|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam-koturny, parka, torebka, lokówkaetc.
Szukam kilka rzeczy za które oddam wiele rzeczy, które znajdują się w moim wątku. Poszukam również czegoś poza wątkiem, ponieważ mam dużooo rzeczy do wystawienia.
Moja lista: Mój rozmiar XS - S, but - 39 - 40. - LOKÓWKO - SUSZARKA !! - PARKA ( szara, czarna, kremowa inne kolory też chętnie zobacze ) ![]() - KOTURNY WIĄZANE LUB NA ZAMEK( kolory jak powyżej ) - Torebek w podobnych kolorach, najlepiej z dlugim paskiem - Długich swetrów
Edytowane przez patrycja19894 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam-koturny, parka, torebka, lokówkaetc.
u mnie długi kardigan, ale u Ciebie podoba mi się tylko brązowa torebka z h&mu, a za nią chcesz tylko inną, więc daj znać czy ew masz coś poza wątkiem
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie z tych rzeczy: rurki (te zwykłe) i spódnica, bo koszulę mam już prawie identyczną
w jakim stanie są te rzeczy? Mogłabyś mi obmierzyć spodnie i też podać długość spódnicy?---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ok, to jeszcze podaj mi szerokość nogawki na dole i myśle że możemy się wymienić
|
|
|
|
|
#6 |
|
A.
|
mam poza watkiem lokówko-suszarke taka jak tu:
http://lokowki.pl/photos/1260732888.jpg |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie długi sweter top shop
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
U mnie koturny rozm. 38
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
up
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.