![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
SIERPIEŃ: The Body Shop, Dr.Hauschka, Bobbi Brown i inne
Witajcie w kolejnym wątku wymiankowym
![]() WYMIENIĘ: Tusz do rzęs Loreal, Lash Architect 4D czarny – tusz wygrałam w konkursie Loreal, użyłam kilka razy, tusz jest świeży Rozświetlacz do twarzy The Body Shop Shimmer Waves w kolorze Blush – użyty kilka razy, świeży (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,18339,shimmer-waves.html) (na zdjęciu kolory wyszły bardzo intensywne - w rzeczywistości są bardziej stonowane, pastelowe - wymienione -->braworka Puder do ciała jedwabny Dr.Hauschka (Seidenpuder) – użyty kilka razy, puder jest super, ale niestety mnie zapycha, więc z bólem serca muszę oddać, bo kocham jego zapach i to jaka gładka jest po nim buzia (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8975,seidenpuder. html&next=1), data ważności: 07.2012 - wymienione -->slonik Korektor Creamy Concealer Bobbi Brown w kolorze Sand razem z pudrem wykończeniowym (Sheer Finish Pressed Powder) w kolorze Pale Yellow – użyty kilka razy pędzelkiem (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,44370,creamy-concealer-kit.html&next=1), nie ma daty ważności na opakowaniu, kupiłam chyba jakoś w marcu/kwietniu w Douglasie - wymienione villete Wybielająca pasta do zębów Elgydium – prawie cała, mam pudełko, super pasta, ale niestety dla moich wrażliwych dziąseł jest zbyt mocna (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,10625,elgydium-pierre-fabre-elgydium-whitening.html&next=1) TOŁPA Huminea, maska-peeling hydroenzymatyczny – 2 saszetki - wymienione -->slonik TOŁPA Huminea, maska-opatrunek wzmacniająco-łagodząca – 1 saszetka - wymienione -->slonik TOŁPA Odprężający krem-serum intensywnie modelujący ciało z funkcją masażu spa – użyty raz, data ważności: 03.2012 (http://tolpa.pl/pl/products/281/show...cja_masazu_SPA) - wymienione -->slonik Mary Kay, Facial Highlighting Pen (rozświetlający flamaster do twarzy) - kolor 1, data ważności: 01.2014, użyłam 3-4 razy (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...en.html&next=1) Multi-tasking Concealer, Everyday Minerals – całe duże opakowanie - wymienione --> malaMigotkAaa Bielenda, Ideal Skin Krem pod oczy - użyty kilka razy, data ważności: 06.2013 (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy-spf-15.html) Sephora, Instant Depuffing Roll - On Gel (Roll - on do pielęgnacji okolic oczu) - użyty kilkakrotnie, nie wiem jaką ma datę ważności, na zgrzewie tubki jest 10190, SZUKAM: Powyższe rzeczy wymienię tylko i wyłącznie na kosmetyki mineralne lub japońskie, ewentualnie odlewki perfum (mój wątek perfumowy w podpisie, w kwestii minerałów jestem wybredna, bo sama mam ich sporo). Chętnie przetestuję też coś z LUSH’a. Nie wymieniam się na zwykłą kolorówkę, bo praktycznie już takiej nie używam (poza tuszami do rzęs, ale akurat ich w tym momencie nie potrzebuję).
Instagram: iwi_g ![]() Edytowane przez Iwi82 Czas edycji: 2011-09-02 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Body Shop, Dr.Hauschka, Bobbi Brown i inne
Hej, nie chciałabyś podkładu z Lusha do cery jasnej z odcieniem żółci? Chciałabym tusz, Mój link w podpisie.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 Edytowane przez Maria221 Czas edycji: 2011-08-20 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Oprócz tego,co mam w wątku,mam sporo minerałów,tylko sprecyzuj,czego szukasz,a także trochę odlewek ze wspólnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
przyszłam żebrać o Korektor Bobbi Brown :P
Znajdziesz coś u mnie ?;> Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Puder do ciała jedwabny Dr.Hauschka (Seidenpuder) – użyty kilka razy, puder jest super, ale niestety mnie zapycha, więc z bólem serca muszę oddać, bo kocham jego zapach i to jaka gładka jest po nim buzia (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...denpuder.html& next=1), data ważności: 07.2012
Korektor Creamy Concealer Bobbi Brown w kolorze Sand razem z pudrem wykończeniowym (Sheer Finish Pressed Powder) w kolorze Pale Yellow – użyty kilka razy pędzelkiem (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ealer-kit.html &next=1) ???? Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Niestety nic nie znalazłam dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- W wątku niestety nic nie znalazłam. Z minerałów na pewno szukam podkładu Olive Medium EDM w formule semi-matte, jakichś różów w ciepłych odcieniach, ewentualnie jakichś cieniów.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ: The Body Shop, Dr.Hauschka, Bobbi Brown i inne
Hej
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz?
Edit. Może dokończymy wymiankę ![]() ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2011-08-20 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za
rozświetlacz do twarzy The Body Shop Shimmer Waves w kolorze Blush Puder do ciała jedwabny Dr.Hauschka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
uuuu
![]() Zapachow tez nie chcesz bo mam kilka na prawde fajnych. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
niestety nic mnie nie zainteresowało
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Kurcze, widzę, że masz Donnę Karan ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ćos u mnie za Tusz do rzęs Loreal, Lash Architect 4D czarny – tusz wygrałam w konkursie Loreal, użyłam kilka razy, tusz jest świeży
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
niestety
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Tak sądziłam ![]()
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Meow - hook up - róz BG minerals - tropical bronze ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
może coś znajdziesz za bobbi
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
1-2ml to za mało dla mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- niestety nie ![]()
Instagram: iwi_g ![]() Edytowane przez Iwi82 Czas edycji: 2011-08-20 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś tylko cyknąć zużycie korektora i powiedzieć do kiedy ważny?
![]()
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.