|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki Yves Rocher, Mariza,Flormar
Nieaktualne
Witam wszystkich serdecznie Uzbierało mi się kilka kosmetyków, których nie używam i które chętnie wymienię. Oto co mam na wymianę: KOLORÓWKA
1. Wibo Extreme Nails-kolor morski/zielony- użyty 3 razy 2.Mariza -kolor 07- raz użyty Uwaga! Nie odmieniam się. Osoba mająca mniej niż 15 przekupek wysyła pierwsza. Jeśli w drodze wymiany dostanę przeterminowany produkt- wystawiam negatywa Szukam: -hydrolaty -oleje, olejki -błyszczyki Gosh -kremy z wysokim filtrem np. soraya (nowe) -bronzery niebłyszczące -ziemia egipska -róże sleek -cienie inglot, nyx -kredki żelowe avon -perfumy -płyny do płukania jamy ustnej -płyny micelarne -cześć kosmetyków jestem w stanie oddać za widokówki (z widokami) ![]() -i wszystko co mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-07 o 14:05 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki Yves Rocher, Mariza,Flormar
Coś u mnie za YR Vanille Noire edp
Zależy mi
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Kredka Essence z limitowanej serii metallics- srebrna, raz ostrzona. Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj może znalazłabyś coś u mnie za:
roletkę avon i/lub tusz do rzęs mariza i/lub vanille noir proszę odpisz u mnie pozdrawiam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=32679453 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cienie Flormar -paletka odcieni różu, kolor p043. Cienie użyłam raz, ale też raz mi spadły przez co minimalnie ucierpiał jasny róż (zdjęcie), gramatura 14 g
Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g Mineralny podkład ryżowy Mariza-nr 1 jasny beż, zostało 3/4 opakowania (z 4g). Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g YR Woda toaletowa malionowa- pozostało 3/4 opakowania z 20 ml
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2012-03-02 o 20:22 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Cienie Flormar -paletka odcieni różu?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za flormar terracota i puder ryżowy?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
coś u mnie za:[*]Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy[*]Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
cześć, coś za
YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Puder ryżowy Mariza- sypki, transparentny. Użyty 1 raz. 5 g Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, Nabłyszczacz z jedwabiem do włosów Marion- pozostało ok 3/4 opakowania, 75 ml ?
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
YR Vanille Noire edp- zużycie ok 2-3 ml z 30 ml Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy ?? ![]() zapraszam do obu wątków ! ![]()
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
Żel YR Kwiat bawełny z Indii- 200ml, nowy Żel YR Ziarna kawy- 200 ml, nowy ? |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za
Cienie Flormar -paletka odcieni różu, kolor p043. Cienie użyłam raz, ale też raz mi spadły przez co minimalnie ucierpiał jasny róż (zdjęcie), gramatura 14 g Flormar Terracota Powder- bronzer, użyty ok 3 razy, zużycie niewidoczne. 9g? |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za vanille noire lub brązer flomar ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=596872[/QUOTE |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Iza243 nic nie znalazłam
charlotte89 niestety nic lena44 niestety nic nie znalazłam awunia nic Allekssandr91 nic nie znalazłam kiicik nic braworka nic malaMigotkAaa nic lethe69 niestety nic pati1310 niestety nic Za chwilę odpiszę reszcie, jestem w trakcie przeglądania waszych wątków
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie
???Mam pare rzeczy poza wątkiem i mam tez wiele flakoników perfum a podoba mi sie:Odpowiednik Flowerbomb Mineralny podkład ryżowy Mariza-nr 1 jasny beż, zostało 3/4 opakowania (z 4g). Puder ryżowy Mariza Brązer Flormar
|
|
#23 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Avon Allways 30 z 50ml Czy taka wymianka by Cię interesowała? Pozostałe kosmetyki są wstepnie zarezerowane dla dziewczyn, które były pierwsze. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos za vanille noir?
|
|
#25 | ||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Cytat:
Obecnie tamten jest w rezerwacji co powiesz wiec na Podkład przeciwzmarszczkowy Giordani Gold(w słoiczku) Kolor Porcelain 16968 w kartoniku NOWY Opinie na KWC Wysuwany pędzel np do pudru.Idealny do torebki.Edycja GG/limitowana NOWY za zaznaczone na czarno rzeczy |
||
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie się z Tobą wymienię
![]() A więc tak : błyszczyk Yves Rocher i Książka Michała Tombaka za: roletkę avon Passion Dance i Tusz do rzęs Mariza 3D. Jeśli taka wymiana Ci odpowiada zapraszam na Pw. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
hej mnie ani nie wymieniłaś ani u mnie nie odpisałaś, więc podbijam
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam Nie znalazłam nic dla siebieNiestety nic Myslę, że tak- a co Ciebie interesuje u mnie? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

Uzbierało mi się kilka kosmetyków, których nie używam i które chętnie wymienię.
), ale nie mam butelki- ewentualnie po wodzie mineralnej.
ior Dune, Cherry Fantasy Britney Spears,DKNY Night, Le Baiser du dragon, edt, durbano rock Crystal,Perles Lalique, Sephora Paczula

Zależy mi