|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
big - EDM soft bronzer i sample MEOW, SN, Lucy, EDM, blusche...---NIEAKTUALNE--- LUMIERE: Light Medium Golden- cashmere 12gram XXL - NOWY - Light Neutral -Cashmere 12 gram XXL - NOWY - Beige Light flawless face Golden fair vena velvet Light medium golden - cashmere Korektor: Lavender- sampel w strunie zostało ok 80% LUCY MINERALS: Light original - sampel w woreczku użyty tylko raz na próbę paskową Light Oil Control Foundation with Calcium Carbonate –sampel w woreczku nieużywany Bisque original - sampel w woreczku użyty tylko raz na próbę paskową SILK NATURALS róże: sample w słoiczku użyte 2 razy Flare klik Forbidden klik Wish you were here klik babydoll klik cień: Limerick- prawie cały, niedostępny w sprzedaży (słoiczek jest mniejszy niż standardowy cień, taki jak dostaje się gratis przy zamówieniach od 1o$, zdjęcie na dole) kolor ciemny niebieski wpadający trochę w fiolet, z drobinkami w odcieniach różu Lagoon- klik prawie cały, używany kilka razy ADORNED WITH GRACE MINERALS: Grace 3.0 i 3.5 Faith 3.0 i 3.5 Love3.0 Charity 2.8 Cień: Beloved –klik sampel w woreczku raz użyty róż: Breathtaking - klik sampel w woreczku z wymianki ( zostało mniej więcej pół) BLUSCHE Colombian – full matte Irish creme – full matte Brazilian– original matte Caramel coretto– original matte English Toffee – original matte Cappucino – full matte – użyty 3 razy Róż: Petal– sampel w woreczku, raz użyty Sunset– sampel w woreczku, raz użyty MEOW Korat 1 – Pampered Puss Siamese 1 - Flawless Feline róż: Infatuation- klik odsypka w woreczku z wymianki EDM Fairly Light – 5.5 gram zostało ok 2/3 bronzer: soft bronzer - klik nowy Podkłady: próbki w woreczkach z allegro – minimalny ubytek do testów Winged Butter – Intensive sampel 1ml Light - Intensive sampel 1ml Fawn - Intensive sampel 1ml Neutral - Intensive sampel 0,5 ml Light medium - Intensive sampel 0.5 ml Sandy Fair - Intensive sampel 0.5 ml Beige Neutral - Intensive sampel 0.5 ml Light Neutral - semi matte sampel 1 ml Fair neutral - Intensive sampel 0.5 ml Linen - Intensive sampel 0.5 ml Róże: New car smell - klik sampel 1ml Come what may - klik sampel 1ml Champagne - klik sampel 0..5ml cień: Monsoon - klik sampel z wymianki cień:SWEETSCENTS Purple Iris -klik mała próbka puder: Bamboo silk -sampel z wymianki PIXIE korektor beżowy - sampel w słoiczku, zostało ok 80%korektor żółty - sampel w słoiczku, zostało ok 80% podkład- sample w strunach używane tylko do próby paskowej Ayperi 1 , 2 - cover de luxe Shaylee 1 - cover de luxe LUMIERE COSMETICS Korektor Lavender- sampel w strunie zostało ok 80%kosmetyków naturalnych- można kusić wszystkim sampli: cienie do oczu- można kusić wszystkim korektory AWGM Vibrant Gentleness Beautiful Lovely Shimmer radiant SILK NATURALS: Sleep in a Jar- Extra Light Peach Pudry: Ultra Sheer Zinc Finishing Powder Tempt Tryst- Golden Perfecting Powder Sheer & Gorgeous Finishing Powder Rozświetlacze: Liberty Golden Perfecting Glow Angel glow Splendid Róż: poppy Gemini Afterglow Charming Climax Satisfied Stardust Steller MEOW Korat 2 – fleawless feline Korektor: Korat 2 Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2011-10-14 o 19:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: big - EDM soft bronzer i sample MEOW, SN, Lucy, EDM, blusche...
witaj
coś u mnie za:ADORNED WITH GRACE MINERALS: Grace 3.0 i 3.5 Faith 3.0 i 3.5 Love3.0 Charity 2.8 BLUSCHE Colombian – full matte Irish creme – full matte Brazilian– original matte Caramel coretto– original matte English Toffee – original matte Cappucino – full matte – użyty 3 razy Meow Siamese 2 FF? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Podkłady: próbki w woreczkach z allegro – minimalny ubytek do testówEDM: Winged Butter – Intensive sampel 1ml Light - Intensive sampel 1ml Fawn - Intensive sampel 1ml Neutral - Intensive sampel 0,5 ml Light medium - Intensive sampel 0.5 ml Sandy Fair - Intensive sampel 0.5 ml Beige Neutral - Intensive sampel 0.5 ml Light Neutral - semi matte sampel 1 ml Fair neutral - Intensive sampel 0.5 ml Linen - Intensive sampel 0.5 ml |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Flare- oryginalny sampel użyty 2 razy Forbidden - oryginalny sampel użyty 2 razy Wish you were here - oryginalny sampel użyty 2 razy babydoll - oryginalny sampel użyty 2 razy
|
|
#6 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,ja bym była zainteresowana wszystkimi próbkami Blusche
![]() Ogólnie interesują mnie podkłady w Twoich odcieniach:neutral, olive, gold ale raczej nie matujące i raczej na poziomie medium ![]() Także jeśli coś u mnie znajdziesz,to inne firmy też chętnie przyjmę,mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Podkład Fairly Light – 5.5 gram zostało ok 2/3 Light - Intensive sampel 1ml Neutral - Intensive sampel 0,5 ml Light medium - Intensive sampel 0.5 ml Sandy Fair - Intensive sampel 0.5 ml Beige Neutral - Intensive sampel 0.5 ml Light Neutral - semi matte sampel 1 ml Fair neutral - Intensive sampel 0.5 ml Linen - Intensive sampel 0.5 ml odpisz u mnie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zrobsobiekrem.pl/?409,ros...hialuronowy-1-
jak nie ma jak jest
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Aj zapomniałam jeszcze dodać ilości , czyli:
odlewki liposomów z ZSK: nawilżające mogę odlać tak 5ml, ale to się w ilości 2%używa więc wbrew pozorom nie jest tak malutko ![]() do włosów j. w przeciwtrądzikowe mogę oddać całe opakowanie bez 3 ml czyli 12 ml Niacynamid z mazideł odsypac mogę tak sampel, lub półtora EDM, t0o też sie w malutkich ilościach dodaje
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Z Twoich rzeczy chcę: 1) Podkład Lucy Minerals original w kolorze Pale olive – sampel w woreczku użyty 2 razy 2) Podkład MEOW w kolorze Manx 2 PP sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 3) Podkład MEOW w kolorze Chartreux 1 FF sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 4) Podkład MEOW w kolorze Chartreux 2 FF sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 5) Podkład MEOW w kolorze Mau 2 FF sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 6) Podkład MEOW w kolorze Siamese 2 FF sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 7) Podkład MEOW w kolorze Abyssinian 2 PP sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 8) Podkład MEOW w kolorze Abyssinian 3 PP sampel w woreczku użyty tylko do próby paskowej 9) Róż MEOW - Taboo – sampel w woreczku użyty raz A bierzesz ode mnie: 1) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Taj Mahal 2)Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Volcano Blossom 3) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Starry Eyed 4) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Monsoon 5) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Room Adiction 6) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Good China 7) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Snowflakes 8) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Wish You Were Here 9) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia Silk Naturals w kolorze Chuckle Head 10) Mała odsypka (1/4 łyżeczki) cienia EDM w kolorze Anna Karenina Zgadza się? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ja, zrezygnuje, bo nie opłaca mi się oddawać tego wszystkiego, za uzywane próbki. Pozdrawiam.
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
MEOW Podkad: Sample w woreczkach użyte tylko do próby paskowej Korat 1 – Pampered Puss Siamese 1 - Flawless Feline Chartreux 1 - Flawless Feline EDM bronzer: soft bronzer - nowyLight Neutral - semi matte sampel 1 ml
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka może znajdziesz cos u mnie za Lumiere podkład Light Neutral - cashmere XXL 12 gram NOWY i Soft Bronzer EDM
![]() Odpisz proszę u mnie ... link w podpisie
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej czy coś u mnie za:
Light medium golden - cashmere BLUSCHE Podkład: Sample w woreczkach użyte tylko do próby paskowej Colombian – full matte Irish creme – full matte Brazilian– original matte Caramel coretto– original matte English Toffee – original matte Cappucino – full matte – użyty 3 razy Sunset– sampel w woreczku, raz użyty MEOW Podkad: Sample w woreczkach użyte tylko do próby paskowej Korat 1 – Pampered Puss Siamese 1 - Flawless Feline EDM soft bronzer - klik nowybronzer: Mogę poszukać czegoś pod ladą z naturalnej pielęgnacji lub mydełek naturalnych
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Interesuje mnie : ADORNED WITH GRACE MINERALS: Faith 3.5 ![]() Może znajdziesz coś u mnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=516565 Mam jeszcze sporo próbek rożnych cieni i róży poza wątkiem |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
z wątku interesuje mnie olej jojoba i chętnie zobaczę jakie jeszcze masz próbki cieni i róży.
Ja też mam coś jeszcze poza wątkiem, jeżeli byłabyś zainteresowana. Jest tylko mały problem...właśnie przyjrzałam się próbce Faith 3.5 i jest w niej dużo mniej podkładu niż w pozostałych nie wiem jak to się stało.Załączam zdjęcie. Po lewej Faith 3.5 po prawej inna próbka z normalną ilością. Nie wiem czy jesteś zainteresowana taką małą ilością, bo na moje oko to wystarczy chyba tylko na 1 aplikację
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
masło jojoba tak ?
Ważne że choć troszkę jest :P miałam ten kolor już i mi podpasował ,ale biga będę dopiero w sierpniu zamawiać i tak potrzebuje przez ten czas to ja sb coś jeszcze do tej próbki dobiorę i za to masełko ?? Może tak być??
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok.
A co w takim razie chciałabyś jeszcze dobrać?
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
masełka jest pół pudełka :P
To ja jeszcze może te róże wezmę: - Coral Shimmer-SN -Breathtaking Blush-AwGM Petal– sampel w woreczku, raz użyty Sunset– sampel w woreczku, raz użyty Będzie ok ?? |
|
|
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)ale reszta bardzo chętnie czyli: Ja Róże: sample w strunach Petal Sunset Breathtaking i resztka podkładu Faith 3.5 emmagirl masło jojoba BU 50g (pół pudełka ważne 12/12)
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Aha sorry coś pokręciłam :P
Reszta wszystko ok ![]() to kiedy wysyłamy ?? ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Aha sorry coś pokręciłam :P to kiedy wysyłamy ??
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, pokroiłabym się za
Light Neutral -Cashmere 12 gram XXL - NOWY -
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
interesuje mnie big lumiere light neutral, edm fawn, roze silk naturals. Tu moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post29 616780 poza nim mam jeszcze oleje zimnotloczone, peeling enzymatyczny z naturalisa i wiele polproduktow z mazidel, naturalisa, ZSK etc
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

coś u mnie za:

zgadza się

nie wiem jak to się stało.