|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
moja wish lista...:) CZERWIEC
WATEK NIEAKTUALNY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
obecnie poszukuje: -meteoryty guerlain ![]() -pędzel do podkładu (hakuro,sigma,real techniques,ecotools itp) ![]() -fixer/utrwalacz do makijazu twarzy(mac,skindinavia) -kosmetyków do włosów blond(John Frieda,Lorea'l) -wszystkiego o zapachu mango,kokosa,pomarańczy(m asła do ciała,zele pod prysznic itp) ![]() -kosmetyki pielegnacyjne The Body Shop(masła najchetniej) -cieni w kolorach:brąz,złoto,miedz (najchetniej połyskliwe) -wosku do brwi/żelu do brwi(delia...itp) -olejek Nuxe z drobinkami -skutecznej odżywki do paznokci ![]() -płynu do czyszczenia pedzli -profesjonalnego kuferka na kosmetyki -zapachu Elizabeth Arden Green Tee ![]() -ksiązek o makijazu (najchetniej Kevina Aucoin) -całej serii Nivea long repair!!!kazda ilosc!! ![]() -skrobia dry-flo -owocowe,swieze mgiełki do ciała . . . . -oprócz tego jakies fajne,babskie ksiązki,tudziez młodziezowe -podręczniki,zbiory zadań chemia,biologia-maturalne piszcie dziewczyny,jezeli macie cos z mojej listy i oczywiscie jesli widzicie cos dla siebie w moich watkachw zamian za nie...za rzeczy na których bardziej mi zalezy moge poszukac poza watkami... ![]() Edytowane przez madeja5 Czas edycji: 2012-07-04 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moja wish lista...:)
Witaj kochana
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mam Green Tea 100ml z niewielkim ubytkiem do testow,odzywke do paznokci Loreal z 15-20% ubytkiem max ,moze mialabym pedzel do podkladu lancome ale chyba ,moze masz cos poza watkiem na wymiane jeszcze,mam cienie Gosh braz,fiolet,ecru,bezo-roz satynowe,nowy 1-2 razy testowany eye liner STYLO w pisaku z Oriflame braz jakby Cie interesowal ,odpisz mi w swoim watku ,interesuje mnie zapachy Evidence YR i Roz Bourjois
Cienie Gosh nr 21 Barogue ,najwiecej zuzyty w 40% bezo roz,ecru tak 5-7 % ,braz,fiolet minimalnie ,pudelko w stanie dobrym ,z tylu troche zdarta naklejka bo przykeliony byl inny produkt przy zakupie tasma Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2012-06-27 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam u siebie:
*paletkę Butterfly perłową z brązem i złotem czy miedzią Poza wątkiem mam ksiązki: *Kate Le Vann "Wszystko co wiem o miłości" *Matura 2010 bologia Operonu *matura 2011 biologia arkusze egzaminacyjne wydawnictwo szkolne omega *mgiełka do ciała Avon cytrynowa (75%) *mgiełka Avon do ciała truskawkowa (80%) Edytowane przez moher_ Czas edycji: 2012-06-28 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.