![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolejny wątek u Magdallen. H&M, Bershka, Pimkie, Vila, Atmosphere i inne ;)
nieaktualne.
Witam, jako, że w poprzednim wątku miałam wiele rzeczy już wymienionych, co czasem wprowadzało niektóre wizażanki w błąd postanowiłam wystartować z nowym wątkiem ![]() Zasady panujące na targowisku są ogólnie znane, więc nie będę się powtarzać. Zdarza mi się nie odpisać, gdy nic nie wpadnie mi w oko u Was. Proszę o: - pisanie, co Wam się podoba, a nie wklejanie linków - nie proponowanie mi starych i niemodnych ciuchów, krótkich bluzeczek, szerokich dżinsów, ciuchów sportowych, żadnych Hello Kitty ani nic, co nadaje się maksymalnie dla 15 latek - podawanie linku do Waszego wątku, jeśli nie macie go w opisie - przeglądanie mojej wishlisty, bo tu wymieniłam praktycznie wszystko, czego szukam - zachowanie podstawowych zasad kultury Poza tym preferuję wymiany: nowa sukienka za nową sukienkę, używane spodnie za używane spodnie itd. Ewentualnie jestem gotowa oddać kilka rzeczy za coś super. WISHLISTA Aktualnie wymieniam się tylko za poniżej wymienione rzeczy, więc najpierw przeczytaj tą listę i zastanów się, czy masz w swoim wątku którąś z tych rzeczy. Jeśli nie - prawdopodobnie nic u Ciebie nie znajdę. "Coś super" to dla mnie: - fuksjowy kardigan !!! - kardigan w kwiaty lub motyw zwierzęcy !!! - czarna lub szara, duża torba z ekoskórki z długim paskiem !!! - jasna, koronkowa narzutka lub marynarka (pudrowo-różowa, piaskowa...) - kolorowe lub wzorzyste bluzowe marynarki - tregginsy marmurkowe - romantyczne tuniki do legginsów (najlepiej z jakąś falbanką na dole; może z jakimiś koronkami itp.) - worker / biker boots, rozmiar 37 - sukienki nadające się na jesień (takie na codzień, nie eleganckie) - książki Charlaine Harris i Anne Rice Inne, które chętnie przygarnę: - rajstopy ok. 60 den: kolorowe, może w jakieś wzory, panterki itp.- wszystko, co z koronkami, kokardkami, falbankami - board szorty i ogólnie fajne ciuszki surferskie takich firm, jak np. Billabong czy Roxy- krótkie, jednokolorowe kardigany z dekoltem w serek (zielony, musztardowy, różowy) - t-shirty z delikatnymi nadrukami np. rysunku twarzy (absolutnie nie z krzykliwymi napisami typu "Sexy" itp.!) - kolorowe rurki w kwiaty (np. H&M) - wszystko z motywem Paryża, wieży Eiffla (np. t-shirty, wisiorki) - szyfonowe tuniki, mgiełki - kolorowe - biżuteria w stylu H&M - duże broszki - kwiatki - duże chustki w kolorowe wzory - bokserki z taką jakby koronką między łopatkami - czarne jazzówki, rozmiar 37 - proste, czarne czółenka na koturnie (zaokrąglony przód, bez żadnych udziwnień) - jednokolorowe t-shirty (basic), najchętniej z większym dekoltem - tylko w idealnym stanie - rurki z ciemnego dżinsu (wymiary około: pas: 39 cm, biodra:48 cm, stan przód: 18, stan-tył: 28, szerokość nogawki na dole: 15 cm <- są to wymiary spodni, które leżą na mnie idealnie) - buty na koturnie, tzw. "kopytka" rozmiar 37 - tuniki z koronką przy dekolcie - marynarka/bluza o kroju ramoneski - spódniczki w kolorowe kwiaty z grubszego materiału (ale nie babcine wzory) - jednokolorowe, dłuższe (zakrywające tyłek) bokserki, przede wszystkim: fuksjowa, niebieska, turkusowa, beżowa i szara - nowe ciemnoszare rajstopy, 60 DEN
- okulary przeciwsłoneczne w czerwonych lub różowych plastikowych oprawkach - opaski na włosy z kwiatami - jasny podkład w musie - prostownica z wąskimi płytkami ceramicznymi - dżinsowa ramoneska - wisior z kokardką - sukienka u góry czarna, z dołem w kolorowe kwiaty (np. Asos) - krótka, jasno-dżinsowa kurteczka - dżinsowa, "mała" kamizelka - jasna sukienka w kwiaty - falbaniasta, pudroworóżowa spódniczka - szalik w tęczowych kolorach - słynny wisiorek - sowa Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2011-03-01 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny wątek u Magdallen. H&M, Bershka, Pimkie, Vila, Atmosphere i inne ;)
Tu są rzeczy ekstra: nowe, albo takie, co do których nie mam pewności, czy chcę oddać, więc mogę być wybredna.
1. Retro sukienka z koronką przy dekolcie Pimkie Rozmiar S (polecam również na większy) Wymiary: długość: 81 cm szerokość - pachy: 50 cm (ale ona jest taka bardziej nietoperzowata, więc nie przerażajcie się szerokością) Nowa, z metkami Może zniknąć, bo jest wystawiona na Allegro ... no, i poleciała przez All. NIE MA 2. Beżowe rurki Vila Rozmiar M Wymiary: szerokość w pasie - 34 cm szerokość w biodrach - 43 cm wysokość stanu z przodu – 19 cm długość całkowita – 100 cm długość nogawki od kroku – 81 cm Stan bardzo dobry Rozciągliwe, dopasowują się jak legginsy Oddaję z żalem, bo są śliczne, ale na mnie za duże ![]() TYLKO ZA COŚ SUPER!!! Jeśli nie macie nic z mojej wish - nie piszcie, bo szkoda waszego i mojego czasu. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-10-22 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny wątek u Magdallen. H&M, Bershka, Pimkie, Vila, Atmosphere i inne ;)
Trochę sweterków:
1. Czarny sweterek z szarymi paskami Bershka Rozmiar S (małe) Stan dobry, ale trochę jest zmechacony 2. Sweterek w paski z motylkami na boku Terranova Rozmiar S Stan idealny (nigdy go nie nosiłam) 3. Miętowy kardigan Rozmiar S Stan bardzo dobry 4. Niebieski, ażurowy golfik Rozmiar S Stan bardzo dobry 5. Malinowy sweterek Terranova Rozmiar S Stan bardzo dobry 6. Zielony sweterek Cropp Rozmiar M Stan bardzo dobry 7. Słodki sweterek w serduszka H&M Divided Rozmiar 34 Stan bardzo dobry 8. Miękki, żółty sweterek (nie jest tak żarówiasto żółty, ma raczej musztardowy odcień) Rozmiar M Stan bardzo dobry 9. Pomarańczowy sweterek w chmurki H&M Divided Rozmiar 34 Stan bardzo dobry Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Śliczna retro sukieneczka w różowe kwiaty
H&M Divided Rozmiar 36 Nowa, jeszcze z tą żyłką od metki Na zdjęciu może się wydawać trochę niekształtna, ale w rzeczywistości sięga przed kolana i ślicznie podkreśla talię, gdzie jest dość obcisła, a niżej rozkloszowana. Oddam najchętniej za inną sukienkę lub coś nowego. Jednak zostawiam sobie, bo się do niej przekonałam. Chyba, że skusicie mnie czymś nowym, z mojej wish. 2. Czarna sukienka na jedno ramię Ładnie się układa na kimś, jak takie antyczne sukienki MkOne Rozmiar 10 Stan bardzo dobry 3. Sukienka - nietoperz w paski Atmosphere Rozmiar 8-10 Stan bardzo dobry 4. Tunika bombka Rozmiar S Stan idealny Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-10-22 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Szara bluzeczka w żeglarskim stylu
Japan Style Rozmiar XS/S Stan bardzo dobry Jakość też jak na JS bardzo dobra (parę razy założyłam bluzeczkę, a nie ma śladu użytkowania) 2. Niebieska z wielką kokardą i bufkami Atmosphere Rozmiar 14, ale ja noszę 8 i bardzo fajnie wyglądała jako luźniejsza Stan bardzo dobry 3. Żółta bluzeczka z kokardką Japan Style Nowa!!! Rozmiar niby uniwersalny, ale w rzeczywistości jest to XS/małe S. NIE MA 4. Brązowa koszula Jennifer Tyler Rozmiar 36 Stan bardzo dobry 5. Nowy top Bershka Rozmiar M 6. Falbankowa tunika Amisu Rozmiar S (ale była za duża, więc trochę skróciłam ramiączka) Stan bardzo dobry 7. Pasiasta bokserka Butik Rozmiar XS Stan batdzo dobry 8. Urocza szara bokserka z motylkiem z cekinów
Rozmiar XS Stan bardzo dobry Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-10-22 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. Rurki
Terranova Rozmiar M Wymiary: Pas: 38 cm Biodra: 48 cm Stan: 20 cm Długość od kroku: 78 cm Stan bardzo dobry 2. Rurki House of Denim Rozmiar 10/38 Wymiary (rozciągliwe): Pas: 38 cm Biodra: 46 cm Stan: 22 cm Długość od kroku: 78 cm Stan dobry (normalne ślady użytkowania dżinsów) 3. Czarne rurki Yilish Rozmiar 44 (przekłamane, w rzeczywistości to max 38) Wymiary: Pas: 39 cm Biodra: 46 cm Stan: 20 cm Długość od kroku: 77 cm Stan bardzo dobry 4. Szare rurki Bershka Rozmiar 34 Wymiary: Pas: 36 cm Biodra: 19 cm Stan: 22 cm Długość od kroku: 84 cm Stan dobry (trochę sprane) 5. Proste dżinsy z haftem na kieszeniach Nice Denim Rozmiar 29 Wymiary: Pas: 40 cm Biodra: 44 cm Stan: 22 cm Długość od kroku: 74 cm Stan bardzo dobry 6. Boyfriend jeans Reserved Rozmiar M Wymiary: Pas: 40 cm Biodra: 49 cm Stan: 21 cm Długość od kroku (podwinięte): 50cm Długość od kroku (odwinięte): 70 cm Stan bardzo dobry 7. Czarne bermudy do kolan Reserved Stan idealny, raz przymierzone Rozmiar S, chociaż wychodzi raczej M Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Miękki, dłuższy sweterek
Rozmiar M Stan bardzo dobry Długi, nadaje się do legginsów 2. Dżinsowa kurteczka Rozmiar S Stan bardzo dobry 3. Welurowa militarna marynarka New Look Rozmiar 38 Stan bardzo dobry 4. Spódniczka Rozmiar M Stan bardzo dobry 5. Dresowa, czerwona marynarka Bershka Rozmiar M Stan dobry - troszkę sprana Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Prostownica Provision
Nowa Wąskie płytki, nadaje się idealnie również do kręcenia włosów Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Balerinki
George Rozmiar 38 Wkładka 24 cm Nowe 2. Czarne balerinki Clara Barson Rozmiar 36 (typowe) Stan dobry+ (trochę rozciągnięte, ale to chyba zaleta, bo na początku strasznie obcierały) 3. Platformy Jennifer Rozmiar 36 (typowe) Nowe 4. Sandałki - jakponki New Yorker Rozmiar 37 Stan bardzo dobry (raz założone) Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłaś? A może w starym wątku?
Jeśli coś stamtąd jeszcze nie zostało wymienione i Ci się podoba, to proszę pytać
![]() Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-31 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie
4. Szare rurki Bershka Rozmiar 34 Wymiary: Pas: 36 cm Biodra: 19 cm Stan: 22 cm Długość od kroku: 84 cm Stan dobry (trochę sprane)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za rzeczy z 2 postu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za beżowe rurki?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
pomyłka
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za sukienke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te spodenki?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1283257438 jaka jest ich szerokość w udzie?
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Odpisałam. Sukienka Pimkie za dżinsowe legginsy Kappahla? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za :
1. Miękki, dłuższy sweterek ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.