![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Amor Amor DELIGHT Cacharel 50 ml
Wymienie perfumy Amor Amor DELIGHT Cacharel 50 ml. Sa oryginalne, kupione w Sephorze, raz psikniete. Mam oryginalny kartonik, niestety nietrafiony prezent
![]() Poszukuje w zamian perfum (oczywiscie tylko oryginaly) - Acqua di Gioia - Giorgio Armani (lub stara wersja tych perfum - Acqua di Gio!!!) - Miss Dior Cherie - Christian Dior - DKNY Be Delicious Fresh Blossom - Donna Karan - DKNY Be Delicious Shine - Donna Karan - Chloe - Chloe - Eternity - Calvin Klein Prosze o podawanie w notce linku do Waszej wymianki. WĄTEK NIEAKTUALNY!!! (03.03.2011) Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2011-03-03 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Amor Amor DELIGHT Cacharel 50 ml
moze cos u mnie znajdziesz...?
![]()
![]() |
#6 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Zapraszam do mnie, może coś sobie wybierzesz ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Up up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
Witaj
![]() Po przerwie wróciłam na targowisko z nowym wątkiem i zapachami - może teraz coś znajdziesz za Amor Amor Delight ? ![]()
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Ja mam chloe, tez 50 ml, z kartonikiem.
Co powiesz na taka wymiane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
O tak o tak!!! Z nieba mi spadlas z tym Chloe!!!
Juz pisze do Ciebie PW ![]() Itaka w takim razie wymienie sie z Marylinda, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
hej,
wolalabym dogadać wszystko tutaj, na PW tylko wymiana adresow;-) Prosilabym Cie o fotkę perfum. Musze tez skonsultowac to z moja siostra, gdyz ona jest wlascicielka Chloe ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ok, to w takim razie usun to moje PW <-- nie mialam zadnych niecnych planow, zeby byla jasnosc
![]() Zdjecia porobie wieczorkiem i wrzuce, perfumy wygladaja jak nowe, tylko nie maja juz folii. Mam telefon z aparatem 5mpx wiec powinno byc wszystko dobrze widac. Gadaj z siostra, gadaj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Ojj.... zauważyłam teraz,że jednak zarezewowałaś zapach dla innej wizażanki ![]() Szkoda, ponieważ mam też Miss Dior Cherie, dziś przyleciała do mnie z wymianki. Trudno - ok, to nie będę naciskać i się wycofam, rezygnuję ![]() Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2011-02-23 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Itako dzisiaj powinnam wiedziec, czy Marylinda sie decyduje na moje perfumy. Jezeli zrezygnuje to bardzo chetnie skusze sie na Miss Dior cherie. Ale poniewaz ona pierwsza zaproponowala cos, co odpowiadalo mi na 100%, chce zeby sprawa byla uczciwa i poczekam najpierw na jej decyzje.
Ty zostajesz w kuszacej rezerwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
Cytat:
![]() Rozważ na spokojnie, (a .......powiem Ci szczerze, że ......ja też lubię Chloe i wcale Ci się nie dziwię, że ten zapach jest dla Ciebie priorytetem ![]() ![]() Czekam cierpliwie i nawet jeśli się nie odzywam - wpadam do Ciebie co jakiś czas obeznać się z sytuacją ![]() Tylko gdybym się za długo nie odzywała w przypadku gdyby Ci Amor został to proszę krzyknij do mnie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.