|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Usps - zakupy.
Witam, zamówiłam przez internet z sklepu internetowego z USA pewną rzecz. Wybrałam Priority Mail International jako forme wysyłki, za co zapłaciłam ok. 28$.
W poniedziałek dostałam maila o zatwierdzeniu wpłaty i linka do USPS(jakiś amerykański system pocztowy), którym moge śledzić w jakim miejscu na świecie jest moja paczka. Aktualnie pisze, że moja paczka już opuściła USA. -I moje pytanie, nie raz widze u mnie w mieście busy z logiem USPS z czego wnioskuje choć pewna nie jestem, że oni mi to do domu przywiozą? -W ogóle będę musiała płacić jakieś dodatkowe koszty?? -A cło? To nie elektronika to podlega też? Jak taak to jak je zapłace? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Usps - zakupy.
Cytat:
![]() PS. USPS to nic wiecej jak amerykanska poczta.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-05-04 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ćwir ćwir
|
Dot.: Usps - zakupy.
Cytat:
USPS nie ma busów u nas, bo to nie kurier. Jeśli ktoś Ci wysłał USPSem to prawdopodobnie paczka zostanie Ci doręczona przez listonosza. Co do dodatkowych kosztów- zależy jakiej wartości jest paczka. Nie tylko elektronika jest clona.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.