![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Minerały, kolorówkę i pielęgnację
Witam wszystkie Wizażanki
![]() Dziś zakładam wątek, w którym będzie można wreszcie zadawać pytania ![]() Na wizażu jestem już od dłuższego czasu, biorę udział we wspólnych zamówieniach i staram się udzielać na różnych podforach. Przekupek nie mam jeszcze zbyt dużo, ponieważ nie miałam potrzeby się wymieniać. Wraz z rozpoznaniem "rynku" moje zapasy trochę urosły i warto to wykorzystać - zamiast kupować nowe można się wymienić na lekko używane (tak jak moje ![]() Dokładka ![]() Mineralne Lily Lolo - sample od polskiego dystrybutora (fot.1) Candy Cane Meow - sample (po 1$) (fot. 2) Chartreux PP 1 Chartreux PP 2 2szt. Manx FF 2 Himalayan FF 1 Siames FF 1 AwGM - sample (fot. 3) Peace 3.0 Love 3.0 Sweetscents - odsypki (z 2 spoon) (fot. 4) 1. korektor - Yellow, Pink 2. róż - Angeligie, Peach Blossoms 3. podkład - Unspoken 4. primer - Hide A Pore Light Lumiere - oddam za inny big Lumiere VV Light Golden VV - BIG (ZOSTAŁA 1/2!) EDM - oddam za inny big (fot. 5) Fawn - oryg glo BIG Light Neutral - matte sampel w słoiczku róże - za inne róże (fot. 6) (3g) Peach Tree Wake up Call Costal Scent Podkład płynny - sample (fot. 7) ST - 2B 4szt. ST - 4B Lucy Minerals, Blusche, EDM, Sweetscent - sample (fot. 8) Niemineralne Inglot - (fot. 10) - Eyeliner 34 (perłowy) Poza wątkiem znajdzie się jeszcze (z mienralnych mogę zrobić odsypki): Lumiere Medium Neutral VV Lucy Light OCS Lucy Snow White OCC Róż Lumiere Delikate Pink Cienie: EDM - Ginger Peach, Butterfly Kisses, WISH: - lakiery OPI, ORLY- brązowe, śliwkowe tusze do rzęs Wymienione: Róż Meow Infatuation Róż Lily Lolo Doll Face Dandelions Lip Pencil 29 (fuksja) Essence - Black Mania Liquid Eyeliner Elemong - za Missha PC 13 (fot. 9) Effaclar M - za inny krem, np z BU Barley Buff Grace 2.5 Grace 2.5 Warm Pech Manx FF 1 Abyssinian FF 2 Fair - intensive BIG Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Minerały, kolorówkę i pielęgnację
To zaszaleję
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- To chciałabym oprócz rózu Lumiere jeszcze Grace 2.5 (nie łapię się za bardzo z ta ich kolorystyką...) i róż Peach Blossoms ze Sweetscents. BTW, niestety nie jestem zaznajomiona z ich słoiczkami i wciąż nie wiem, ile tam prochu jest, ale nieważne ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jeśli Ci to coś pomoże, na tle kartki w kratkę i skuwki od długopisa BIC.
A z tej 1/3 ile możesz odsypać - za większą niz 1ml próbkę sweetscent (+ róż i AwGM oczywiście) Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-03-11 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Givenchy, Eau de Givenchy EDP - miniatura 5ml Lancome, Aroma Calm - odlewka 10ml Schwarzkopf, Taft Ultra Strong - pianka do włosów, moc 4, kilka razy użyta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mogę dać całość, a co tam
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lip pencil?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
edm fair i bb?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ok
![]() 1/3 EDM Linen za: AwGM Grace 2.5, Lumiere Dusty Rose i sporą odsypkę Sweet Peach Blossoms ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Jesli już to + śliwkowy tusz do rzęs Golden Rose, użyty parę razy, taki jak tu, chętnie na inny śliwkowy tusz: http://www.goldenrose.pl/art-m_gsl-g...z_do_rzes.html o ile jest w miarę świeży ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Tak jak w wątku za inny big i bb ![]() Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-03-11 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Z kosmetycznego nic, chyba że za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1298483025 i jeszcze jakieś próbki bym Ci dołozyła
![]() ![]() Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-03-13 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może znajdziesz coś u mnie za Fair - intensive BIG ![]() Odpisz u mnie ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Hej, to znowu ja
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Już nie mam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mam 1,5 sampla Linien przesypane w 1 strunę - byłabyś zainteresowana?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dokładam:
Lumiere VV Light Golden - BIG (została 1/2!) EDM cienie MAD liner w kolorze morskim (tylko spróbowany) FULL MAD Sample podkładi wykończeniówka - sample Missha BB Boomer - rozświetlacz pod podkład Mus NO NAME i sampel błyszczyka Lumiere Tahitia coral Edytowane przez lilianatoja2 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trzeci lakier https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300455588 i pomadka Kobo szminka nr 104 English Rose |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Light #2 FC w słoiczku Róż - Peace Elemong - za inny jasny, beżowy BB do cery tłustej (fot. 9) Effaclar M - za inny krem, np z BU Light Neutral - matte sampel w słoiczku Fair - intensive BIG Missha BB Boomer - rozświetlacz pod podkład odpisz u mnie ![]()
http://sekrety-naszego-piekna.blogspot.com Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1183156 Edytowane przez kkasikka Czas edycji: 2011-03-21 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
czy za Elemonga szukasz tylko innego BB? BARDZO bym go chciała
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie Fair - intensive BIG, niestety nie mam bigów na zbyciu, czy zainteresowałoby Cie za niego cos innego, mogę poszperać poza wątkiem?
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
mi się podoba:
Missha BB Boomer - rozświetlacz pod podkład MAD liner w kolorze morskim (tylko spróbowany) Chartreux PP 2 2szt. Peach Blossoms ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.