![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
kosmetyki / perfumy Listopad
Witam.
![]() Wszystkie moje rzeczy na wymianę są: - świeże/ew. z długim terminem ważności - oryginalne - czyste, niezniszczone - odpowiednio przechowywane - będą odpowiednio zapakowane na czas transoprtu i takich oczekuję wzamian ![]() Odpowiem na/przyjmę najbardziej pasujące mi oferty. WISH LIST: ISO E Super, w każdej ilości Perfumy niskopółkowe: Yves Rocher Tendre Jasmin Yves Rocher Vanille Noire Yves Rocher Vie Privee Tesori d Oriente White Musk Wysokopółkowe, próbki/odlewki: De Profundis Vitriol d'oeillet Tubéreuse Criminelle Feminite du Bois Bois et Fruits Daim Blond inne ![]() kosmetyki: dobre podkłady do jasnej cery krem COLLISTAR Crema di Idratazione Profonda Estrema lakiery Zoya, Essie, Opi, China Glaze, (kosmetyki na wymianę będą w poście ponizej) Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-28 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetyki / perfumy Listopad
Wymienię:
- Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck EDP, 30 ml -ubytek, swieże, oryginalne, z pudełkiem, ubytek jak na zdjęciu - Provence Sante, Amande Douce EDT, 100ml -ubytek słodki migdał, dla mnie pachnie jak mydełko migdałowe ![]() -VICHY NORMADERM Acne Prone Skin żel oczyszczający, 200ml, nowy, nieużywany [nieaktualne, wymienione] - Refectocil henna żelowa do rzęs/brwi, 4.1. ROT (czerwona) nowa, świeża, nieużywana, nieotwarta tubka [wymiana - Miciel] - got2b POWDER'Ful Volumizing Styling Powder- puder zwiększający objętość włosów, raz użyty, waga wyjściowa 10g ,link KWC (uwaga: tego proszku jest niewiele, bo było go niewiele - tylko 10g, i stosuje się też niewiele. Nigdy nie było to pełne pudełko ![]() - BIOSILK Shine On le sur-eclat, nabłyszczacz i odżywka, mój KWC, nowy, niużywany spray. *na wymianę *nowa dokladka *nieaktualne/wymienione *rezerwacja Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-29 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
- M.A.C. Studio Fix Powder Plus Foundation NW 15 - podkład pudrowy w kompakcie, z pudełkiem, bez gąbeczki, użyty parę razy, (dla mnie okazał się za ciemny)[nieaktualne, w trakcie wymiany]
- lakiery różne, większość użyte 1-2 razy, mi.n.: Essence Cool and the Gang (kobaltowo niebieski żelek) Essence Nail Perfection Gloss Golden Rose różne (w wolnej chwili spiszę numery ;]) CATRICE I wear my sunglasses at night (czarny z różnokolorowymi drobinkami, fotka w poście powyżej- nie oddaje jego urody) ESSENCE All Access ciemno zielony (fotka w poscie powyżej) Vipera pękający turkusowy (fotka powyżej)[nieaktualne, w trakcie wymiany] Max Factor - [wymieniony] - szamponetka Delia 7,4 (rudy), bez rękawiczek, data ważności 03.2013. - Illamasqua under eye concealer 115, ubytek ok 10% korektor pod oczy w kremie, opakowanie z lusterkiem ![]() - próbki perfum (objętość podaję "na oko" nie mierzyłam): Eau d Italie, Baume du doge (lucky) <1ml L Artisan, Tea for Two (lucky) <1ml CB I Hate Perfume, Burning Leaves ok 1ml Christian Lacroix, Absynthe for him ok1,5ml (atomek) Diptyque, L'Eau Trois -ok 2ml (atomek) Smell Bent, Elf - ok 2-2,5 ml? (atomek) Prada, Infusion d Iris 2-2,5 ml? (atomek) Etro, Gomma <1ml Cartier Le Baisser du Dragon, Fabryczna, ok 1ml (atomek) Santa Maria Novella, Marescialla, odlewka- zostało ok 2ml? (atomek duży) Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-30 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
-VICHY NORMADERM Acne Prone Skin żel oczyszczający, 200ml, nowy, nieużywany
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za VICHY NORMADERM?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za Christian Audigier Ed Hardy Love & Luck odpisz prosze u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za studio fix?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Eda Hardy?
Mam jasny podkład Nouba i odlewke Vanille Noire ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570767 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- guerlain mythic ? ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-07 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
- M.A.C. Studio Fix Powder Plus Foundation NW 15 - podkład pudrowy w kompakcie, z pudełkiem, bez gąbeczki, użyty parę razy, (dla mnie okazał się za ciemny) ? Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
w sumie planowałam za coś innego wymienić mythic, ale przemyślę i dam Ci jak najszybciej znać
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Coś za Maca?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a gdzie i kiedy kupiłaś puder? bo z kodu wynika, że on z 2008 roku
![]() |
#25 |
Wpisz tu zomzing
|
coś u mnie za powyższe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
U mnie jest krótko, kupiony we wrocławskim MACu, pewnie przeleżał w sklepie , bo oni sprzedają już niektóre kosmetyki, jak cienie, róże , pudry, z taką datą produkcji . Ale zrobiłam fotkę kodu, żeby było wiadomo.
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- nie wiem, a chcesz wymienić za jakieś próbki perfum? ![]() Edytowane przez rousse Czas edycji: 2011-11-09 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wpisz tu zomzing
|
dobierz jeszcze z 1-2 ml czegoś do "lotruły"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.