|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jakie opakowanie zrobić na bon podarunkowy?
Kochane Wizażanki poradźcie coś, bo mam bon podarunkowy, tylko, że on jest po prostu wydrukowany na kartce i tyle. Chciałabym chociaż opakowanie ladne zrobić, skoro to ma być prezent. Nie mam zadnej koncepcji, pustka w głowie
![]() Dodam, że prezent będzie wydany 19 czerwca, więc nie za dużo czasu, a bon jest wielkości 7cmx13cm Napewno coś wymyślicie ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jakie opakowanie zrobić na bon podarunkowy?
Może jakaś ładna koperta zdobiona scrapami? Jeśli nie jesteś ze scrapami zbytnio za pan brat, to wybierz się do empiku/pasmanterii/papierniczego. W papierniczych sklepach są rożnego koloru i rozmiaru koperty, ale możesz zrobić sama taką kopertę z jakiegoś ładnego papieru, w empiku można kupić akcesoria do scrapów - choćby jakieś wstążeczki czy kwiatki, możesz szukać ich też w pasmanteriach. Możesz dorobić jakieś aplikacje pearl penem czy co Ci tam wpadnie w łapki. I będzie wypaśnie. Użyj wyobraźni, ona na pewno coś Ci podpowie
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
I stało się... zrobiłam sama koperte. Oceńcie czy to nadaje się na podarunek, bo jakby co to jeszcze do niedzieli mam czas....
![]() Zdjęcia nie są zbyt dobre, bo robione tel, ale może coś zobaczycie. Tadaam:
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja myślę że na pewno. Jestem przekonana, ze Mama się bardzo ucieszy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem powinniście się podpisać na kopercie odręcznie (o ile jest to możliwe), ewentualnie dać odcisk palca, jeśli ktoś jeszcze nie umie pisać
![]() Czy na pewno ma tam być wpisane Łukaś nie Łukasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.