![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Oddam drobiazgi dla mam i kobiet w ciąży.WĄTEK NIEAKTUALNY!!! ZAMKNIĘTE!!!!! OTWIERAM PONOWNIE WĄTEK!!! WSZYSTKIE NOWOŚCI STR. 3 ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16509145 #post16509145 Wklejam także na pierwszą stronę i będę ją aktualizować, co mam dokładnie do wymiany ![]() Niczego konkretnego nie szukam, oddam to za drobiazgi, bo w najbliższym czasie dzieci nie planuję ![]() Chętnie przygarnę: * szampon przeciwłupieżowy do włosów przetłuszczających się!!!!! * farby i szamponetki do włosów w odcieniach brązu z wyjątkiem kasztanowego!!!! (ciemny brąz, czekolada, brąz, palona kawa itp. ) * mydła w kostce, * mydła w płynie, mogą być w opakowaniach uzupełniających, * olejki zapachowe * męskie wody po goleniu, NIE w atomizerach, * fajny zegarek ![]() * oraz co mi w padnie w oko ![]() Do wymiany mam: dla niemowląt ![]() - butelka Dr Brown's, nowa, tylko za coś ekstra, w oryginalnym opakowaniu, w folii, nigdy nie używana, kupiona w szale zakupowym w ciąży ![]() - trzy smoczki nr 3 do butelki Dr Browns'a, nowe fabrycznie zapakowane - wymienione z Anastzja - butelka Nuk - nigdy nie używana, ale: na butelce była naklejona metka z ceną, której w żaden sposób nie dało się łatwo odkleić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - smoczek do butelki NUK nr 2, nowy fabrycznie zapakowany, - śliczna sukienka różowa ze spodenkami i czapeczką może być na chrzest- używana (mąż dostał od koleżanki, ale na naszą córkę już za mała ![]() ![]() - śmieszna zabawka - wibruje po pociągnięciu ![]() ![]() - przewijak - używany, tylko za coś ekstra, bo przesyłka będzie pewnie droga, z tyłu kilka plam- zacieków, (najprawdopodobniej nie wycierałam całkiem do sucha, biurka na którym leżał, gdy sprzątałam ![]() DOKŁADKA 28-08-10 - podkłady poporodowe Bella - 6 sztuk , niepełne opakowanie. Kosmetyki: - dezodorant w kulce Avon Amazon, używany dosłownie kilka razy dla sprawdzenia zapachu, (zamówiony przez pomyłkę, myślałam, że to seria dla kobiet ![]() - szampon do włosów Naturia, zużycie widać - wymienione z Roxanka - balsam do skóry suchej Shelley, zużycie widać, - wymienione z Martakamarta - dezodorant Rexona, użyty dosłownie kilka razy, za coś ekstra!!!, dostaję migreny od zapachu ![]() - dezodorant Rexona, użyty dosłownie kilka razy, za coś ekstra!!!, dostaję migreny od zapachu ![]() - balsam do ciała Piwonia Yves Rocher, użyty dosłownie 2 razy, dostaję migreny od zapachu ![]() - lakier do włosów Avon, zostało ok. 50 %, - peeling do stóp Avon, zostało ok. 70 % - podkład Dermacol przeterminowany, używany, zostało ok. 70 %, kolor jasny, końcówka numeru 112, zmazana naklejka, - błyszczyk do ust Yves Rocher, użyty raz!!!, - podkład Max Factor Lasting Performance nr 102 Pastelle, końcówka oddam za drobiazg np. jako próbkę ![]() - podkład Max Factor Lasting Performance nr 102 Pastelle, zostało ok. 90 %, tylko za coś extra!!!! - plasterki na nos wyciągające zaskórniki - 3 sztuki, DOKŁADKA 28-08-2010 - mgiełka zapachowa Bath & Body Splash (amerykańska firma http://www.bathandbodyworks.com/sear...%20splash&sr=1) , zostało więcej niż 50 %, zużycie widać, brak nakrętki!!!!, - sztuczne paznokcie francuski manicure - 17 sztuk, bez kleju. Ubrania, książki i inne ![]() - tunika na ramiączkach Greenpoint, rozmiar 38 - stan idealny, prosto ze sklepu, nawet pachnie nowością jeszcze ![]() ![]() - spódnica jeansowa Greenpoint, rozmiar 38 - stan idealny, prosto ze sklepu, nawet pachnie nowością jeszcze ![]() ![]() Zdjęcia z netu, fachowe ![]() ![]() ![]() - eleganckie spodnie 3/4, stan idealny, miałam je na sobie raz - na obronie mgr, - biografia Pedro Almodovara "Rozmowy" - nowiutka Dokładka 28-08-10 - duża czarna torba z Vivy - stan bardzo dobry, (nigdy nie noszona, ale leżała złożona w szafie, trzebaby coś w niej ponosić ![]() - ozdobne naklejki na kontakt - niestety na moje nie pasują ![]() - worek próżniowy - nowy, wystarczy włożyć jakieś duże ubrania np. zimowe swetry i odessać powietrze odkurzaczem, - kaseta VHS - "Ja chcę mieć takie pośladki" z Tamilee Webb - raz włączana, oddam za drobiazg ![]() - opakowania na biżuterię YES i Apartu - np. na kolię czy zegarek itp., Oddam te oto drobiazgi w dobre ręce: - lakier do zdobienia paznokci z wąskim pędzelkiem Ados nr 124 lub 42 (124 jest napisane na naklejce, 42 na buteleczce), ciemny czerwony (nie bordowy), odkręcony kilka razy maźnięty na próbę, /nie zauważyłam kupując że on jest do zdobienia/, kupiony w lipcu 2008, - odżywka do włosów bez spłukiwania Garnier, ważna do 11-01-2009, zostało 40 %,, ZDJĘCIE - farba do włosów Marion kolor czekoladowy brąz nr 623, nowa nieużywana, ważna do 11-2009, pogniecione opakowanie dlatego, że stała głęboko w szafce z kosmetykami, /niechcący kupiłam farbę zamiast szamponu koloryzujący/, - krem na zimę Yves Rocher, kilka razy użyty, bardzo mnie zapycha , - zapas tamponów OB w różnych rozmiarach, kupione hurtem w lipcu 2008 w Macro, /nie zdążyłam zużyć bo zaszłam w ciąże/ Zostało: Super - 1 opakwanie, 8 sztuk Mini- 1 opakowanie otwarte 6 sztuk, 1 opakowanie 8 sztuk, Zestaw: 2 mini + 2 normal zapakowane razem 3 opakowania poleciały do Dwukropekgwiazdka, 2 opakowania do Czaaajka - chusteczka samoopalająca Dax Cosmetics, ważna do 04-2010, /jak już pisałam zaszłam w ciążę i nie zdążyłam użyćwymienione z Czaajka - plasterki na nos lub czoło przeciw wągrom /kupiłam ok. rok temu na Allegro, nie mają daty na opakowaniu/, w jednej saszetce 1 plasterek. - zostały 3 granatowe - oddam gratis do czegoś, bo wylał mi się na nie płyn do płukania ust i nie ręczę, że zadziałają są szczelnie zamknięte, ale różnie może być. 2 plasterki wymienione z Czaaajka Dokładka: - 12 tabletek z wiesiołkiem firmy GAL, ważne do 26-11-2009, - 21 tabletek Skrzypowita, ważne do 02-2009, - 2 opakowania prezerwatyw Durex ważne do 04-2009 - 3 kredki do oka Yves Rocher, dł. 5 cm, 2 brązowe, 1 czarna /może ktoś chce wypróbować odcień, trwałość, twardość itp.) - płyn do demakijażu Avon, ZDJĘCIE Oddam to za naprawdę niewiele Chętnie przygarnę: - mydła w płynie /nie żele pod prysznic/, mogą być w opakowaniach uzupełniających, ale jak to wysłać to nie wiem - kremy do rąk, - kosmetyki Avon i Oriflame oraz ich konsultantkę /W celach zamawiania kosmetyków oczywiście/ - i jakieś drobiazgi, mogą być próbki kremów, balsamów itp. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-10-01 o 19:50 Powód: zdjęcia, dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Oddam drobiazgi
zapas tamponów OB w różnych rozmiarach, kupione hurtem w lipcu 2008 w Macro, /nie zdążyłam zużyć bo zaszłam w ciąże/
cos za nie? mam mydełko zielone, w szklanej ozdobnej buteleczce (zdjęcie jest) ozdobione motylkami w kolorze zielono-żóltym i inne rzeczy. zaglądnij proszę do mnie
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie??
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
- odżywka do włosów bez spłukiwania Garnier, ważna do 11-01-2009, zostało 40 %, - zapas tamponów OB w różnych rozmiarach, kupione hurtem w lipcu 2008 w Macro, /nie zdążyłam zużyć bo zaszłam w ciąże ![]() - chusteczka samoopalająca Dax Cosmetics, ważna do 04-2010, /jak już pisałam zaszłam w ciążę i nie zdążyłam użyć/
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ORIFLAME Even Out krem na przebarwienia SPF20 1.5ml ORIFLAME Rose Hip różany krem rewitalizujący do twarzy 1.5ml ORIFLAME rozświetlające serum Time Reversing 1.5ml ORIFLAME regenerujący krem na dzień Time Revers 1.5ml ORIFLAME mydło w płynie do rąk 300ml Cytat:
Ile opakowań i jakie rozmiary? Mam dla Ciebie płyn do demakijażu z odżywką a byłabym chętna na 7.Yves Rocher, Yria, Poudre Eclat Effet Lissant (Puder prasowany) odcień średni z wymianki dla mnie za jasny z kartonikiem próba koloru praktycznie nówka, ale nie wiem czy Ciebie by to satysfakcjonowało? Wklejam zdjęcie mleczka do demakijażu. niestety nic ![]() niestety nic ![]() Cytat:
, jakie tampony i ile? Wklejam zdjęcie ile zostało odżywki ![]() W pierwszym poście dołożyłam kilka rzeczy jeszcze. Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-15 o 10:08 Powód: dopisek |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mydło w płynie jest pełnowartościowe z aktualną datą ważności. A ile masz tych plasterków na nos oraz tamponów ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plasterków 5 sztuk - 2 białe, 3 granatowe (napisane for men ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-15 o 15:34 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za krem YR i Durexy?
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perełki brązujące AVON używane raz po raz mam pudełko dla chętnych mogę przeliczyc kulki, gąbka nowa nie używana Tołpa, Optimum, Żel do mycia ciała z kompleksem nawilżającym NOWY Podoba mi się jeszcze: 1.DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana lub Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml NOWY za tampony, płyn z Wish listy i plasterki? Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-16 o 18:00 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
normal .
mydelko dostalam w prezecie dwa miesiące temu, jest świeże ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Czyli ja Tobie:
ORIFLAME mydło w płynie do rąk 300ml ORIFLAME Even Out krem na przebarwienia SPF20 1.5ml ORIFLAME Rose Hip różany krem rewitalizujący do twarzy 1.5ml ORIFLAME rozświetlające serum Time Reversing 1.5ml ORIFLAME regenerujący krem na dzień Time Revers 1.5ml a Ty mi: tampony (2 op.super, 1 op.normal, 1 op. mini) plasterki przeciw wągrom (2 białe) chusteczka samoopalająca Dax Cosmetics Jeżeli Ci pasuje czekam na adres. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-16 o 17:31 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mogą być 2 pudełeczka za mydło w płynie
![]() ![]() ![]() ![]() Podaj mi swój adres na PW: Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-16 o 17:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DOVE Odświeżający żel pod prysznic próbka 55ml, cała nie używana Himalaya HERBALS - oczyszczający żel do mycia twarzy 150ml NOWY za płyn i plasterki?
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostały mi tylko 3 granatowe plasterki. Ile ich chciałabyś? Granatowe są jak dla mnie lepsze, oczyszczają lepiej niż białe. Nie żebym reklamowała ![]() ![]() Oczywiście wysyłam nowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Niestety nie jestem już zainteresowana
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję przepraszam i pozdrawiam
![]() |
#27 |
Lady of Harley-Davidson
|
- odżywka do włosów bez spłukiwania Garnier, ważna do 11-01-2009,
- krem na zimę Yves Rocher, kilka razy użyty, bardzo mnie zapycha , - zapas tamponów OB 2 normal, - plasterki na nos lub czoło przeciw wągrom /kupiłam ok. rok temu na Allegro, nie mają daty na opakowaniu/, w jednej saszetce 1 plasterek. - zostały 3 granatowe, 2 opakowania prezerwatyw Durex cos u mnie? ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oraz z wątku kosmetycznego próbki. 2x 1ml yves rocher sebo specific ultra mat krem nawilazajacy 2x1ml yves rocher hydra specific, krem-zel nawilzajacy 1x ziaja krem antybakteryjny 1x 1ml yves rocher krem nawilzajacy i avon glazewear, blyszczyk iced pink, testowany, >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< To za odżywkę, Durexy, plasterki i tampony? Ale kremu chyba nie oddam ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-12-23 o 12:26 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.