|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() London Burberry 25/30ml + odlewki m.in Prada,Lalique,Sephora
WĄTEK ZAMKNIETY
Witam, mam do zamiany EDP London - cięzko okreslic zuzycie ale sądzę, ze ok 5-7 ml. Z chęcią wymieniłabym na inny zapach ( raczej cos lżejszego, ideał: The Beat, Pury DKNY, Bulvgari, Sensous E.Lauder itp) DOKŁADKA - 12.02 Odlewki ze wspólnych zakupów: SJP Covet - 10ml (bez 1-2 psików) Vanilia z paczulą Sephora -10 ml( bez 1-2 psików) Nilang Lalique -10 ml (bez 1 psika) Infusion d'Iris Prada ok.8/10 ml DOKŁADKA: Jil Sander Stylessence ok.30/50 ml Armani CODE -15/30 ml Edytowane przez beta-ina Czas edycji: 2011-02-16 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: London Burberry 25/30ml
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej wiec ja proponuje
L'eau Cheap and Chic, 3o ml bez kilku testowych psików opis: zapach jednocześnie zabawny i elegancki, inspirowany jest stylem Moschino, w którego świecie zdaje się obowiązywać tylko jedna zasada: nikogo nie brać na poważnie, włącznie z sobą samym ![]() Ta promienna kompozycja owiewa nas zapachami kwiatowego bukietu złożonego z lilii arum, majowej róży i frezji, podkreślonymi wywołującym falę świeżości i radości, aromatycznym, owocowym akordem składającym się z pomarańczy, agrestu i anyżu. Całość jest otoczona przez zmysłowe trio nut końcowych: heliotropu, szarej ambry i wetiweru.
![]() |
#9 |
BAN stały
|
ja mam
Jesus del Pozo - Esencia de duende 30ml Lancome (to by była odlewka nawet 25ml) Beyonce Heat ok 27ml Calvin Klein - Secret Obsession EDP flakon (ponad 35ml) ewentualnie kombinację kilku odlewek powyższych zapachów i tego co niżej (pomgłabym zrobić kilka flaszek po 5, niektóre 10ml) Karl Lagerfeld femme Lancome Poeme Guess Seductive Euphoria Calvin Klein Versace Versense |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Przepraszam,że tak późno odpisuję:
Marigold - widzę,że Ty masz tylko Tommy Girl Summer ??Jego jest aż 100 ml, a ja mam tylko niecałe 30 ![]() KuNu –Moschino to średnio mój typ, dzięki za propozycję Nisia 1908 – u Ciebie widze tylko Lolitę ale także 100 ml DiTu77 –Twój wątek jest tak ogromny,że się zgubiłam, co masz a co już wymienilas,że nie wiem w czym mogę wybierać ![]() Kamelya, LikeThe Chocolate- u Was nie widzę nic dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
🦄
|
Beta ino, mam jeszcze drugi wątek (w podpisie), a poza wątkiem jeszcze np. czerwone jabłuszko DKNY, Demeter Chocolate Covered Cherries...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Może cos u mnie?
Mam jeszcze ok.12/50 ml Elle edp Interesuje mnie London i Nilang Lalique Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-02-13 o 06:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
perfumove love
|
D&G L'Imperatrice, 19/20ml Estee Lauder Pure White Linen edp, ok. 20/50ml Vera Wang Princess Flower edt, 25/50ml Mgiełka do ciała Victoria's Secret PINK Sweet & Tart. Ok. 200 z 250ml Cartier Delices de Cartier edt, ok. 30-35/100ml, brak oryginalnego korka (mam zastępczy) Roberto Verino VV, ok. 20/50ml Może coś z ww.? ![]() Interesuje mnie London. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a może u mnie coś za London?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym Ci oddała Lacoste ale to troszkę mało za samo Burberry
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.