|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w sierpniu Burberry, Chanel, Mac, Inglot, Real Techniques, Clarins, Bioderma i inne
NIEAKTUALNE!!!
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post36261660 Witam w moim sierpniowym wątku wymiankowym ![]() Tradycyjnie bardzo proszę o odpisywanie u mnie. Ja w zamian odpiszę u Ciebie ![]() 20.08 - mała dokładka! W pierwszej kolejności poszukuję: Christian Dior Miss Dior EDT Jasnych podkładów Shiseido Sun Protection Pudru/podkładu w kompakcie Shiseido, Clarins Sypkiego pudru Chanel Poudre Universelle Libre Różu Chanel Błyszczyków Clarins Natural Lip Perfector Tuszu do rzęs Clinique High Lengths Kremów nawilżających Clarins Hydraquench lub Daily Energizer Suchego szamponu do włosów Klorane Ampułkami do włosów Radical Odżywkami do włosów Artego Pędzla do pudru sypkiego/różu, podkładu oraz kabuki Real Techiniques Oryginalnego Beauty Blendera Za wyżej wymienione rzeczy jestem w stanie oddać naprawdę dużo! Nie pogardzę również: Pudrem prasowanym Guerlain Korektorem pod oczy Estee Lauder lub Shiseido Czarną miękką kredką do oczu Chanel lub Korres Brązową kredką do brwi Inglot Cieniami/woskiem do brwi w kolorze brązowym Masełkiem do ust Korres lub Nuxe Kremami nawilżającymi Nuxe lub Lierac Lakierami do paznokci Essie w pastelowych kolorach Odżywkami do paznokci i oliwkami do skórek Odżywką Jantar Profesjonalnymi odżywkami i maskami do włosów suchych i zniszczonych L'oreal lub Kerastase Kosmetykami The Body Shop o zapachu Shea Klasycznym mydłem w płynie i kostce Dove Klasycznymi dezodorantami Dove oraz Nivea Szamponem do włosów Nivea Baby Tamponami OB Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-09-01 o 18:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu Burberry, Chanel, Mac, Inglot, Real Techniques, Clarins, Bioderma i
A na wymianę mam: Zapachy Burberry Baby Touch EDT - zostało około 90 ml (pojemność wyjściowa 100 ml, razem z pokrowcem i kartonikiem) Demeter Waffle Cone - z wymiany, zostało około 25 ml (pojemność wyjściowa 30 ml) (wymiana z CarrieLotte) Clinique Simply - 1 i 1/2 próbki (razem około 1,5 ml wg informacji na opakowaniu) Burberry Brit EDP - zostało około 20/25 ml (pojemność wyjściowa 100 ml) Puste flakony Chanel Coco Mademoiselle - 100 ml Burberry Brit - 30 ml Lacoste Pour Femme - 30 ml Escada Moon Sparkle - 100 ml Jil Sander Sensations- 75 ml Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-09-01 o 18:08 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w sierpniu Burberry, Chanel, Mac, Inglot, Real Techniques, Clarins, Bioderma i
Kolorówka Max Factor Creme Puff - puder w komplakcie, kolor Light n'Gay, używany, ubytek minimalny Inglot Loose Powder - puder sypki, kolor 14, używany, z wymiany, zostało około 1/3 Mac Springsheen Blush - róż, z wymianki, użyty kilka razy Sephora Eyeliner - eyeliner z pędzelkiem, kolor czarny, na pewno zostało więcej niż połowę, użyty tylko kilka razy Maybelline Colossal Volume Express - czarny tusz do rzęs, z wymiany, mokry i świeży Max Factor Masterpiece Max - czany tusz do rzęs, z wymiany, użyty kilkanaście razy Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look - czarny tusz do rzęs, użyty dwa razy, mokry i świeży Chanel Rouge Allure Laque - szminki w płynie dające efekt mokrych ust w kolorze klasycznej czerwieni 72, użyty kilka razy Max Factor Max Effect Gloss Cube - błyszczyk, kolor 07, użyty kilka razy, ubytek niewielki Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-08-03 o 19:46 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dior Addict Ultra Gloss Reflect - błyszczyk, kolor fuksjowy 677, użyty kilka razy, ubytek niewielki (wymiana z Krusiak)
Clarins Everlasting Foundation - podkład w kolorze 103 Ivory, zostało około 2/3 buteleczki (możliwe używanie do czasu wymiany więc proszę pytać )Inglot AMC Multicolour System Highlighting Powder - puder rozświetlający w kolorze 89, użyty kilka razy, ubytek niewielki (wymiana z Maysun) Inglot Pro-3 - dwie paletki z matowymi cieniami w kolorze cielistym, beżowym, kawy z mlekiem, orzecha, śliwki, czekolady (o konkretne numery proszę pytać ), użyte kilka razy, ubytek niewielkiChanel Rouge Coco - szminka w kolorze Mademoiselle, używana, zostało około 2/3, minimalne ryski na opakowaniu od noszenia w kosmetyczce Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-08-18 o 10:52 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja Clarins Baume Beaute Eclair Beauty Flash Balm - błyskawiczna maseczka upiększająca, używana, zostało około 1/2 (opakowanie 30 ml) Bioderma Sensibio AR - nawilżający krem do cery naczynkowej, nowy, w kartoniku (wymiana z CarrieLotte) Johnson's Daily Essentials 3w1 - mleczko do demakijażu, używane, ubytek niewielki Ziaja Ulga - kremowy olejek myjący do twarzy i ciała, używany, została około połowa (wymiana z Choocoolate1) Ziaja Ulga - peeling enzymatyczny, używany, została około połowa (wymiana z Choocoolate1) Sephora Golden Sparkle Oil - złocisty olejek do ciała, używany, ubytek niewielki Dove Summer Glow - brązujący balsam do ciała do jasnej karnacji, używany, została ponad połowa Ziaja Rebuild Termo Wyszczuplanie - żel rozgrzewający, użyty raz, ubytek minimalny Yves Rocher - krem do rąk, użyty tylko raz Sally Hansen - rajstopy w spraju, kolor najjaśniejszy Light Glow, używane dwa razy, zostało ponad 2/3 opakowania Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-09-01 o 18:08 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Do włosów Kallos Crema Al Latte - słynna mleczna maska do włosów suchych i zniszczonych, nowa, duże opakowanie o pojemności 1000 ml Gliss Kur Oil Nutritive - fluid na końcówki, użyty kilka razy, zostało ponad 2/3 Biosilk - jedwab do włosów, dwie małe buteleczki (w jednej zostało około 1/2, druga nowa) CHI - jedwab do włosów, dwie małe buteleczki, nowe (wymiana z malyhasacz) Amla Gold - olejek do włosów, zostało około 1/2 (wymiana z malyhasacz) Alterra Mandel & Papaya - słynny olejek do masażu, który idealnie nadaje się do olejowania włosów, zostało około 1/3 Mila - bananowa maska nawilżająca do włosów, odlewka do 500 ml w oryginalnym opakowaniu Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-08-21 o 21:13 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Akcesoria Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym Real Techniques Starter Set - zestaw pędzelków do oczu w oryginalnym etui, użyte kilka razy, w stanie idealnym, umyty i zdezynfekowany Philips HP4638 Salon Straight Active Ion - ceramiczna prostownica do włosów, temperatura prostowania 180 stopni, szerokie płytki idealne do prostowania dłuższych włosów, używana, w stanie bardzo dobrym (obudowa nosi minimalne ślady użytkowania, prostownica działa bez zarzutu) FHI Heat 100RVI - profesjonalna ceramiczna prostownica do włosów, regulacja temperatury prostowania od 60 do 230 stopni, cienkie płytki do precyzyjnego prostowania lub kręcenia loków, z brytyjską przejściówką, używana, z wymiany, w stanie bardzo dobrym (obudowa nosi minimalne ślady użytkowania, prostownica działa bez zarzutu) Sephora - srebrna perfumetka po Burberry Brit (wymaga umycia i zdezynfekowania, żeby pozbyć się zapachu, mogę też zrobić do niej odlewkę ww zapachu ), używana, minimalne rysy na opakowaniu od noszenia w kosmetyczceEdytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-08-18 o 10:53 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostałe Bobbie Brown Perfekcyjny Makijaż - bogato ilustrowany album, nowy, w stanie idealnym Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-08-15 o 10:29 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzelki Real Techniques?
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cos w moich watkach za:
Max Factor Masterpiece Max - czany tusz do rzęs, z wymiany, użyty kilkanaście razy Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look - czarny tusz do rzęs, użyty dwa razy, mokry i świeży ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie sporo z kosmetykow np:
Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look Kallos Crema Al Latte Smashbox - mały pędzelek kabuki Real Techniques Starter Set ale nie wiem czy cos dobierzesz w ogole za ta bluze adidasa?? jakbys cos z tego chciala oddac napisz najchetniej co
Edytowane przez Depresja2010 Czas edycji: 2012-08-01 o 07:11 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za roz MAC albo blyszczyk7 Dior?
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, płyn do skórek juz wymieniony, pozdr
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Bioderma Sensibio AR - nawilżający krem do cery naczynkowej, nowy, w kartoniku Ziaja Ulga - kremowy olejek myjący do twarzy i ciała, używany, została około połowa Ziaja Ulga - peeling enzymatyczny, używany, została około połowa
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie? u ciebie podoba mi sie duzo rzeczy wiec jak znajdziesz cos u mnie to powiedz co to wtedy ja dopasuje cos cenowo odpowiedniego od Ciebie
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie znajdziesz HydraQuench
Mam poza watkiem
|
|
#22 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
A wiec Korres to marka produkujaca tylko z nat. skladnikow nie testuje na zwierzetach i ogolnie jest baardzo eko. Tusz ladnie wydluza rzesy nie obciaza ich i nie robi efektu "tuszu za 6zl czyli grubo i sie sypie"
No i najwazniejsze stymuluje provitaminami i wyciagiem z ryzu(odzywia) ogolnie ma mega dobre opinie(poczytaj sama) Zostawila bym ale mam jeszcze 4 inne otwarte w ciagu 2tyg tusze i musze je zuzyc bo wg mnie tusz po miesiacu jest juz stary (kazdy) i wyrzucam ;-)) I nie ukrywam ze wole Lancome ;-)) |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Coś za
Mac Studio Fix - podkład/puder w kompakcie, kolor NC20, zostało 2/3 (tylko za inny puder) |
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
znajdziesz coś u mnie za:-róż maca -maseczka clarins -krem do cery naczynkowej bioderma -złoty olejek sephora -maska mleczna ?
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś u mnie za:
-Sephora Eyeliner - eyeliner z pędzelkiem, kolor czarny, na pewno zostało więcej niż połowę, użyty tylko kilka razy -Yves Rocher - krem do rąk, użyty tylko raz -Kallos Crema Al Latte - słynna mleczna maska do włosów suchych i zniszczonych, nowa, duże opakowanie o pojemności 1000 ml -Gliss Kur Oil Nutritive - fluid na końcówki, użyty kilka razy, zostało ponad 2/3 -Biosilk - jedwab do włosów, dwie małe buteleczki (w jednej zostało około 1/2, druga nowa) -CHI - jedwab do włosów, dwie małe buteleczki, nowe Znajdziesz coś u mnie za któreś z tych?
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za: Kallos Crema Al Latte - słynna mleczna maska do włosów suchych i zniszczonych, nowa, duże opakowanie o pojemności 1000 ml
? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Demeter
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Mogłabym zrobić odlewkę Khadi, mam też inne olejki poza wątkiem. |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A masz cos poza watkiem, szukam glownie pielegnacji avene, clarins i clarena a takze rozwietlaczy (glownie Brickow BBrown) i kolorowki Inglot.
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za Amlę i Kallosa?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

)

19.09.2015