Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Playboy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 09:50   #1
magdalenka3
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
GG do magdalenka3

NIEAKTUALNE Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Playboy

Witam Was wszystkich
Założyłam swój watek ponieważ w szafce zalega mi kilka całkiem nowych produktów. Są to kosmetyki do pielęgnacji które u mnie się nie sprawdziły głównie dlatego, że były to „nietrafione prezenty”. Myślę jednak, że komuś innemu mogą całkiem dobrze posłużyć.
W razie pytań o dany kosmetyk lub chęć zobaczenia jego dokładniejszych zdjęć zapraszam do napisania. Myślę jednak, że zdjęcia i opis są szczegółowe.

na szaro - wymienione

Czego ja poszukuje . Szczerze mówiąc niczego konkretnego. Co mnie ucieszy:
- pędzel do podkładu
- lakiery pękające „crack polish”
- rozświetlacze do twarzy
- cienie w odcieniach jasnych, neutralnych
- sztuczne rzęsy
- klej duo
- zestaw do zdobień typu Konad
Co do innych zawsze możemy się dogadać

Opis:
Krem Soraya Minerały i Witaminy – Krem nawilżająco - rozświetlający 24 godziny idealna pielęgnacja. Zużycie kremu niewielkie może 10/15%. Data przydatności : 03.2014

ZiajaMed – Kuracja naczyniowa - Krem uszczelniający naczynka krwionośne
Użyty 5 razy zużycie bardzo małe do 10 % produktu. Krem jest bardzo wydajny. Data ważności 04.2013
Solciuchna

ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012 Solciuchna

Ziaja Phyto Aktiv – Mleczko do demakijażu cera naczynkowa . Użyte jeden raz. Data ważności 12.2012 Solciuchna

Bielenda – Micelarna Emulsja do mycia i makijażu z kwasem hialuronowym ANTI_AGE. Zużycie zaznaczone na zdjęciu. Data ważności 02.2012
Odżywka do włosów Isana. Dwufazowa odżywka do włosów suchych i zniszczonych. Bez spłukiwania.Zużycie widać na zdjęciu.

Mgiełka chroniąca włosy przed działaniem wysokiej temperatury. Suszarka&Prostonica. Marion. Zużycie ok. 30 % .Data 01.2012

Dezodorant Playboy użyty 2 razy
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3382.jpg
Wyświetleń: 3
Rozmiar:  67,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3383.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  70,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3403.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  91,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_3404.jpg
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  90,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625040117.html

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3csqvnmifb2sj.png

Edytowane przez magdalenka3
Czas edycji: 2011-04-14 o 21:04
magdalenka3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 10:10   #2
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Playboy

Czy już można? Nie widzę żadnego napisu ostrzegającego, więc zaryzykuję...
Czy znajdziesz coś w moim wątku za:

Krem Soraya Minerały i Witaminy – Krem nawilżająco - rozświetlający 24 godziny idealna pielęgnacja. Zużycie kremu niewielkie może 10/15%. Data przydatności : 03.2014

ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012

Dezodorant Playboy użyty 2 razy

Najbardziej zależy mi na pogrubionych Pozdrawiam

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-06, 21:23   #3
Solciuchna
Zakorzenienie

Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
Dot.: NIEAKTUALNE Kilka kosmetyków pielęgnacyjnych. ZiajaMed, Soraya, Marion, dezo Pl

Znajdziesz coś u mnie za :

ZiajaMed – Kuracja naczyniowa - Krem uszczelniający naczynka krwionośne
Użyty 5 razy zużycie bardzo małe do 10 % produktu. Krem jest bardzo wydajny. Data ważności 04.2013

ZiajaMed- Kuracja rozjaśniająca – Żel pod oczy korygujący cienie. Jak wyżej zużycie do 10%. zel jest niezwykle wydajny. Data ważności 02.2012

Ziaja Phyto Aktiv – Mleczko do demakijażu cera naczynkowa . Użyte jeden raz. Data ważności 12.2012

?
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości