![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię minerały i inne:)
Witajcie
![]() w tym kolorze - rezerwacja lub wymienione Wymienię nowe nieużywane pudełeczko od podkładu Pixie Cosmetics! Z oryginalną nieużywaną gąbeczką. minerały: EDM: > Base Sweet Almond Intensive - 50% biga > Sky Blue Corrector - odsypka > Intensive Medium Concealer - sampel Kolorówka: > Cosmic Carolyn - 5ml - pigment ("Tą barwę trudno opisać słowami. To po prostu Kosmiczna Karolina. Śmiała i odważna, dobrze kryjąca, średnio perłowa.") > Moon Stone - 5ml - pigment chłodny brąz ("Mika o niskim połysku i stonowanej barwie brązowoszarej przywodzącej na myśl naturalną umbrę ciemną. Przedstawicielka wspaniałych kolorów ziemi.") > Raspberry Pop! - odsypka ok 2,5ml ("Jasna Malinoworóżowa mika Pop! jest jednym z dwóch odcieni czerwieni w tej rodzinie. Jest nieco chłodniejsza w barwie od Strawberry Pop! Średnio kryjąca, o średnim połysku.") HH: > Light Complete Cover Concealer - nieużywany sampel w woreczku HH Mineral Cosmetics Aromaleigh: > Flip your lid - cień Hi-fi retro matte - mała próbka > Italian Ice - próbka cienia (klasyczna, perłowa żółcień) Silk Naturals: > Lovelace - Sheer Blush - próbka EGM: > ok. 1/3 sampla czarnej bazy > Vino (ES/PR) - probka cienia w strunie > Aurora Borealis (ES/PR) - probka cienia w strunie Coastal Scents: niewielkie odsypki [bardzo je lubię, więc tylko za coś specjalnego]: > Antique Red (sliwkowo szary fiolet blyszczacy ale bez drobinek) > Misterioso Green (mika duochrome, chlodna zielen) > Duochrome Iridescent Green Gold (zloto zielona duochrome) > Manganese Violet (matowa fuksja) > Metallic Pixie Purple Mica (piękna błękitno fioletowa błyszcząca mika) Our Rock Minerals: > Pink Lemonade Blush - próbka (jest to cieply odcien, bardziej pomaranczowy niz na stronie) sample podkładów w woreczkach strunowych: EDM: > (Buff) Light Neutral - Matte – 1/2 sampla > (Cool) Fair Medium - Intensive – 1/2 sampla > (Beige) Medium Beige Neutral - Intensive > (Beige) Light Medium - Original Glo > (Warm) Medium Beige - Semi-Matte > (Olive) Golden Medium - Semi-Matte > (Golden) Light - Semi-Matte > Olive Fair - Matte –1/4 sampla > Sweet Almond - Intensive > Buttered Tan - Matte > Olive Medium - Matte – 2/3 sampla > Light Olive - Original glo – 2/3 sampla > Winged Butter - Original glo Pixie: > Cameo 2 - Cover de Luxe - 2ml > Ailive 1 - Cover de Luxe - 2ml Lucy Minerals: > Creamy Olive - odsypka (nowa formuła) > Cream - 1ml (stara formuła) EGM: > Reico - CM > Theoda - CM kosmetyki i składniki naturalne: > pomadka PLANRE SYSTEM BIO z ekstraktem z lotosu (posiada certyfikat EcoCert) – raz wypróbowana na ręku, daje leciutką poświatę koloru > Lure Beauty: Soap Sample - CK 1 Type Czego szukam: > puder diamentowy > Ultimate Luxury Treatment Silk Naturals > hydrolat z kocanki lub głogu, aloesu > maseczka perlowa BU > można kusić biochemią > pędzle Essence > matowe cienie ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Wymienione z asix86 według ustaleń na PW: > Dome Blending Eye Brush edm > Smudge Brush edm > 1gr Nutmeg edm > Sky Blue Concealer - odsypka > cienie Lover's Lane i Jewel Box - każdy po 0,5ml W zamian za: > Sweet Almond intensive - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 50% > 1 ml różu Best Friends > korektor Multi-Intensive > 5ml (1gr) różu Best Friends > 2gr korektora Multi Intensive Edytowane przez agneiw Czas edycji: 2010-11-09 o 19:29 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię minerały i inne:)
witaj
![]() Nie szukasz jakiś różów, cieni z EDM ![]() Oddam wiele i więcej za Jewel box i sky blue ![]() Zerknij do wątku może coś znajdziesz ![]() A jak nie to będę szukać poza ![]()
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2010-02-08 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli mimo wszystko chcesz wypróbować Meow to mnie by interesowały odsypki All spice, Juniper, Cardamon i może sky blue. A jeśli się nie zdecydujesz na Meow to może byłabyś zainteresowana: EGM Sue Jin, Kay, Theoda, Reico, Francine Lauress radiant fawn (odsypką) za odsypki powyższych cieni? Edytowane przez T3kla Czas edycji: 2010-02-11 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiedźmo -> PW
Kasiura -> hm, za szminkę to jednak byłoby trochę za mało.. T3kla -> dziękuję za informację o Meow, że będą za ciemne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Co do koloru letniego to z EDM Olive Neutral, pasował mi też Light Martian, ale jak wiadomo wycofali go ostatnio
![]() Poodsypuję Ci Meow, znalazłam też odrobinkę Veli EGM i co tam jeszcze znajdę ![]() Czy w takim razie mogę liczyć na odsypki ok 2ml Nutmeg, Cardamom, All Spice, Lover's Lane, Jewel Box, Blue Sky i Roxy LB? Za EGM Sue Jin, Kay, Theoda, Francine, Reico i 1ml Lauress Radiant Fawn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
najdziesz cos u mnie? bo kilka probek podkladow mnie intereuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() nie wiem czy to nadal aktualne ale jezlei tak to jestem zainteresowana Base Sweet Almond Intensive - 50% biga pozdrawiam ![]()
![]() |
#12 |
Organizatorka
|
[QUOTE=agneiw;16978759]
EDM: > hydrating concealer Clear sampel sample podkładów w woreczkach strunowych: Lumiere : > Medium Beige VV > Medium Beige Cashmere ale niekoniecznie Lucy Minerals: > Golden Medium - formula Original > Bisque - formula Original > Light - formula Original kosmetyki i składniki naturalne: > Lure Beauty: Sheamu Hand & Body Lotion - Cotton Balls & Blossoms - próbka > Lure Beauty: Rich-n-Creamy Ladies - Pink Sugar Type - próbka > Lure Beauty: Designer Type Roll-On Perfume - Anais Anais Type - probka > Logona PUR Shampoo & Showergel Czego szukam: > pustego opakowania po bigu EDM ze starym logo ![]() > próbki odcieni podkladow EGM CM: Anastasia, Chante, Joyce, Lucy mam 2 lub wszystkie > czarna baza EGM mam > puder perłowy mam duzo > inne pędzle [QUOTE] jak jestes chetna to pisz co za co |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie:
> cień All Spice EDM - odsypka EDM: > (Buff) Light Neutral - Matte > (Cool) Multi-Tasking Neutral - Matte > Sunkissed Fair - Semi-Matte > Olive Fair - Matte > Olive Fair - Intensive – połowa sampla Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Pastereczko, na forum Lucy specjalnie po Twojej wiadomosci, ze jestes opozniona z zamowieniem, wspomnialam, ze chętnie oddam próbki
![]() EDM: > hydrating concealer Clear sampel Lumiere : > Medium Beige VV > Medium Beige Cashmere > Lure Beauty: Sheamu Hand & Body Lotion - Cotton Balls & Blossoms - próbka > Lure Beauty: Rich-n-Creamy Ladies - Pink Sugar Type - próbka > Lure Beauty: Designer Type Roll-On Perfume - Anais Anais Type - probka > Logona PUR Shampoo & Showergel Całą tę resztę chętnie oddam ![]() Chyba najbardziej zalezy mi na pustym pudelku starego EDM ![]() Ale nie pogardzę też niewielkimi odsypkami pudru perlowego czy czarnej bazy ![]() Boćku, niestety Lucy już wymienione... SweetButterfly, niestety nic nie znalazlam... Edytowane przez agneiw Czas edycji: 2010-03-22 o 20:36 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
EDM: > concealer Multi Intensive - 2 gramy kosmetyki i składniki naturalne: > Lure Beauty: Sheamu Hand & Body Lotion - Cotton Balls & Blossoms - próbka > Lure Beauty: Rich-n-Creamy Ladies - Pink Sugar Type - próbka > Lure Beauty: Soap Sample - CK 1 Type > Lure Beauty: Soy Tart Melt Cubes Sample - Green Apple > Lure Beauty: Designer Type Roll-On Perfume - Anais Anais Type - probka > mleczko owsiane pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Kasiura, już ich nie mam, przykro mi...
Dziubaczku, > Lure Beauty: Soy Tart Melt Cubes Sample - Green Apple > concealer Multi Intensive - 2 gramy chętnie oddam w zamian z 2gramu różu Nick Nack EDM ![]() Ceith, niestety nic dla siebie nie znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz cos u mnie za: EDM: > Buttered Tan - Matte > (Golden) Winged Butter - Original Glo LM: > Pale Olive Original - połowa próbki Lumiere: > Light Medium Golden FF > Light Medium Golden Cashmere Poza wątkiem mogę zrobić odsypkę pudru perłowego i bambusowego.
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
> Ayperi 1 – Cover De Luxe > Ayperi 2 – Cover De Luxe > Tinkerbell 1 – Cover De Luxe
Edytowane przez AppleGirl Czas edycji: 2010-04-13 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za wszystko lub ktorykolwiek;?
> Sinnie 2 – Natural Finish > Ayperi 1 – Cover De Luxe > Ayperi 2 – Cover De Luxe > Shaylee 2 – Cover De Lux > Tinkerbell 1 – Cover De Luxe
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie:
> Ayperi 1 – Cover De Luxe > Tinkerbell 1 – Cover De Luxe ale to chyba troszkę za malo na wymianę? Nie masz może jeszcze jakiś próbeczek na poziomie jasności 0 lub 1 (nawet niepełne..)? Tamte 2 próbki masz nieużywane?
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-04-21 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Golden Medium i Medium Beige mam w sloiczkach, Winged Butter w woreczku strunowym
![]() Co Ty na to? Podobają mi się u Ciebie: - Kolorówka - Pink Coral - Odsypka z próbki - różowo-łososiowa mika - Lauress - Bluegrass - zielono-niebieski połyskujący - EGM - Key lime pie - zielonkawy - EGM - Vino - fiolet asix86 niestety nie mam więcej. Edytowane przez agneiw Czas edycji: 2010-04-23 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.