![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MARZEC: Guerlain,Sephora,MAC,Ingl ot,Benefit,Bourjois,TBS,M issha i inne
WYMIENIONE Guerlain Shalimar EDT 75ml -ubytek testowy(leci do Kapryska) Gucci Guilty 2ml Chanel Chance Eau Tendre 2mlChanel, Antaeus EDT 100ml,męskie, zużycie jakieś 20% leci do Kasi Blumarine Bellissima 1,5ml __________________
Lancome Tresor Midnight Rose 2*1,5ml Armani Code 2*1,5ml Vichy Dermablend-podkład nr 15,tylko testowany leci do _kapryska_ Avon,rozświetlający korektor w pędzelku,light,używany Guerlain Lingerie 02-mała odlewka na razie nie ma Guerlain Parure Extreme-mała odlewka na razie nie ma Missha Perfect Cover BB Cream nr21,ok 70%z 20ml rezerwacja / odlewka kilka ml leci do _kapryska_+ reszta leci do Make_up_Mouse Make up Academy bronzer,używanyAvon kulki-używane Sephora rozświetlacz-używany Inglot,pojedynczy niebieski-testowany Laura Mercier Eye Colour-Rose-wkład,testowany (Dragonblood) Smashbox potrójne Smoky eyes-używane (Dragonblood) Essence cienie w płynie Crystalliced-03 testowany Essence cienie w płynie Crystalliced-04 testowanyAvon True Colour Aquadelic-testowane Dior 5tki, cienie-używane,po terminie, ale są ok Guerlain Ombre Eclat Indigo-testowany BeYu podwójne cienie fancy star nr24 (odcień niebieski i niebiesko fioletowy) nowe Bourjois Trio D'ombres A Paupieres Eyeshadow Trio, Les Argents 46-nowe Inglot,matte 390–używanySephora bronzer-używany(Dragonblood) Vipera 40 śliwka-używane Vipera 69 granat-używane Isadora-podwójne granat i czerń używane Elizabeth Arden - podwójne cienie,używane,po terminie, ale są okBenefit They’re Real-testowany leci do Doryta Guerlain Gnoir tusz do rzęs z najnowszej kolekcji leci do Make_up_Mouse Sephora pędzelek do nakładania cieni 26 Sephora pędzelek do rozcierania/smoky eyes 14 Pędzel do żelowego eyelinera essence dwa pędzelki do cieni-Kozłowski pędzel do pudru sypkiego lub bronzera Oriflame x2 pędzel do pudru sypkiego/bronzera, wysuwanySally Hansen Dry Kwik Polish Dryer Sally Hansen Gel Cuticle Remover - nieużywany, leci do charlotte89 Bourjois Bleu mysterieux 32 (granatowy) zużycie 10% Bourjois 1 seconde: nr 23 (jasny brąz) zużycie połowa nr 5 (jasny) zużycie ok 20% nr 7 (czerwony) zużycie 60% Miss sporty french manicure nr 02,zużycie ok 20% Essence niebieski zużycie 10% OPI Samoan Sand nudziak zużycie 20% leci do charlotte89Guerlain Super Aqua Serum 3ml Guerlain Abeille Royale Day Cream 3ml Farouk Biosilk Jedwab w płynie, 15ml nowy leci do charlotte89Biotherm-mleczko do ciala Lait Corporel 4*10ml Isadora Glossy Eyeliner-używany The Body Shop żurawinowy balsam do ust -nowy Leci do Madeline10 Guerlain Meteorites Teint Rose 01 (madeline10),Perles D'or(madeline10) – odsypki po 10 kulek PIXIE:2 saszetki po 1ml Complexion Perfector Mineral Foundation Powder Blossom 0 *Lancome renergie yeux multiple lift *Avon Supercurlacious-testowany *Calvin Klein - sypki puder transparentny-sampelek w słoiczku 4-5gr Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-03-27 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam również masę nieużywanych lub tylko testowanych biustonoszy, głównie kupionych w UK (la senza, panache, freya itp) w rozmiarach 32/34 f-g, jak również sporo nowej bielizny nocnej w rozmiarze m/l, moze ktoś bedzie zainteresowany
Mam również sporo ubrań, które są na mnie juz sporo za duże (42-44) oraz butów (40) i torebek, które będą się sukcesywnie pojawiały w ciuszkowym wątku. Proszę pytać ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-03-04 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za Lingerie 02 (interesowałby mnie cały gdyby była taka możliwość
![]() Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-03-03 o 01:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;32686658]Hej, coś u mnie za Lingerie 02 (interesowałby mnie cały gdyby była taka możliwość
![]() Niestety nic u Ciebie nie znalazlam. Co do MUFE, to nie dosc ze strasznie mnie zapycha, to jeszcze 117 jest za jasny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Może coś u mnie za: 4 Guerlain Lingerie 02-mała odlewka 5.Guerlain Parure Extreme-mała odlewka
3.Guerlain Orchidee Imperiale longevity concentrate serum 3x3ml 4.Guerlain Super Aqua Serum 3ml 5.Guerlain Abeille Royale Day Cream 3ml 6.Dior Capture Totale 2ml 7.Guerlain Super Aqua-Serum 10ml ? Edytowane przez Ender Czas edycji: 2012-03-03 o 05:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() - pędzelki sephora, kozłowski - Avon True Colour Aquadelic-testowane - TBS - pomadka żurawinowa ? zapraszam do obu wątków ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cos w moich wątkach za
1.Vichy Dermablend-podkład nr 15,tylko testowany
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za 1.Paco Rabanne,Lady million30ml EDP,zużycie 5%,łatwo nie oddam,tylko za coś extra
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za: 7.Inglot,matte 390–używany?? Odpisz proszę u mnie
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za kulki avonu? odpowiedz proszę w moim wątku kosmetycznym
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Chimay
|
coś za
10.Perfecta peeling enzymatyczny-nowy?
odp u mnie
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
3.Guerlain Meteorites Teint Rose 01, Teint Beige 02 i Teint Dore 03 oraz Perles D'or – odsypki po 10 kulek za któreś z nich ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj nie znalazłabyś czegoś u mnie za
Avon,rozświetlający korektor w pędzelku,light,używany LUB Max factor,korektor PanStik, nr 13,używany ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597433
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1.Sally Hansen Dry Kwik Polish Dryer - nieużywany cos za to
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się u Ciebie:
vichy dermablend tbs żurawinowy balsam do ust coś u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej coś za
Paco Rabanne,Lady million30ml EDP,zużycie 5%,łatwo nie oddam,tylko za coś extra ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tusz guerlain?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-03-05 o 17:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Coś za:
Sally Hansen Dry Kwik Polish Dryer - nieużywany The Body Shop żurawinowy balsam do ust OPI nudziakowy lakier (wiem, że zarezerwowany, ale może coś u mnie znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
odsypkę meteorków KRYOLAN-anti shine-testowany (odsypka) Avon kulki-używane pędzel do pudru sypkiego lub bronzera Oriflame Sephora Bubble Bath ciastkowy-nowy Smashbox Antishine baza odlewka odpisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam u Ciebie Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-03-05 o 18:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Witaj, może znajdziesz u mnie coś w zamian za Missha Perfect Cover?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, że wolisz większe wymiany, ja też. Jeśli chodzi o to, co ewentualnie przygarnęłabym z Twojej listy:
- Vichy Dermablend 15 - Mascarę Guerlain 3,5ml - Sally Hansen Dry Kwik Polish Dryer Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kochana przygarnełabym od ciebie Kryolan anti shine, i tusze :P Zainteresował mnie tez OPI'k
![]() Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jeny całego nawet bym nie chciała... bo chcę się dopiero przekonać co to za cudo :P Nie wiem ile byc mogła odsypać... tusze ogolnie wszystkie i obojętnie jakie :P BO u mnie czarnych obecnie brak... ale jak nie pędzel odemnie to nie wime co byś chciała bo duzo odemnie poleciało ostatnimi dniami :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.