|  2011-07-26, 20:23 | #1 | 
| Zakorzenienie | Lipcowa wymianka kosmetyków z Leejdi!Nieaktualne! Zasady jak u każdej Wizażanki  Mianowicie: * wysyłka tylko listem poleconym (ekonomiczny czy priorytet do dogadania na PW) * wysyłam pierwsza tylko kiedy kiedy mam mniej przekupek (to moje początki w wymiankach, ale długi staż na Wizażu w jakiś sposób pokazuje, że nie chcę nikogo oszukać  ) *na Wizażu jestem codziennie, więc będę sukcesywnie i szybko każdej z Was odpisywać, ale nie oczekujcie ode mnie codziennego biegania przez pół miasta na pocztę  ) *Ty odpisuj w moim wątku jak odpiszę w Twoim *preferuję większe wymianki (nie opłaca się i mi i Tobie wysyłać jednej) *możliwa wymianka osobista na terenie Rzeszowa * jeśli na czymś bardzo Ci zależy a ja nie znajdę u Ciebie nic - pisz na PW, jakoś się dogadamy  * zdjęcia wymienionych już kosmetyków i ciuchów kasuję  * NIE ODMIENIAM SIĘ! Na czerwono dokładka! Na szaro wymienione! Wymianki: - żel oczyszczający oliwkowy ZIAJA 200ml (użyty 1 raz) - asiunia89 - tonik ogórkowy ZIAJA 200ml (zostało ok 180ml) - asiunia89 - maska oczyszczająca ZIAJA z glinką szarą (2 saszetki) - asiunia89 - maska anty - stres ZIAJA z glinką żółtą (1 saszetka) - asiunia89 - roletka Eternal Magic AVON 9ml (użyta raz) - paranojaa - pomadka All about cupcake ESSENCE 4g (ubytek znikomy, widać, że tylko czubek lekko się starł)- paranojaa - masło do ciała BEBEAUTY Mango z połyskującymi drobinkami (zużycie widać na zdjęciu - użyłam 2 razy na same nogi) konsystencja jest podobna do prawdziwego masła, dlatego trzeba mocno wbić palec, żeby cokolwiek wydobyć - Niezdecydowana222 - podkład LIRENE odcień naturalny 204 30ml (zostało ok. 25ml) - Kitka_16 - róż do policzków z jedwabiem i wit. E WIBO 6,5g odcień 6 (użyty 2-3 razy) - Kitka_16 - eliksir silnie nawilżający płytkę paznokcia LOVELY (użyty 2 razy na obie ręce) - Kitka_16 - kredka do oczu ESSENCE LongLasting kolor 08 Touch of glam (użyta raz) - Ewcik0410 - lakier do paznokci GOLDEN ROSE PARIS kolor niebieski nr 88 (użyty raz na obie ręce) -Ewcik0410 - balsam brązujący LIRENE CAFE MOCHA (użyty 1 raz tylko na nogi) - sereniti Jeśli masz u siebie  Misshę Perfect Cover Cream 13 lub Elemong-a oddam za nie wiele!  Zapraszam do wspólnych wymianek   
				__________________ Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-08-31 o 16:10 | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 20:49 | #2 | 
| 🦄 | 

Dot.: Lipcowa wymianka kosmetyków z Leejdi!

Halo, ja po Ziaję hurtowo   U mnie już resztki, możliwe dokładki, ale to na dniach dopiero... 
				__________________ Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 21:20 | #4 | 
| BAN stały | 

- żel oczyszczający oliwkowy ZIAJA 200ml (użyty 1 raz) - pasiak dla blondynek 01 Ibiza Sun SUN CLUB ESSENCE 8g (ubytek minimalny wyłącznie najjaśniejszego odcienia, reszta odcieni nie używana) cos u mnie? | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 21:26 | #5 | 
| A. | 

cos za  - podkład LIRENE odcień naturalny 204 30ml (zostało ok. 25ml) on jest matujący? i za róż?

| 
|     |   | 
|  2011-07-26, 21:35 | #6 | 
| Raczkowanie | 

Hey.  U Ciebie interesuje mnie : - pomadka All about cupcake ESSENCE 4g (ubytek znikomy, widać, że tylko czubek lekko się starł) - roletka Eternal Magic AVON 9ml (użyta raz) Taka wymiana w zamian za masło z Farmony byłaby według mnie uczciwa.   Napisz czy coś jeszcze oprócz tego masełka u mnie znalazłaś i co sądzisz o wymiance.   Chętnie po negocjuję   | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 21:36 | #7 | 
| A. | 

z kosmetykow raczej juz nic... na chwile obecna. ew mydęłka do kapieli  a jaki kolor tubki? ten srebrny? | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 21:59 | #8 | 
| Raczkowanie | 

Ok   Może uda mi się za chwilę wrzucić u siebie pod wątkiem. ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Data ważności masła to : 22.12.2012 Wydaję mi się, że w półtora roku się wyrobisz   | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 22:06 | #9 | 
| A. | 

nie no portfel oddam tylko za inny    | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 22:36 | #10 | 
| Wtajemniczenie | 

niestety nic, pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2011-07-26, 22:51 | #11 | 
| Rozeznanie | 

- pasiak dla blondynek 01 Ibiza Sun SUN CLUB ESSENCE 8g (ubytek minimalny wyłącznie najjaśniejszego odcienia, reszta odcieni nie używana) - pomadka All about cupcake ESSENCE 4g (ubytek znikomy, widać, że tylko czubek lekko się starł) znajdziesz coś u mnie?   Nawet jeśli nic Ci się nie spodoba, proszę, odpisz w moim wątku  ) pozdrawiam   
				__________________ Kwietniowa wymiana kosmetyczna  wizażowy wątek handmade'owy  blog: http://www.zanciol13.blogspot.com/ | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 00:05 | #12 | 
| Rozeznanie | 

cos i mnie - żel oczyszczający oliwkowy ZIAJA 200ml (użyty 1 raz) - tonik ogórkowy ZIAJA 200ml (zostało ok 180ml) ?? 
				__________________ I'm a gypsy.zgubiona,daleko od domu wymianka LIPIEC kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544906 | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 01:25 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

cos za  - korektor ESSENCE Cover stick odcień 01 5g (użyty 2-3 razy, nakładany pędzelkiem) - maska oczyszczająca ZIAJA z glinką szarą (2 saszetki) - maska anty - stres ZIAJA z glinką żółtą (1 saszetka) i eyeliner? 
				__________________ Zapraszam na wymiany | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 10:42 | #14 | 
| Zakorzenienie | 

up     
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 14:24 | #15 | 
| Zakorzenienie | 

coś u mnie za - pasiak dla blondynek 01 Ibiza Sun SUN CLUB ESSENCE 8g (ubytek minimalny (tam gdzie strzałka jest lekkie wgłębienie) wyłącznie najjaśniejszego odcienia, reszta odcieni nie używana) - pomadka All about cupcake ESSENCE 4g (ubytek znikomy, widać, że tylko czubek lekko się starł) zarezerwowane - eyeliner z limitowanej edycji Venedig BASIC 02 violett (użyty raz) - korektor ESSENCE Cover stick odcień 01 5g (użyty 2-3 razy, nakładany pędzelkiem) - róż do policzków z jedwabiem i wit. E WIBO 6,5g odcień 6 (użyty 2-3 razy) - masło do ciała BEBEAUTY Mango z połyskującymi drobinkami (zużycie widać na zdjęciu - użyłam 2 razy na same nogi) konsystencja jest podobna do prawdziwego masła, dlatego trzeba mocno wbić palec, żeby cokolwiek wydobyć pamietnik? | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 16:53 | #16 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję, nic    | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 19:28 | #17 | 
| Zakorzenienie | 

a nie masz ciuszków? bo z kosmetyków nic nie znalazłam

| 
|     |   | 
|  2011-07-27, 19:56 | #18 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 20:04 | #19 | 
| Raczkowanie | 

Cos u mnie za - korektor ESSENCE Cover stick odcień 01 5g (użyty 2-3 razy, nakładany pędzelkiem) - maska oczyszczająca ZIAJA z glinką szarą (2 saszetki) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post28246942 CIUSZKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28223824 KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=547327 WISH | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 21:30 | #20 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-27, 21:53 | #21 | 
| Zakorzenienie | 

hmm wzięłabym chetnie pasiak essence i pomadkę all about cupcake   ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- niestety   | 
|     |   | 
|  2011-07-28, 09:12 | #22 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-28, 13:01 | #23 | 
| Zakorzenienie | 

Dziekuje, niestety nic.

__________________ CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." | 
|     |   | 
|  2011-07-28, 15:14 | #25 | 
| Zakorzenienie | 

zamiast pamietnika wolalabym pasiaka essence a bluzeczka jest chwilowo zerezerwowana   | 
|     |   | 
|  2011-07-29, 10:40 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-29, 11:43 | #27 | 
| Zadomowienie | 

Podoba mi się -pasiak dla blondynek 01 Ibiza Sun SUN CLUB ESSENCE 8g (ubytek minimalny (tam gdzie strzałka jest lekkie wgłębienie) wyłącznie najjaśniejszego odcienia, reszta odcieni nie używana) - błyszczyk ESTEE LAUDER Pure Color kolor Pink Kiss (użyty kilka razy, po opakowaniu nie widać, że w ogóle był używany) 
				__________________ Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post54177794 odpisz u mnie inaczej nie odpowiem | 
|     |   | 
|  2011-07-29, 11:53 | #28 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Zawszę odpisuję w obu wątkach  W wątku nic dla siebie nie znalazłam, ale może coś poza wątkiem, bo z chęcią się pozbedę przynajmniej perełek | |
|     |   | 
|  2011-07-29, 14:15 | #29 | 
| Zakorzenienie | 

up !    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-07-29, 14:41 | #30 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic

__________________ Wymiana w MAJU- same nowe rzeczy  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post59983276 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.