|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Schudnięcie.
Czy możliwe jest zrzucenie 8 kg wagi w tydzień ?
przy wysiłku w postaci 5 h biegania i głodówki ? bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi, jak widać czas jest cenny. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnięcie.
Możliwe jest tylko padnięcie po takiej kuracji.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa sama czy to możliwe?Moim zdaniem jest przy głoduwce i tylu ćwiczeniach ale co potem chyba 15 kg dojdzie albo więcej i to szybciej niż się wydaje.Nie polecam tak drastycznej diety
Jeszcze jedno 2-3 dni dasz rade ale na 4 dzień to czsem padniesz.Zastanów się
|
|
|
#4 |
|
Uzależnienie
|
Najprawdopodobniej przy dużym wysiłku po 3-4 dniu zemdlejesz, odwiozą Cię do szpitala i tyle z tego będziesz miała.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno, w ten sposób nie schudniesz, tylko zniszczysz swój organizm :/. Nie wiem, dlaczego chcesz schudnąć przez tydzień aż tyle, ale zapewniam Cię, że to nie jest tego warte...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny wyżej pisały to padniesz po czymś takim . W tak krótkim czasie nie uzyskasz takich rezultatów na pewno . ![]() Jeżeli chcesz schudnąć to polecam ćwiczenia i DIETA a nie głodówka . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
właśnie. co to za pomysł w ogóle
Czyżby Troll?
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
pomijając to co mówiły kolezanki o wyczerpaniu organizmu istotne jest to, że stracone kg nie będą pochodziły z tłuszczu... ciało po takiej kuracji nie będzie wyglądało korzystniej niż przed... waga nie odzwierciedla do końca wyglądu i kondycji skóry, włosów itp
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
mam sie spotkać z facetem na którym zależy mi przestrasznie. Ostatni raz widzieliśmy sie, jak mówiłam wyżej miesiąc temu..
Każda z nas wie, że facetom głównie zależy na wyglądzie. Nawet ostatnio rozmawiałam z nim o tym, i potwierdził moje spostrzeżenia.. Wiem, że napewno zaakceptowałby mnie taką jaka jestem, ale przez to jak teraz wyglądam nie jestem w stanie po prostu sie z nim spotkać.. Czuje ogromny wstyd i wiem, że sie nie przełamie. jestem tak zdesperowana, że już nie wiem co począć ;( |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Droga lekkozagubiona,uwierz mi na słowo, nawet jeśli teraz pokażesz mu się super wylaszczona, szczupła (dadam,że zmęczona dietą i nie w humorze), to co z tego? Przypuśćmy, że on zaakceptuje to co zobaczy. A jeśli później trochę przytyjesz (nie życzę,ale tak sie właśnie dzieje po drastycznym odchudzaniu na łapu-capu),i on przestanie się Tobą interesować? Wybacz,ale sama piszesz, że jesteś pewna, że zaakceptowałby Cię już teraz, więc...moim zdaniem postaw na tę opinię, pokaż mu sie jaka jesteś (zawsze są stroje zakrywajace ewentualne mankamenty urody),a chudnąć możesz racjonalnie i zdrowo. Wtedy dopiero zyskasz pewność,że schudniesz mądrze, a i facet zobaczy,że przy nim rozkwitasz
. Chociaż z drugiej strony, nigdy w życiu nie podpasowuj sie do wizji faceta - skoro nie akceptuje tego,co jest (a najważniejsze jst ciało, nie dusza), to sorry, ale...zmieniamy na lepszy model:P. Pamiętaj też o takim mądrym stwierdzeniu: "wygląd kobiety składa się z 50% z tego,co ma i z 50% z tego,co wszyscy dookoła uważają, że ma" . Pozdrówki i powodzenia!
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta, w zyciu bys przez tydzien nie biegala codziennie 5h ![]() Cytat:
? Abstrahujac juz od absurdalnosci tego wniosku, to wyladowanie w szpitalu Ci chyba nie pomoze, co?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
czy z fizycznego punktu widzenia jest to możliwe ??
taki ubytek wagi ?? |
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Jeśli facet nie zaakceptuje Cię takiej jaką jesteś, to powiedz mu "żegnam" i znajdź kogoś godnego uwagi.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Stosując głodówkę możesz liczyć tylko i wyłączenie na efekt jo-jo: +8 kg zamiast -. Nie da się tyle schudnąć w tak krótkim czasie. Skóra wisiałaby na Tobie jak na wieszaku.
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
fizycznie nie jest możliwe.... kiedyś miałam przymusową głodówkę 3 dni mimo że nie wstawałam z łóżka i nic nie robiłam to 3-go dnia nie miałam nawet sił dojść do wc... nie mówiąc już o tym co by się działo jak byś zaczęła ćwiczyć od 1-go dnia... druga sprawa to taka,że w takim stanie osłabienia choroba murowana, więc proszę Cię nawet nie bierz takiej opji pod uwagę..
tak jak mówiła koleżanka... zdrowe odrzywianie i ruch... i żadne diety 1000 kcal na początek odetnij sobie 400kcal od dziennego zapotrzebowania (na stronie głównej odchudzania w listach od redakcji jest wzór) ... wcinaj warzywa i owoce i ciesz się życiem... jak będziesz zdrowo jeść i się ruszać będziesz wtedy radosna i promienna... a nie smutna, rozdrażniona i ledwo żyjąca... jeśli na Ciebie zasługuje doceni to jaka jesteś, a nie będzie wymagał bycia modelką czy laską z holywood
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak zwana dieta cud - cud jak schudniesz i nie będziesz miała jojo...
Po co szybko i nieskutecznie? Fajnie cieszyć się efektem przez tydzień? Organizm sobie te głodówki odbije. Zdrowo się odchudzaj, przede wszystkim. To Twój organizm o który musisz dbać, a głodówki to na pewno nie jest to czego mu potrzeba. |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
głupi pomysł ..
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich
jestem tu nowa![]() 3dzien DUKANA za mną ... przeczytałam książkę bardzo uważnie żeby nic nie spaprać jem wszystko co mogę jeść pije bardzo dużo wody i nic;(;( bardzo mnie to martwi waga stoi nawet nie drgnęła a w ksiazce jest napisane ze wlasnie w te pierwsze dni traci sie 2-5 kg;(;( nie wiem co jest nie tak;( 170 cm wzrost 67kg waga obecna 60 cel ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- chciała bym żeby do 21kwietnia spadlo mi chociaż 5 kg to dla mnie bardzo ważne ale nie wiem czy to w ogole mozliwe trace nadzieje... tym bardziej ze ruszam sie mam w domu orbitreka i jezdze codziennie po 20 min wieczorami chodze na godzinny spacer wiec mam troche ruchu wiec nie umiem ogarnac czemu waga stoi jak glupia!! nie jestem przed okresem nie mam zaparc!! POMOCY!!!!! Edytowane przez Anka_x2x Czas edycji: 2011-03-16 o 21:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.

. Chociaż z drugiej strony, nigdy w życiu nie podpasowuj sie do wizji faceta - skoro nie akceptuje tego,co jest (a najważniejsze jst ciało, nie dusza), to sorry, ale...zmieniamy na lepszy model:P. Pamiętaj też o takim mądrym stwierdzeniu: "wygląd kobiety składa się z 50% z tego,co ma i z 50% z tego,co wszyscy dookoła uważają, że ma"

wystarczy Marzena