|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Grudzień ! Sukienki Promod, New Look, Tommy Hilfiger, buty BCBG i inne
Witam,
To mój pierwszy wątek na ubraniach więc proszę o wyrozumiałość w kwestii opisów itp. - Zawsze odpisuje na wasze prosby i prosze o to samo. Jezeli nie masz czasu na odpisywanie na duzo prosb to ja nie mam czasu na wymiane z Toba. Czasem przeoczę lub zapomnę o czyimś poście - proszę się wtedy przypominać ! - W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pytac, z chęcią odpowiem ! Generalnie nie jestem zainteresowana ciuchami ! Ewentualnie mogą skusić mnie buty (rozmiar 40-41) w dobrym stanie. Najbardziej interesują mnie kosmetyki Zapoznaj się z moimi innymi wątkami (w podpisie) Do wymiany mam: SUKIENKI 1. Promod rozm 42 - ciemnofioletowa w lawendowe kropeczki, krój a'la lata 50 - wygląda przepięknie na ciele, używana stan bdb 2. Promod rozm 40 - bez metki (oderwałam bez myślenia), nigdy nie miałam jej na sobie ! kupiona na wesele na które nie poszłam, a później okazji nie było aby ją założyć. Kolor czerń i ecru, przepięknie układa się na ciele, spódnica ma 2 warstwy materiału 3. MAXI next rozm 40 - miałam ją na sobie kilka razy, stan bdb, nie ma żadnych wad, z tyłu gumki, wiązana na karku
Gwoli scislosci pisze tutaj z 3 roznych urzadzen i tylko jedno ma polska klawiature ! ![]() Prawo jazdy ! Edytowane przez madzior22 Czas edycji: 2012-12-16 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień ! Sukienki Promod, New Look, Tommy Hilfiger, buty BCBG i inne
4. Wyjściowa Maxi New Look rozm 46 - założona raz przeze mnie, przepiękna wykonana z jedwabiu wierzchnia warstwa materiału. Oprócz wzoru jest farbowana na przenikające się odcienie od zieleni przez turkus, niebieski do fioletu. Zjawiskowa ! Stan Bdb -, gdzieniegdzie można zauważyć małe zadry takie jak na zdjęciu, jest ich malutko i są kompletnie niewidoczne
5. Mini sukienka/tunika New Look rozm 46 - sukienka jest a'la welurowa ze złotymi akcentami, rękawki są cienkie i przejrzyste, zapinane na 2 guziki. Nowa - z metkami
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
BLUZKI I KOSZULE:
1. Bluzka korygująca sylwetkę firmy MaidenForm rozm XL - na części brzuszka ma panele które pomagają ukryć mankamenty, bez metek ale tylko przymierzana - nie miałam gdzie jej założyć 2. Oryginalna koszula Tommy Hilfiger rozm. L - Przefajna koszula, nowa z metkami - tak to jest jak kupuje się bez mierzenia. kosztowała mnie 70$ - z chęcią oddam ale za coś fajnego !
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
BUTY
1. BCBGeneration rozm 39 1/2 - sandałki na konturnie, miałam je na sobie jeden raz. Bardzo wygodne - ŚWIETNIE WYGLĄDAJĄ NA STOPIE. Kosztowały mnie dużo i nie muszę ich oddawać także wymienie za coś super ekstra ! 2. Graceland rozm 40 - miałam je na sobie jeden raz, super wyglądają niestety na mnie za małe
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zapraszam !!
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos za 1 i 2
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś za koszulkę?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1355698412
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.