyklad).

Nalezy brac odpowiedzialnosc za swoje slowa, a Wizaz uczy wrecz czegos odwrotnego, mozna w kazdym kolejny watku "sadzic" klamstwa za klamstwem i nikomu nie wolno tych klamstw przytoczyc aby usadzic trolla.
Globtrotterka

Ja jakis czas temu trafilem na watek panny, ktora byla w wolnym zwiazku, zadawala sie z innymi facetami, a pozniej zaklada watek, ze ja chlopak zdradzil

Ogolnie punkt 17 i punkt o niezwracaniu uwagi na bledy pomaga wg mnie tylko trollom i dzieciom neo.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 09:31   #10
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Globtrotterka

Ja jakis czas temu trafilem na watek panny, ktora byla w wolnym zwiazku, zadawala sie z innymi facetami, a pozniej zaklada watek, ze ja chlopak zdradzil

Ogolnie punkt 17 i punkt o niezwracaniu uwagi na bledy pomaga wg mnie tylko trollom i dzieciom neo.

Tiaaa.... GlobeTrollka.... czasem ludzie nie zdają sobie sprawy, że kłamcy muszą mieć bardzo dobrą pamięć.... i, że Internet nie jest ANONIMOWY.

Nie zwracanie uwagi na błędy też mi się nie podoba bo np. napisze ktoś coś po angielsku, to można po nim jechać, że języka nie zna a pisze, ale już polski język to można kaleczyć dowolnie.

Z tą "akceptacją wszystkiego" tośmy się w tym świecie trochę zagalopowali i zamiast "korygować" to karze się "korygujących".

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 15:18   #11
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Nie zwracanie uwagi na błędy też mi się nie podoba bo np. napisze ktoś coś po angielsku, to można po nim jechać, że języka nie zna a pisze, ale już polski język to można kaleczyć dowolnie.

Z tą "akceptacją wszystkiego" tośmy się w tym świecie trochę zagalopowali i zamiast "korygować" to karze się "korygujących".
Coś w tym jest...
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości